0 oy
603 göst.
Diğer kategorisinde (292 puan) tarafından
Arkadaşlar garip gelebilir ama içime dert oldu yazmak istedim. Bizim binada biri var. Sürekli yaşıyor mu misafir mi bilmiyorum. Üst katta gibi ses geliyor ama ondan da emin olamıyorum. Tek bildiğim günün belli vakitleri bebeğine aşırı bağırıyor. Benek diyorum çünkü ağlama sesinden belli oluyor bebek olduğu.  Ne oluyorsa kadın bir bağırıyor sormayın. O bağırıyor bebek ağlıyor ve o kadar uzun sürüyor ki. Bazen çığlık atıyor kadın. Yeter artık ya yeter dedigini anlıyorum bazen. Yani bebek ne yapabilir bilmiyorum. Ağlaması içimi parçalıyor. Ben kendi bebegim o kadar uzun süre öyle ağlasa inanın mahvolurum oyle bir ağlama. Bazen de bir şey devriliyor gibi oluyor. Çocuk o anda gene ağlamaya başlıyor çok şiddetli şekilde ve gene kadının ağlamaları. O anda çocuk bir şey mj düşürüyor yoksa kadın mı çocuğu itiyor atıyor anlamıyorum. Bazen kadinin da bağırarak ağlar gibi sesler çıkardığını duyuyorum. O bebek icin aşırı üzülüyorum çünkü bu surekli oluyor. Bazı günler sesleri çıkmıyor evde mi olmuyorlar bilmiyorum. Ama çoğunlukla bunlar yaşanıyor. Ne yapılır bilmiyorum. Biz lojmanda kalıyoruz yani burada erkekler hep eşimin arkadasi. Şu an bile sesler geliyor. İçimi parçalıyor. 

17 Cevaplar

+3 oy
(11,818 puan) tarafından
Tabi ki bir annenin bebeğine bağırması doğru değil ama kandinjn ne yaşadığını neyle sinandigini bilmiyorsunuz.bir yere şikayet etmeden önce elinize bir kahve alıp gitmeyi deneyin .belki bir dedi vardir
(292 puan) tarafından
Zaten neresi olduğunu anlasam direkt şikayet etmem de. Kim olduğunu asla anlayamadık. Eşim de çözmeye çalışıyor onun iş arkadasi buradaki erkekler
(11,818 puan) tarafından
Yorumları da okudum.demek ki kadının hiç yardımcısı yok zor aglakta bir çocuğu var sanırım.kafin yipranmis
(292 puan) tarafından
Açıkçası çocuk o bagirmadigi zamanlarda ağlamıyor en azından sesini duymuyorum ama kadın bağırınca çocuk da korkup çok ağlıyor. Kadinin psikolojisi iyi gelmiyor bana
-Reklam-
0 oy
(1,704 puan) tarafından
Offf cok kötü oldum su an . Boyle bir anneyle mi buyuyecek bu cocuk. 

Esi yok mu bu kadinin peki
(292 puan) tarafından
Mutlaka vardır burası lojman çünkü çalışmayan kimse kalamaz. Ama hangi kat bilmiyorum ya. Usttekiler yaşlı ama kızları falan geliyor mu bilmiyorum. Bilsem belki bir şey yapabilirim ama ne yaparım ki
(1,704 puan) tarafından
Yani verebilcegim tek tavsiye arkadaslik kurmaya calis. Belliki cok yanliz ve bu yanlizlikla baş edemeyen bir anne.

Yani apartmanda kadinlar olarak arkadaslik kurmuyor musunuz.

