+1 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (741 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kusma hissi oluyor halsizlik iştahsızlık yemek yemek istememe sanki hastaymisim gibi hissediyorum midem bir şey almıyor anı kalkınca gözlerim kararıyor basım dönüyor kansızlık yapar mi en son 2 ay önce 8 di değerim şimdi kaçtır bilmiyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(2,442 puan) tarafından
Mide bulantısını bilmiyorum ama diğerlerini yapar. Doktora gitmediysen bir tahlil ver ilaçlarına başla kendi kendine geçmez maalesef 
(741 puan) tarafından
Yani açıkçası kusma hissim oluyor tam anlatamadım ama böyle midem bir şey almıyor nefesim daralıyor bazen anı kalkınca gözlerim de kararıyor
(2,442 puan) tarafından
Midende ayrı bir sorun olabilir belki üşütmediysen eğer. İki türlü de git sen bence göz kararmasını da söyle şekerine tansiyonuna bakar. Tansiyondan da olabilir bak. Ben de bir ara yaşadım şeker çıkmadı ama tansiyonum düşüyordu uzun süre aç kalınca
(741 puan) tarafından
Anladım canım gidicem yarin doktora test yapicam usutmus de olabilirim belki  çok teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(85 puan) tarafından
Benim kansızlık sınırda kan serumları takılıyorum çok halsizim ve kısa süreli bayılıyorum önce miğdem bulanıyor sonra başım dönüyor gözümün önünü kararıyor o an gidiyorum yada olduğum yere yatıyorum daha düzelemedim
+1 oy
(5,892 puan) tarafından
Benim çok uykum geliyordu bide bacaklarım agryridu öyle byle değil butun vücudum.agrydiu doktor kan ilaçları verdi 4 ay snra kendime geldim
+1 oy
(11,661 puan) tarafından
e yapar tabi, takviye kullanman gerekir 
(741 puan) tarafından
Fırsat bulursam dahiliyeye gidicem insallah
+1 oy
(1,639 puan) tarafından
Aşırı düşük değer tabiki yapar takviye almanız lazim
+1 oy
(768 puan) tarafından
8 de düşünmüş zaten. Kansızlık bulantı hariç hepsini yapar. Bence tekrar tahlil yaptır ve demir ilacı kullan
+1 oy
(10,888 puan) tarafından
Bacim istahsizlik yapar bu dediklerini istahin olmazsa yemeye yemeye degerlerin de duser direncinde acliktsn bulantinds olur yemeye yemeye de mideyi kusturursun aciksan da icin bisey almaz 
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bilmiyorum bulantı yapar mı ama halsizlik uyku hali duymuştum geçenlerde de sinüzit bulantı yapar mı diye sormuştun canım bazen bulantı sinirsel olabiliyor birşeylere canın sıkkınsa stres kaynaklı olablir ben bir şeye üzülsem böyle kusma değil lokmaları yutamam midem kalkar canım yemek yemek istemez zorla yerim
(741 puan) tarafından
Bu aralar kızıma üzülüyorum aslında çok da stres yaptım üst üste bronşit oldu hasta oldu artık gerçek anlamda yorulduğumu enerjimin düştüğünü hissediyorum ve dediğinizde haklı olabilirsiniz
0 oy
(6,511 puan) tarafından
Benim b12 eksik baygınlık bulantı halsizlik uyku vs var. Hatta 3 defa kan verdim gebelik olabilir mi diye. Ama onun dışında salgın da var mide bulantısı. 

Dünden beri mide ağrısından bulantısından mahvoldum. Gece serum taktırdım hala geçmiş değil
(6,511 puan) tarafından
Normalde nerelisin canım. Ben Ağrı dayım buralarda pek iyi değil doğrı düzgün hastanede yok. Önemli sorunlarda Erzurum a gidiyor herkes.
Havası desen buz gibi aşırı sert
(741 puan) tarafından
Normalde Diyarbakırliyim canım bende. Havası buraninda kuru evlendigimden beri buranın havası bana hiç iyi gelmedi alerjim burda azdi hep hasta oluyorum tikaniyorum kızımda benim gibi. Yani bilmiyorum burdaki insanlar buralarda nasıl yasamislar ne tozu bitiyor ne pisliği yollar hep parke  taşli asvalt değil balkonum hep toz oluyor evim de öyle
(6,511 puan) tarafından
Ben nemli sanıyodum izmir ın havasını
Diyarbakır çok güzel. Bu sene eşimle ciğer yemeğe gittik. Aşırı sıcağı olmasa oraya taşınırdık sanırım :)
(741 puan) tarafından
Yani yazın nemli de kışın kuru havası. Valla İzmir'de yaşanmaz. Dua ediyorum inşallah taşınıriz burdan diye
(741 puan) tarafından
Diyarbakır çok güzel cidden ama bizim aile Antalya da orasida çok sıcak ama ben Antalyayi seviyorum bilmiyorum burası bana hiç iyi gelmedi
0 oy
(3,389 puan) tarafından
Yapıyor canım bende aynı durumdayim 
(3,389 puan) tarafından
O daha iyi ama oda midemi bulandiriyor benim ezelden beri böyle kızıma hamileyken kan takviyesi yapıyorlardı dogumdada 3 torba kan takılmıştı doğumdan sonra tekrar düştü
(741 puan) tarafından
Bende hep kullanirjm beslenmeme dikkat etmiyorum ondan hep dusuyir özellikle çayı çok tuketirim
(741 puan) tarafından
Ben geçen yıl Venatura nin demirini kullanmıştım o hiç bulantı yapmamisti
(3,389 puan) tarafından
Ben çay icmiyorum ona rağmen düşüyor doktor kadınlar adet olduğu icin kanı düşüyor dedi onada bana yaramadı malesef
(741 puan) tarafından
Evet o yüzden yılda bir kan takviyesi onemli

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 102 göst.
0 oy
6 cevap 119 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde FilizEymen (8,356 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu

405,895 soru