0 oy
230 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (563 puan) tarafından
Çok korkuyorum ilk defa anestezi alacak 10tane dışı yapilacak çekimi var dolgusu var kanal tedavisi var çevrenizde yaptıran varmı hiç 

13 Cevaplar

0 oy
(12,268 puan) tarafından
Off ne kadar çok canim. Neden oluyomuski oyle daha 4 yasinda. Benim oglumda 4 yasinda
(563 puan) tarafından
Diş minesi Cok zayifmis :((( benim dişlerimde öyle hep dolgu kanal çok çabuk çürümeye meyilli dedi
-Reklam-
0 oy
(159 puan) tarafından
Benim oğluma 5 yaşındayken yapıldı. Asla discide ağzını açmıyordu. İnanın çok kolay. İyi bir dişçi bulun, gerisi Allah'a emanet. 4 saat sürdü ameliyat. Yarım saat falan hastanede dinlendi sonra çıktık hayatımıza kaldığımız yerden devam ettik. 
(563 puan) tarafından
Ben de panik atak var düşündükce kalbim carpiyo kotuleniyorum kaç dışı yapıldı
(159 puan) tarafından
10 dışı yapıldı. 7 dolgu 3 kanal. 2,5 saat sürer demişlerdi ama 4 saat sürdü. İnanın korkulacak bir şey yok
(563 puan) tarafından
Bizimkininde  10disi yapılacak 4 saat çok uzun bir süreç:( çekimde olacak bizimkinde o 4 saatde sizde kaygıya kalmadinizmi
(159 puan) tarafından
Tabi ki kaygilandik. Ama bitti gecti çok sukur. Kaygilanman çok normal bir his. Gözünüzde büyütmeyin yine de. Allah daha beterinden korusun.
(563 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(105 puan) tarafından
Benim oğlumun aynısı. Zaten bisey yemiyo yemek istese de diş kalmamıştı dağa 1 hafta önce tek dişini yaptım doktorumuz ötekilerin de yapılması gerektiğini söyledi ama suanlik kabul etmedim.

1 tane kok diş yapıldı kanal tedavi ve dolgu şuan idare edecem apse yapmazsa  yaptirmayacam bikac sene sonra düşecek zaten 
(563 puan) tarafından
Anestezi ile mi oldu
0 oy
(7,130 puan) tarafından
Benim oğlumda 5 yaşında daha 1 ay önce dolgu yaptırdık canım mmenumunz biz
(563 puan) tarafından
İnsllh tekrardan çürük olmazda birdaha gerek kalmaz
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Bizede aynisini dediler ozelde, devlet hastanesine gittik. Su an 2 tane cok curumuzndisleri yaptirmaniz yeterli dedi. Ve toothmousse isimli bir curuge karsi macun onerdi. Macun internette 800 1000 tl arasi. Henuz yaptirmadik disleri ve bu macunu kullaniyoruz
(563 puan) tarafından
O macundan bende kullanıyorum ama çok sık degil
0 oy
(664 puan) tarafından
Oğlum 4 buçuk yaşındaydi yaptırdığımizda anestesi verilip dişleri yapıldı bir sorun olmadı çok şükür o ağrıları bitti ya dişleri ağrıyinca içim gidiyirdu ama kurtulduk darısı sizin başınıza, ikinci oğlum şuan yaşında ve onunda dişi ağrıyordu hastaneye götürdük doktor 8 tane dişi kanal tedavi dolgu olması gerekiyor dedi ve Allah'a şükür oğlum cesaretli çıktı doktor iğne yaptı kanal tedavi yaptı yani genel anesteziue gerek kalmadı :)
(563 puan) tarafından
Maşallah ne kadar güzel evet bizimkide ağrısı olunca kedi gibi yanıma sokuluyo anne dişim diye çok üzülüyorum
0 oy
(588 puan) tarafından
Benim kardeşim de geçen sene oldu 4 yaşındaydı oda. Ön üst dişler hep çekildi, arkada dolgulae kanal tedavileri vardı, bide çekimden kaynaklı arka dişleri kaymasın diye metal bi aparat takıldı onun 45 dakika sürdü doktoru çok iyiydi, sabah yatış yapıldı 9 gibi ameliyata aldılar 12 de eve geldiler. Hiç bi sorun olmadı şu an çok rahat 6 ayda bir kontrole gidiyor 
(563 puan) tarafından
Çok iyi darısı bize
0 oy
(541 puan) tarafından
Benim kızım 5 yaşında üstten bikaç dişi çürük doktordan korktu yaptırmadı anestezi yide ben istemedim öyle duruyo ama ağrısı yok. 
(563 puan) tarafından
İnşallah ağrısı olmaz
0 oy
(4,055 puan) tarafından
Benim komsunun kizi yapti ayni yaslarda sikinti olmadi
(563 puan) tarafından
İnşallah bizdede olmaz
0 oy
(651 puan) tarafından

