0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar iyi akşamlar bu saatlerde genelde cinsellik postları okumaya alıştık benimde aklıma bişey  geldi size sormak istedim ben 5 aydır neredeyse hiçbir şekilde cinsel birliktelik yaşamadım ama buna rağmen afedersiniz hiç aklıma bile gelmiyor eskiden kadınlar ortamında insan olmadan duramıyor falan derlerdi her kadın böylemi yoksa benmi anormallim merak ettim kızlar biraz özel ama kusura bakmayın lütfen 

5 Cevaplar

+4 oy
(5,607 puan) tarafından
Kadınlarda biraz psikolojik ve biraz da uyaran (aşk) olmalı. 2 çocuk ve geçim stresin olduğu için beyin baskılıyordur. Biraz rahata erince yavaş yavaş aklına gelir ve istemeye başlarsın 
(2,126 puan) tarafından
Evet katılıyorum +
tarafından
Evet canım bilmiiyorum haklı olabilirsin dediğin gibi gecimden başka bişey düşünemiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Annemde senin gibi ama bence her insanın ihtitaci olması gereken bir şey mutlu olması için 
tarafından
Bilmiyorum ki canım geçim sıkıntısı çocuklar derken aklıma bile gelmiyor
(2,126 puan) tarafından
Haklsn cnm onlar hallolsa daha rahat olursun inşallah
tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(2,781 puan) tarafından
5 sy mı oldu sen ayrılalı canım ben Bayadır ayrısın o yüzden geçinemiyorsun zannettim 
tarafından
Yok canım beş altı ay anca oldu onceside hep ayrıl barış süren bı evlilikti birgün eve geliosa beş gün gelmiodu hep sallantiliydi komple biteli okadar oldu
tarafından
Kirada iki çocukla düzgün bı işe girip calismaayan bı anne için beş ay beş yıl gibi
(8,412 puan) tarafından
Bende ona şaşırdım. Nası dedim 5 ay bende uzun Zamandır ayrı diye biliyordum yada kafamda öyle kalmiş. :)
tarafından
Doğrudur canım sürekli ayrıl barış oldu ondandır busefer komple bitti
0 oy
(3,863 puan) tarafından
İlk çocuk da tavan di zaten hemn hamile kaldım evlendikten 2 ay sonra .ikinci çocuk aklıma gelmedi .iki çocuk telaşı gelmiyor 
tarafından
Doğrudur canım
0 oy
(3,514 puan) tarafından
Edacım stres ve geçim kaygısından akla mı gelir cinsellik. Birde bazı istekler olması için eşinle aynı yatakta uyumak bile fark ediyor. Ne bileyim bi erkek kokusu yada ayağı ayağına deyse bile insana o an istek geliyor. 
tarafından
Olabilir canım ben evliykende çok isteksizdim afedersin bişey yasasakta hiç bişey alamiodum hissetmiodum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
+1 oy
2 cevap 38 göst.
23 saat önce Alışveriş-Hediye kategorisinde Elifm41 (2,703 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 58 göst.
0 oy
0 cevap 21 göst.

411,781 soru

12,396,173 cevap

44,172 kullanıcı

Kategoriler

...