+1 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (655 puan) tarafından
Günahini geri dönüşüm olmadığını biliyorum. Şartları bilen var mı onu merak ediyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(6,756 puan) tarafından
Devlette yaş sınırı var galiba başka da bilgim yok
(6,756 puan) tarafından
30 galiba canım tam bilgim yok. Ama sezeryan sırasında bağlıyorlar. Sadece başlatma yapılmıyor burda öyle başka yerde nasıl bilmiyorum. Hastaneye görüş istersen
(655 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim ')
(6,756 puan) tarafından
Rica ederim. Eğer yapa biliyosan özelde yaptır yaş sınırı yok orda. Bende bebeğim toparlanınca yaptırmayı düşünüyorum. Kaç çocuğun var
(655 puan) tarafından
2 çocuğum var 29 yaşındayimm eşimde bende kesinlikle istemiyoruz 3. Cocuk. Böyle bir dünyaya savaş kıtlık sususuzluk kapıda geçim derdi malum. Kararımız kesin
(6,756 puan) tarafından
Benim 3 çocuğun var bizde istemiyoruz ama bebeğim ufak şuan için yapamıyorum. Biraz büyüsün inşallah bende çok istiyorum
-Reklam-
0 oy
(186 puan) tarafından
Benimde bildiğim kadarıyla 30 yaş üstü olması gerekiyormuş 
(655 puan) tarafından
Seneye o zaman inşallah çok teşekkür ederim
(186 puan) tarafından
Rica ederim cnm bende düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah
(655 puan) tarafından
Hayırlısi inşallah kaç yaşındasn
(186 puan) tarafından
33 yaşındayım cnm ikinci doğumdan sonra istedim 29 yaşındaydim doktor olmaz dedi yapmadı şuan 17 haftalık hamileyim
0 oy
(13,080 puan) tarafından
30 yaş sınırı var. ama çoğu kadın bilmiyor ve erkeklerin de işine geliyor. eşin gitsin bağlatsın. onların bağlatma işlemi daha kısa süren bir iş. kadında olduğu gibi karnını açıp ameliyat gerektirmiyor 
(6,756 puan) tarafından
Öyle bi işlemde mi var :D nasıl yapılıyor. Benimki kan görünce direk bayılıyor yaptıramaz heralde
(655 puan) tarafından
Kadınların da karnı açılmıyor küçük bir delikle laparoskopik işlemle yapılıyor. Eşim için düşündük ama sonradan oluşacak birkaç tehlike var ve bunu ikimizde istemiyoruz
(13,080 puan) tarafından
erkeklerde ereksiyona engel olduğu düşünülüyor ama öyle bir sorun yok sadece geri dönüşü yok. kadın isterse yine tüp bebekle çocuk sahibi olabiliyor ama erkek bir daha asla.
sadece kadınım koruması fikrine karşıyım ben. eğer çift bundan sonra gerçekten çocuk istemiyorsa erkek bağlatsın kendini.
kadının korunma yöntemleri hep hormonal
(655 puan) tarafından
Siz karşı olabilirsiniz ben karsi degilim. Doktorla da görüşme yaptık ve eşim için uygun olduğunu düşünüyoruz
(13,080 puan) tarafından
sizin kararınız ona karışacak halim yok. ben tüp bağlamak isteyen herkese bunu tavsiye ediyorum sadece. yapar yapmaz orasına karışmam. çocuk defteri kapandığında eşim deyaptıracak. ben istemiyorum çünkü kendimi bağlatma
0 oy
(672 puan) tarafından
Hayati risk taşıyorsa gebelik 30-35 yaşından sonra tüp bağlıyorlar. Bu tamamen doktora bağlı birşey. Yaşınız genç ise hiç bir doktor yapmıyor 
(655 puan) tarafından
29 yaşındayim ama çocuk kesinlikle düşünüyoruz. En iyisi doktorla görüşmek sanirim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 30 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 116 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,134 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 200 göst.

409,900 soru