0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (21 puan) tarafından

image

Merhaba kızlar Sol göğsümde Biri 8 milim diğeri 4 milim birinin iç yoğunluğu yüksek lezyon diğeri de basit kesit yazıyor sonuç bırads 3 diyor internette baktığımda benıgn malıgnite diyor İnternet'e malıgnıte kotu huylu diyor bu ultrasyonu 6 ay önce çekmiştim Bir haftadır kist olan Sol göğsümde tekrardan ağrılar var Yarın tekrar ultrasyon çekeceğim Doktor Korkulacak bir şey yok demişti ama internette de kotu yazıyor korkuyorum

4 Cevaplar

0 oy
(21 puan) tarafından
Yukarı cıksın 
-Reklam-
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Sağ gögsümde biri 11*5 digeri 23*11 olmak üzere iki lezyon var takipliyim. Sana da takip önermiş 6 ay geçmiş aradan tekrar ultrason için gidebilirsin. Benimkinin durumuna göre patoloji için parça alacaklar
(21 puan) tarafından
Evet canım yarın tekrardan ultrasyon çektireceğim gerçekten çok korkuyorum Rabbim korktularımıza uğratmasın bizi 1 yaşında çocuğun da var İnşallah yarın iyi haberler alırım bir haftadır ara ara sızlama ve ağrıları da oluyor size de geçmiş olsun
(2,198 puan) tarafından
Ağrı sızı olur birde emzirme dönemindeyseniz tam sonuç alamazsanız bana genel cerrahi uzmanı öyle demişti benimkiler derine nüfus etmiş durumda bakalım bir daha ne zaman fırsat bulursam
(21 puan) tarafından
Emzırmıyorum canım malginite olasılıgı diyor beni korkutuyor
(2,198 puan) tarafından
Şöyle o sonuçlar her zaman en kötü ihtimal üzerinden değerlendirilir. Sorun olsa sana doktorun derdi
(21 puan) tarafından
Tabii Orası öyle de İnternette de araştırınca Bayağı kötü şeyler yazıyordu artık bu devirde hangi doktora güveneceğimizi şaşırdığımız için insan ikilemde kalıyor
0 oy
(12,676 puan) tarafından
Şuan için korkulacak birşey yok bu sonuca göre ama düzenli kontrollerini yaptır mutlaka.

Benimki brads5 çıktı parça alındı sonuç kötü huylu tümör.

6 aydır tedavi görüyorum pazar emarım var sonra ameliyat.

Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın 
(21 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun size de Rabbim şifa versin inşallah Rabbim hiç kimseye kötü bir hastalıkla sınamasın bu Raporum 6 ay önceki Raporum yarın tekrardan ultrason çektireceğim Normalde ağrılarım olmuyordu Sol göğsümde Bir haftadır ağrı var inşallah korkulacak bir durum yoktur
(12,676 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun Ağrı varsa korkulacak birşey yok derler genelde inşallah birşey yoktur
(21 puan) tarafından
ınsaAllah canım insan endıselenıyo duana ihtiyacım var
(12,676 puan) tarafından
Ederim canım sende bana et emarım dan bari güzel sonuçlar çıksın
(2,198 puan) tarafından
Boyutları neydi biliyor musun? Benimde brads 4 biyopsi yapmadılar ama tekrar gideceğim kontrole
(21 puan) tarafından
Ederim canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin Beni de haberdar et Ben de yarın ultrason için gideceğim İnşallah iyi sonuçlar alırım
(12,676 puan) tarafından
Göğsümde 1 tane 2.5 cm kitle. Koltuk altında 3 cm lenf nodu
Bana direk ailede var mı diye  sorunca anladım ben ultrason çeken doktor da anladı da tam tanı için biyopsi istedi
Sende yoktur inşallah olsa anlarlardı mutlaka
(12,676 puan) tarafından
Sağol canım haber veririm  sende buraya yaz mutlaka sonucu merak ederim bende
(2,198 puan) tarafından
Bende de 23*11 mm var koltuk altımda
(12,676 puan) tarafından
23 cm mi
(2,198 puan) tarafından
Mm yani 2.3 cm derin nüfuslu yazıyor
(12,676 puan) tarafından
Doktor gerek görseydi biyopsi isterdi diye düşünüyorum ama Kontrollerini aksatma derim tedbiri elden bırakmamak lazım
(2,198 puan) tarafından
Aynen canım emzirdiğim için emzirme bitince gel dediler süt kanallarının aktif çalışmaması lazımmış doğru sonuç için
(12,676 puan) tarafından
Anladım canım rabbim hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin hepimize inşallah
(2,198 puan) tarafından
Amin canım
(12,676 puan) tarafından
Ultrason çekildin mi canım
(2,198 puan) tarafından
Daha çekilmedim hala aktif emziriyorum
(21 puan) tarafından
Dun gittim bugüne gun verdiler bugün cekıcem ultrasyonu @Emıne49
(12,676 puan) tarafından
Azra bugün çektirecekti ona sordum canım
@omurmete
(12,676 puan) tarafından
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
(21 puan) tarafından
InsaAllah canım
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Bende kronomozon mastit tanım var kanserden tek bir sonucum temiz çıkıyor 3 kez patladı lezyon amaliyat oldum 2 sene olacak büyük küçük çok sayıda lezyon var sağ göğsümde kortizonla uyuttular takipteyiz geçmiş olsun canım 
(21 puan) tarafından
Size de gecmıs olsun canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
2 cevap 172 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu

401,641 soru

12,023,681 cevap

36,232 kullanıcı

...