Asker lojmani mj
(292 puan) tarafından
Kim olduğunu bulursam yapacağım. Bizim apartmanda pek yok kadınlar arasında bir iki kişiyle görüşüyorum onları da çocuk yok
(1,704 puan) tarafından
Aglama sesleri gelmeye baslayinca apattmanda bi gidip gelsen. Kac katli bilmiyorum ama bi inip ciksan belli olur
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Bence polisi arayın ve gelip baksınlar çünkü bebek var diyorsunuz ve kadının da bebeğe bağırdığını duyuyorsunuz hemen polisi arayıp durumu izah edin ve bebek için endişenizi belirtin lohusalık veya artık neyse kötü sonuçlar doğurabiliyor 
(1,333 puan) tarafından
Polis geldiğinde sesin geliş yerini bulur bu durum bence!! Çok acil bir durum o bebeğe annesi sebepli bişey olsa elimden geleni yapmadım diye vicdan yaparsınız ki şuan yaşadığımız türkiyede bir sürü bebek ve çocuk haberleri var benim bile içim rahat değil şuan
(292 puan) tarafından
Benim de değil kalbim güm güm atıyor sıkışıyor gibi oluyorum elimden geleni yapacağım çözmek için
(1,333 puan) tarafından
Yapın lütfen ne kadar büyük veya küçük olursa olsun o bir can ve sesine sağır olmak dilsiz şeytana uymaktır ben oturduğum binanın yanındaki binadan kadın çığlıklar bebek çığlıkları duyup gecenin 3 ünde polisi aradığımda az daha kadının kocası kadını öldürecekti şimdi adam içerde kadın ve bebeği huzurlu bazı şeyler asla ihmale veya beklemeye gelmez
(292 puan) tarafından
Bana garip gelen erkek sesi yok asla. Yani dur etme falan diyen yok anlamıyorum baba nerede ya da umursamıyor mu
(1,333 puan) tarafından
Emin olun hiçbir baba evladını o kadar ağlatan bir kadına sessiz kalmaz gerekirse bebeği de alır evden çıkar ama asla sessiz kalmaz içi el vermez
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Kadının belli ki tahammül edemiyor yazık bebeğe üzüldüm. Komşularin duyuyor mu sordun mu hiç canim 
(3,927 puan) tarafından
Olabilir ama bebek var sonuçta insan yinede sessiz kalamaz ya. Kimden ses geldiğini duyarsan bir kahveye çağır belki bir derdi vardır anlatacak kimsesi yoktur sana anlatır.
(292 puan) tarafından
Yapabilirsem yapacağım ya. Hangi daire çözsem
(3,927 puan) tarafından
Bebek sesi duyunca daireleri gezme imkanın varsa öyle yap gizlice
(292 puan) tarafından
Bir gün yapmayı deneyeceğim ins sıkıntı olmaz bugün eşim nöbette bebeğim uyuyor
(3,927 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(261 puan) tarafından
Apartmanda ise gidip sesten hangi daire olduğunu bulabilirsiniz. Kadınla konuşmayı deneyin. Benim vardı bir komşum eskiden dışarıdan ses gelirdi sabah erken vakitlerinde hangi ev olduğunu bilmiyordum yoksa gidip mutlaka şikayet ederdim çünkü benim bile psikolojim bozulmuştu bebehi hiç düşünemiyorum sonra taşındım zaten hep içimde kaldı.
(292 puan) tarafından
Sesin nereden geldiğine emin olamıyorum. İnanın çok denedik eşim de çok üzülüyor dinliyoruz çözemiyoruz. Bebskli daire çok. Üst katta yaşlı çift var. Kızları ya da başka misafirleri mi yoksa başka kat mi emin olamıyoruz. Sormak da garip kaçıyor
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Bebeğe bağırdığı kesin mi bende bazen çok bunalıyorum , çocuklarımı oyuncaklarının yanına koyuyorum onlar ağlarken ben başka odaya geçip  kendi kendime bağırıp sonra geri dönüp çocuklarıma sarılıp onları sakinleştiriyorum.
(292 puan) tarafından
Yok yok öyle bir şey değil. Direkt çocuğa bağırıyor kesin. Çocuğun ağlaması da öyle böyle değil zaten avazı çıktığı kadar. Kadin da şiddetli bağırıyor yeter bıktım neden böylesin vs diye
(4,091 puan) tarafından
