0 oy
87 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (8 puan) tarafından
iki

çocuk annesi 27 yaşındayım son yıllarda çok yıprqndım   ve göz çevremde çok fazla kırışıklık oluşmaya başladı bu durum beni daha da üzüyor bunun için ne yapabilirim kendimi kötü hissediyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(689 puan) tarafından
Yüz yogasına başlamalısın.Gua sha masaj taşı var doğal olanlardan birini alıp üzüm çekirdeği yağı yada jojoba yağı gibi yağları sürüp YouTubedaki videolara bakaraj yoga yapabilirsin.Ben bı dônem çok yaptım ellerinlede yapabilirsin hatta bn öyle daha çok seviyorum yaptığım dönem faydasını çok gördüm ama evkendığimden beri salmış durumdayım kendimi üzüntüden kırıştım yine.Şu olaylarım bı düzelsin başlicam yine inşallah:)
-Reklam-
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Mimik çizgisi mi yoksa mimik yapmayinca belirgin çizgiler mi
(633 puan) tarafından
Benim de mimik çizgileri var onlara çözüm yok sanırım gülmek istemiyorum sırf onlar yüzünden cok mimik kullanan biriyim bant ise.yariyormus diyolardi denemedim
(8 puan) tarafından
gülmedigşmde de görünüyor ya
0 oy
(345 puan) tarafından
Bunun için kremler, serumlar var, ne kadar etkilidir bilinmez, denemek lazım. Ama yengem oralara dolgu ve botoks yaptırdı ve harika oldu. Sonrasında da bakımına çok önem veriyor. Öncelikle bir doktora görünün tabi, onlar krem/serum konusunda cilt yapınıza uygun olanını söyler. 
(8 puan) tarafından
bunun için nereye gitmem gerek hiç bilgim yok bilgi verir misiniz ve pahalı mi doktor
(345 puan) tarafından
Önce bir cildiye doktoruna gidin. Sonrasında güzellik merkezlerine danışın. Yengem tam olarak ne kadar verdi bilmiyorum ama tabiki çok da ucuz olmadığı kesin.
(633 puan) tarafından
Botoks ne kadar sürede etki eduyor
(8 puan) tarafından
cildiye karışıklık gibi problemlere bakıyor mu ki
(345 puan) tarafından
Yüzünüzde başka bir sorun bçvar mı, cilt tipiniz, alerjik durum gibi konularda yardımcı olabilir en azından.

Botoks hakkında gerçekten detayları hiç sormadım. Ama mimiklerini rahatlıkla kullanabiliyor, hiç kırışıklık yok. Bir yan etkisi de olmadı şimdiye kadar. Siz en iyisi uzmandan görüş alın. Eğer istanbuldaysanız doktor ismini öğrenirim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
4 cevap 56 göst.
0 oy
3 cevap 59 göst.
0 oy
2 cevap 42 göst.
6 gün önce Aile kategorisinde Aylinece (120 puan) tarafından soruldu

403,340 soru

12,081,382 cevap