+1 oy
266 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,505 puan) tarafından

Kızlar idrara çok sık çıkıyordm. Geçen hafta tahlil verdm. İdrar yolu enfeksiyonu olmusm. İlaç verdi doktor . Kemoterapi aldığım jcin Bi ilaç yazdı. Çokta düzenli kullanmadm açıkçası :( gun içinde kaç kere tuvalete gittim hatırlamıyorum. Geçen haftadan daha kötü durumdaym suan. 10 dk ya Bi tuvalete gidiyorm. Sanki altima kaçıracakmism hissi.. böbreklermde sıkıntı yoktur umarım.. gerçekten nasl geçecek bu yaa. Ben böyle olursam gece uyuyamam ki. Yeni çıktım tuvaletten. Şimdi yine baskı yapıyor. Her şeyim mükemmel mis gibi bide bu çıktı başıma  :)) ağlanacak halime gülüyorum resmen

9 Cevaplar

+1 oy
(5,709 puan) tarafından
Rabbim şifa versin Canım bilirim o enfeksiyonu sürekli yaşarım antibiyotik kullanmadan da asla geçmiyo senın geçer inşaAllah

Bende nöbette sayılırım kızım hasta yanında yatıyorum ateşi sürekli çıkıp iniyo karnı ağrıyor kusması var dünden beri öyle,:((
(1,505 puan) tarafından
Rabbim şifa versn kızına canım. Bizde yeni atlattık.
(5,709 puan) tarafından
Saol canım geçen hafta oğlum 1 hafta böyleydi sıra kızımda serum da takıldı yine aynı geçmezse yarın yine götürcez iki gündür birşey de yiyemiyo
-Reklam-
+1 oy
(727 puan) tarafından
Yaa Rabbim şifa versin gerçekten o idarar hissi çok kötü bende hamileyken yapamıyordum resmen acilde sondayla boşaltıyorlardı hatta 1 hafta sondayla gezdim çok kötüydü hele enfeksiyon kapınca tuvaletten çıkamıyorum Rabbim sağlık sıhhat versin bu gece rahat geçirip uyursun inşallah
(1,505 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah teşekkür ederim
+1 oy
(1,602 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun bir kaç teknik soyliyim belki işinize yarar ben hamileyken kuru dut çayı içtim günde 2 bardan bir de çamaşırıma nioli yağı damlattim aynı gün bile çok faydası oldu bana. Bir de ınstagramda hastalanmayancocuk hesabına bir bakın o da limonun şifa olduğunu yazmıştı hangisi kolayı kolayiniza geliyorsa bir deneyin bence enfeksiyon çok zor bir şey 
(71 puan) tarafından
Merhaba, nioli yağı kaşıntıya da iyi geliyor mu acaba  gebelikte bilginiz var mı ya da sizde var mıydı ?
(1,602 puan) tarafından
Bende kaşıntı yoktu ama deneyin isterseniz mantara da iyi geldiğini duydum. Mantara bir de günde 1 kaşık Hindistan cevizi yağı iyi geliyor
(71 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim hamilelikte de kullanılabiliyor mu
(1,602 puan) tarafından
Evet doktorum onayladı siz de isterseniz önce doktorunuza danışın
+1 oy
(20,102 puan) tarafından
Geçer Allah'ın izniyle. İlacını iyi kullansaydin keşke. Ama muhakkak çok su ic. O da çok iyi geliyo. Geçmezse yine git doktorâ 
0 oy
tarafından

Allah sana sağlık versin inşallah canım ❤️ enfeksiyonda böyle oluyor , eğer ki sağlığını etkilemeyecekse soğan kürü yap canım ben çok faydasını gördüm çok şükür .

Sabah iş var ve bende maalesef uyuyamıyorum, gelmiyor uykum :(

0 oy
(456 puan) tarafından
Bol su iç kendini sıcak tut. Sıcak su torbası iyi gelir. Ama böbreklerine koyma sızlatır
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Biraz daha ilerledimi sonu yanma oluyor tek kullanımlık toz var o beni rahatlatmıştı. Hamilelerede veriyoruz demişti doktor.
0 oy
(76 puan) tarafından
Geçen hafta bende öyle olmuş tüm valla çok zordu antipyotik ve orayı sıcak suyla yıkadım her lavabo gittiğimde iki güne geçti bişeyim kalmadı
0 oy
(659 puan) tarafından
Sana msj olarak atmıştım ama ya görmedin yada önemsemedin bilmiyorum ama bu video çok karşıma çıkıyo seninde görmeni istedim 

https://www.instagram.com/reel/DBO-VMstCzL/?igsh=ZGM3dHM5dnF4eGRy

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 89 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 483 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
29 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guncelanne (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
26 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu

411,069 soru

12,373,381 cevap

42,609 kullanıcı

Kategoriler

...