0 oy
29 göst.
Diğer kategorisinde (3,320 puan) tarafından
En az 3 saat aç kaldığında hemen tutar ve güzel emer 10dk civarı zorluk çektirmeden ama bazen aç diye düşünüyorum memeyi veriyorum sinirleniyor 1 emip bırakıyor tekrar tutuyor geri çekiliyor. Kolik gazlı bebekti halen gazı olabilir mi her tepindiğinde alttan gaz çıkarıyor. 4 aylık bebek kaç saat gündüz aç kalabilir 

1 cevap

0 oy
(290 puan) tarafından
O asla belli olmuyor ya benim kızım da öyleydi 4. Ayda 5 saat emmediği oluyordu ve ben Acaba yetemiyormuyum diyordum ama öyle değilmiş artık etraftaki şeylere merakı artıyor ve emerek vakit kaybetmek istemiyor ilgisini çekecek bir kolye takabilirsiniz bende çok işe yaramıştır 
(3,320 puan) tarafından
Hem hasta öksürüyor hafiften ateşi vardı meme reddi uykuya direnme tükendim ya doğdu doğalı zor bir çocuk doğdu 3 hafta uğraştım meme ye tutturmak için zor bela ona alıştı derken kolik gaz sancıları başladı şimdide bunlar
(290 puan) tarafından
O zaman bir doktora götürmenizi tavsiye ederim yada burnu tıkalı mı ona bakın serum fizyolojikle temizleyin burun tıkalıyken ememez bebek
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kumsal&daghan (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
0 oy
5 cevap 75 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,792 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 61 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,158 soru

12,005,848 cevap

36,192 kullanıcı

...