0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (246 puan) tarafından
16+4 günlük hamileyim son bir aydır **** hastalığı yüzünden çarşaf yıka ev sil süpür dışında temizlik yapamadım elhamdülillah kurtuldum bu beladan 3 gündür evi dip köşe temizlemeye çalışıyorum cam kapı petek mobilya derken yatak odası ve diğer iki oda bitti aradan sürekli yorgan çarşaf battaniye yıkıyorum çok yoruldum gurbette olduğum için tek başıma yapmak zorundayım benim gibi olan var mı dün belim ağrıyordu bugün de kasıklarım ağrıyor biraz bebek için sorun olmaz inşallah değil mi bi mutfak kaldı sonrasında yerler silinip halılar serilecek 

3 Cevaplar

0 oy
(4,268 puan) tarafından
Çok kolay dogurursun bende hamileyken **** oldum hiç yerimde durmadım sürekli temizlik yaptım gittim yarım saatte doğurdum 
(246 puan) tarafından
Hadi inşallah canım umutlandırdın :D
(4,268 puan) tarafından
Tek faydalı yani bu oldu lanet hastalığın
(246 puan) tarafından
Allah bir daha göstermesin canım çok kötü bir illet inşallah benim için de kolay bir doğum olur ilk doğumum çok zordu
(4,268 puan) tarafından
İlk doğumlar genelde zor oluyo benim de uzun sürmüştü ama ikinci yarım saatte doğdu hamileyken çok hareketli olmanın avantajıydı heralde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uzanma bir yerlere yeterli canım bide çok ağır kaldırma 
(246 puan) tarafından
Bazen uzanmak zorunda kalıyorum ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum teşekkür ederim
0 oy
(13,857 puan) tarafından
Krizi fırsata çevirmiş olursun canım doğumun daha kolay olur

Ayrıca çok geçmiş olsun ben de Efe hamileyken kızım **** oldu ondan bize de geçti 6.07 ay uğraştım temizliğe ayrı kız gece kalkıp ağlıyordu karnım burnumda her gece yıkıyordum gece üçte dörtte

Hayırlı doğumlar nasip etsin
(246 puan) tarafından
:( çok teşekkür Allah düşmanıma vermesin berbat bir hastalık elhamdülillah ben erken kurtuldum 2 ay sürdü
(13,857 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım❤️ Ben de hatırlamak istemiyorum hamileliğin son ayına kadar çektim Ama şükür çok güzel doğum yaptım hatta doğum postlar duruyor hala üçüncü mü dördüncü saatte geldi paşam
(246 puan) tarafından
Maşallah benim de kolay olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 111 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pampers (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
22 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
5 cevap 71 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aylin7 (73 puan) tarafından soruldu

410,745 soru

12,359,103 cevap

41,335 kullanıcı

Kategoriler

...