Bilemiyorum bende çok yaşıyorum ama dediğim gibi çocuklarıma yansıtmamaya özen gösteriyorjm
0 oy
(2,196 puan) tarafından
İlk önce sesin geldiği yeri bulur,kapıya gider yardıma ihtiyacı olup olmadığını sorardım. Açıklaması yoksa ve yardımıda red ediyorsa polisi arardım ben şahsen. Doğurduk diye böyle de yapmaya kimsenin hakkı yok 
(292 puan) tarafından
Bizim sorunumuz sesin kaynağını bulamamak. Duvarlar ince inanın her daireden geliyor olabilir herkesi de tanımıyoruz bebekli aile çok
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Belli olmuyor canim benim kizim cok skintili mesela ben bagirmadan susmaz bende bazen ciglik atarim p sira susr hele saglik sorunlari varsa sen bilmiyorsan ondan boyle dusunuyorsndur 
(292 puan) tarafından
Bir iki kere olsa anlarım ya da olsa bitse. Saatlerce süren bir şey. Bir de çocuk çok kötü ağlıyor. Öyle bir durumda siz bağırmaya devam edemezsiniz
(5,330 puan) tarafından
Kime gore neye gore annesi zarar vermdigi surece kimse karisamaz
0 oy
(285 puan) tarafından
Polis ara bnce
(292 puan) tarafından
Şiddet vs olduğuna emin değilim. Sadece bağırma için polis de bor şey yapmaz. Bir de tek tek daireleri gelecekler. Kesin bulmam lazım durumu. Eşim de zor durumda kalır herkes iş arkadaşı
0 oy
(831 puan) tarafından
benim alt komşumda öyle sürekli çığlık çığlığa bağırıyor bebek daha 5 aylık yeter yat artık yeter diye bebek korkup daha çok ağlıyor ağladıkça daha çok bağırıyor deli edecek çocuğu kocasıda bagiriyor arada ne yapılır bende çaresizim
(292 puan) tarafından
Ayni durumdayız sadece bağırma için polis de bir şey yapmaz nasıl insanlar mesela çağırıp oturmaya uygun insanlarsa belki kadinla dertleşmek iyi olabilir
(831 puan) tarafından
belliki psikolojileri baya bozuk .tedavi olmaları lazım acilen .benim komsumu görsen o kadar mutavazi naif biri konuşurken o bağırışları duyunca benmi yanılıyorum acaba diyorum .şok oluruyorum resmen.hatta bize yatılı misafir geldiğinde eşim uyarıyor alt katta kadım gece yarilarina kadar bagiriyor korkmayın diye ne yapsak bilemedik
(292 puan) tarafından
Ben de işte. Ama çözeceğim bakalım bir yolunu bulup
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Bekarken karşı komşunun kızının çığlıklarını duyardık bazen kadının kızına bağırdığına denk gelirdik annemle kesin kızı dövüyor diye üzülüyorduk sonra sonra evlendim yaş sendromu denen şeyle tanıştım bazen hiç bir şey yapmadığın çocuğun bile tekme tokat girmişcesine ağladığına şahit oldum biri beni dövse ben o kadar bağıramam. Bu bazen istediği bir şeyi vermediğim için olur bazen onun yapmak istediği bir şeyi ben yaptığım için oluyor tabiki bağırması sağlıklı değil ama dövdüğüne de  delil sayılmaz 
(292 puan) tarafından
Ben dövdüğüne emin değilim ama bagirislari çok kötü. Yani çocuk bir saat ağlıyor kadın bağırıyor genelde önce kadın bağırıyor. Bir de bazen bir şey güm diye düşüyor çocuk öyle ağlamaya başlıyor kendi mi düşüyor bilmiyorum
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Ay bugün üst katımdaki kadın beş yaşındaki kızına bı bagryordu allah belanı versin seni gebertirim seni babanın yanına gondercem blmem ne bina ayağa kalktı kapıyı carpyordu falan eşimle evdeydik nasıl nasıl bagryordu nasıl çiglik atyor öyle byle değil 
(292 puan) tarafından
Hwrkes bana gidip bir şey yapmamakta suçlamış. Ben daireyi bile bulamadım. Bulsan da kolay kolay bir şey yapılıyor mu zor işte
(5,961 puan) tarafından
Valaha benim eşim de dyor karişma öyle şeylere neblm herşey olabiliyor bu hayata
0 oy
(1,654 puan) tarafından
Üzüldüm bebeğe 