Bende geçen sene kızımın dişlerini anestezi ile yaptırdim. İnan bana günlerce agladim. Hiç boşa aglamisim :angel: o kadar kolay ki uyuması da uyanmasida çok kolay. Keşke daha önce yapsaydik dedik. Diş fobisi de olmuyor hem çocukta 

(563 puan) tarafından
Galiba siz bensiniz  bende düşündükçe kötü oluyorum heralde ameliyat a girince salya sümük ağlarım bende ay çok zor geliyor korkuyorum çevremde narkoz verilince geri uyanmama riski var dediler o yüzden
(651 puan) tarafından
Öyle dusunmeyin. Ona bakarsanız grip asinin bile felç bırakma ihtimali var. Burun akintisinin bile olası büyük büyük tehlikeleri var. Ama orada başında anestesi doktoru ayrı cerrah ayrı dis doktoru ayrı birsuru işinde uzman hekimler olacak. Bu işlem ilk sizin oglunuza da yapılmayacak. Artık onlar için çok basit bir islem. İnanın agladiginiza pişman olacaksınız. O kadar kolay basit hızlı oluyorki. Smdi o videolara kızımla birlikte bakıp gülüyoruz biz. Hele uyanirkenki sacmalamasi aşırı komik oluyor. Ben kızımı bu sürece sen orda uyuyacaksin ve rüya göreceksin sekerden ağaçlar çikolatadan elmalar unicornlar. Ve hepsini yiyebilirsin dedim. Aşırı heyecanla çok büyük istekle gitti anesteziye. Uyanınca bilinç altı olarak gerçekten çikolata yemis orda :D inanın herşey riskli. Yaş asilari anesteziden coook çok çok çok daha tehlikeli biliyomusunz. Ve oluşan ani bir durumda yanında hekimde yok. Ama anestezide başında asistandan tutunda cerraha kadar birsuru işin ehli var. Sadece oglunuzu hazırlamaya odaklanin. Siz korkarsaniz oglunuzda korkar. Onu korkutmayin çünkü gerçekten anlayacaksiniz ki hic değmeyecek pıt diye olup bitiyo
(563 puan) tarafından
Çevredeki duyduklarım beni ürkütüyor ben çok hassasım sağlık konusunda çok duygulaniyorum kanı alınırken o ağlarken bende kötü oluyorum gozum doluyo kalbim carpiyo nasıl dayanacak diye düşünüyorum bisuru dışı yaplacak çekilecek:((((((((((
0 oy
(486 puan) tarafından
Kardeşim de 5 yaşında aynı şekilde anestezi verildi iki tane çekildi kanal tedavi oldu bı sıkıntı olmadı çok şükür 
(563 puan) tarafından
Geçmiş olsun
0 oy
(373 puan) tarafından
Neden 4 yaşta cekiyorsunuzki zaten dusmicekmi .benim oğlumunda üst ön dişlerde çürük var ilk çıktığı andan itibaren öyle olmaya başladı bazen şişiyor diş etleri acaba bendemi götürsem devketemi gittiniz
(563 puan) tarafından
Agrisi var çünkü:( evet devlete gittik bence ihmal etmeyin götürün
0 oy
(5,700 puan) tarafından
Benim kızıma yapıldı canım hiç korkma. 6 tane dışı aynı anda yapıldı seninki gibi. Şimdide çene genişletme yapıldı. Yapıldığında 5 yaşında idi şimdi 12 yasinda.Geçmiş olsun.
(563 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun çene genişletme neden oldu
(5,700 puan) tarafından
Üst çene darlığı var o yüzden.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 94 göst.
7 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (664 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 196 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde sevci (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.
25 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda (meftun) (1,788 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.

406,229 soru

12,179,866 cevap

36,674 kullanıcı

...