0 oy
247 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (832 puan) tarafından

Şehirde kendi dairemizde oturuyoruz.Daha çok erken ama içime huzursuzluk girdi yaşlılıkta köyde abim ve yengem ile bahçeli iki katta oturucaz kısmetse dedi baba evinde.Durumumuz iyi.Yaşlılıkta yalnız kalmamızı istemiyorum dedi.Bu içime hiç sinmedi.Nasıl gıcıklar kavgalar nasıl huzursuzluklar oluyor. 

Sorum şu ben elti ve kayınbiraderle iki katlı bahçeli evde altlı üstlü oturmaya mecburmuyum?

14 Cevaplar

+3 oy
(3,474 puan) tarafından
Eşine huzur fazla gelmiş, kendine macera arıyor bence.
(832 puan) tarafından
Peki hakkı varmı sizce
(6,226 puan) tarafından
haha bencede:) ne hakki kiz kanuni bise degilki kafasi geam calismiyor belliki millet olabildigince kacarken esin yanasmak istiyor.  bigun yer sirtina hanceri abisinden babasi falan ölunce ozan gorur anya konyayi. hakki varmi yokmu diye bisey yok esin safligindan kendine dert ario seni zorla goturecek hali yok kanuni hi hakta yok . kendi kendine kasiniyor arkadasin dedigi gibi macera ario eltinle iyiyse ararn bozulur kardesiyle iyiyse arasi esinin aralari bozulur olacak olan o
-Reklam-
+2 oy
(1,320 puan) tarafından
Stres yapmak için çok erken , gün doğmadan neler doğar. Yaşlılıkta demiş zaten o zamana kadar neler olur neler biter . Dünya ne şekilde olur. Şimdiden huzurunuzu kaçırmak için çok erken . Üzmeyin kendinizi 
(832 puan) tarafından
Peki hakkı var mı sizce
0 oy
(7,774 puan) tarafından
Yarına çıkacağımızın garantisi yokken yaşlılığı kendine dert etme ama eşine de benim rızam yok haberin olsun de senden habersiz yapmasın bir şeyler
0 oy
(3,641 puan) tarafından
Kanunen bile hakkı yok canım 
0 oy
(3,908 puan) tarafından

Kız amaan ben de anne babaların yaşlılığında naparız diye düşünüyorum arada abartıyorum sanırdım :D Yarına çıkacağımız belli değil dert etmeye değer mi? Neler olacağını ikiniz de bilemezsiniz

0 oy
(4,443 puan) tarafından
Gelin ata binmis yaa nasip demis. Dur bakalim o gunleri gorucek misiniz ya da abisi yengesi gorecek mi. Simdiden bunun icin kendini darlama derim. He kafana takiyosan sen yalniz kalmak istemiyosan git otur ben oturamam dersin cikarsin isin icinden. Daha olmamis sey icin konusmaya degmez.
0 oy
(140 puan) tarafından
Değilsin tabi esinde kasincak yer arıyor 
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Sen oturursun ben oturmm diye şimdiden darlamaya başla. Meraklısı değilim de dertsiz başıma dert mi planliyorsun şimdiden de asla kabul etme.aile binası resmen bu dünyanın kabir azabı 
0 oy
(3,258 puan) tarafından
Yarını bile dert etmemek gerekir Rabbim neler gösterir neler verir. Eşin galipten haber almış gibi konuşmuş. Abisinin yengesinin ömrü nekadar siizn nekadar olduğu belirsiz. Vee sende yıllar sonrası bi hayal için fazla dert yapıp kafaya takmışın
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Ne dini ne de beşeri hakkı yok 
0 oy
tarafından
Yoo degilsin de daha simdiden bunu dusunup kendini sikmanin anlami yok onu o zaman dusunursun 
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Seni zorlamaya hakkı yok kesinlikle. Ben de istemem asla altı üstü oturmak. İlla kavga çıkar çünki. Orada sinir stres yapacağınıza huzurunuzu bozmayın bence
0 oy
(1,547 puan) tarafından
Kuzu kocana açık açık dersin ben istemiyorum. 

Daha yaşlanmaya çok var ama bu kadar sıkıntı yapma bence ❤️
0 oy
tarafından
Zamanında görümcem üniversite sınavına girerken ailesi ve eşim bizimle yaşaması için bizim olduğumuz şehri yazdıracaklarini söylediler. İçime öyle bir ateş düştü ki . Bir insan bir insani  ne kadar istemeyecekse o kadar istemedim. Ama dışımdan iyi veya kötü hiçbir yorum yapmadım. Tam 3 yıl boyunca ne bizim olduğumuz nede başka bir şehre gidebilecek kadar düzgün puan alamadı . 4. Sene tayinimiz çıktı orayı da tutturamadı. Ben ağzımı açıp kimseyle kötü olmadım . Tam tersi de olabilirdi ama olmadı . 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 451 göst.
0 oy
7 cevap 306 göst.
26 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (832 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 603 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Syma (812 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,190 göst.
28 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sedaa. (118 puan) tarafından soruldu