Benim kızımda sürekli ağlar ben asla bağırmam ama komşularım böyle bağırdığı günlerde gelir sorar bebeğe bişey mi oldu ne oldu diye seslerin hangi kapıdan geldiğini öğrenince sorabilirsiniz 
(292 puan) tarafından
Yan daireler değil. Onlarda bebek yok. Usr katta yaşlı bir çift var. Ama kızları ya da gelinleri geliyorsa anlamak zor. Ben de arıyorum bakıyorum elimden geldiği kadar ama çözüme ulaşmak zor burada. Hepsi aynı kurumda memur. Rahatsız ettiler deseler eşimin işine zarar gelir.
(1,654 puan) tarafından
Rabbim kadına sabır merhamet versin o zaman ne diyelim sürekli böyle bağırmasida normal değil psikolojisi gitti demekki
0 oy
(704 puan) tarafından

Evet bebeğe de üzüldüm ama o anne o hale nasıl geldi keşke yakınında olanlar bi el atsa kadına belliki çok yıpranmış tahammülü kalmamış :'(

(292 puan) tarafından
Bilmiyorum. Üst katta yaşlı bir çift var. Ses onlardan geliyorsa kızı falan olması lazım. Onlar da mı dur demiyor diye düşünüyorum. Ama kesin olarak hangi daire belli değil. Aşağıdan bile geliyor gibi oluyor bazen. Bebekli ev çok burada kapı kapı bakmam lazım. Düzenli olarak gelen bir misafir akraba vs olabilir burada yaşıyor olmayabilir çok karışık
(704 puan) tarafından
Ayy çok merak ettim lütfen kesin bişeye ulaşırsan yaz buraya
0 oy
tarafından
Ya o kadina gelmişlerdir çünkü bazen ne yaparsan yap asla asla asla susmuyor artık kafayı sıyıriyorsn ben kadına bişey demem aynı şeyleri yaşıyorum 
0 oy
(857 puan) tarafından
Bu kadar sese rağmen nasıl çıkıp da bı ihtiyacıniz var mı diyemiyorsunuz ya da polisi arayıp gizliden yardım gondermiyorsunuz anlamiyorum
(292 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Direkt beni siclamaniz da hiç hoş değil ya.  Hangi kat daire çözemedik. Kapi kapi gezme durumum yok.  Hepsi eşimin is arkadasi. Zaten sürüyle dedikodu oluyor. Ben de çocuğum ile yalnızım. Hepsi çok dedikoducu. Beni daire daire dolaşırken görseler bir sürü dedikodu çıkar. Ne yapabilirim? Önce kendimi çocuğumu kirumam lazım. Daha hangi daireden geldiğini bile bilmediğim sesi nasıl çözeyim? Sanki siz her şeye koşuyor gibi davranıyorsunuz
(857 puan) tarafından
Uyuyamazdim heralde polise haber vermeden
0 oy
(657 puan) tarafından
Acaba adam kadına şiddet mi uyguluyor. Bilemedim ya bebekte korkup ağlıyordur. 
(292 puan) tarafından
Hiç erkek sesi gelmiyor ve aralarında kavga olduğuna dair bir söz de geçmiyor

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 360 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (417 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 343 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde sweetlady (799 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Fdmdn (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
7 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde SunaySalih.. (32 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,579 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...