0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (1,760 puan) tarafından
1 haftadır aşırı belirtiler yaşıyorum ilk mide bulantısı oldu şuan Multi vitamin kullanıyorum onun etkisiyle mi bilmiyorum ama mide bulantısı azaldı bu defa uyku hali başladı sürekli yoruluyorum gündüz uyku adı bilmezdim sürekli uyuyorum günlük uyuma saatim 12 14 saate çıktı ne yapacağım böyle bu bir sorun olabilir mi birde çok üşüyorum yattığım zaman

2 Cevaplar

0 oy
(143 puan) tarafından
Normal canım 
(1,760 puan) tarafından
Kan seviyelerim normaldi yeni ölçüm yaptırdım vitaminlerim fln güzel niye böyle oldu ki
(143 puan) tarafından
Bende yaptırdım inan 9 10 haftalık olunca keşke uyusam diyceksin 3 4 gündür istifar etmekten vucudum yoruldu
(143 puan) tarafından
Bebiş uyku yapıyor
(1,760 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin canım miden hafiflesin en kısa zamanda
(143 puan) tarafından
Amin hepimize valla allah yardımcımız olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(6,894 puan) tarafından
Benimde öyle geçti ilk aylarım. Bide ayaktayken baygınlık geçiriyodum kan demir hapı kullanmaya başlayınca bi süre sonra geçti
(6,894 puan) tarafından
Annelik çok zor 3 tane doğurdum birini ayağımda birini beşikte sallıyorum bugün hastaydım dinlenemedim adam akıllı
İkinci bebek mi senin
(1,760 puan) tarafından
Benim ilk bebek ama ablamin çocukları elimde büyüdü bilirim ne kadar zor olduğunu ve hamileliğin başında bile hissettiriyor ama olsun çok şükür iki yıl sonra kendiliğinden geldi miniğim sağlıklı olsunda
(6,894 puan) tarafından
Hayırlısıyla kucağına al canım. İnan ne kadar elinde büyümüş olsalarda kendi çocuğun apayrı. Sevgi konusunda demiyorum orası zaten ayrı ama sorumluluk çok fazla. Hamilelik doğum lohusalık vs zor ya
(1,760 puan) tarafından
He sende beni korkut iyice :D
(6,894 puan) tarafından
Yaşayarak göreceksin zaten benim 3 tane üst üste olunca travma oldu resmen :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 71 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Taze_anneee1 (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
3 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedadz (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
13 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (649 puan) tarafından soruldu

411,882 soru

12,399,443 cevap

44,359 kullanıcı

Kategoriler

...