0 oy
48 göst.
Diğer kategorisinde (256 puan) tarafından
Emzirmeyi Biraktiriyorum 27 aylık ikinci gündeyiz ama geceleri aniden kalkıp yikiyo ortalığı Max bir saat aralıksız ağladı asla ne su ne başka birşey de içmedi ne zaman unuturuz acaba çok üzülüyorum memelerimde taş gibi oluyo bant yapıştırmıştim biraktiramayinca

3 Cevaplar

0 oy
(12,268 puan) tarafından
Oglum hemen unuttu 3 gunde. Ama kiziminki 2 hafta surdu. Çocuktan cocuga drgisiyo valla
(12,268 puan) tarafından
Bide baya buyuk malum akli eriyo
(256 puan) tarafından
Evett ya
-Reklam-
0 oy
(520 puan) tarafından

Bebeğim 7.5 aylık.   Kv 1 yaşamadan biraktir sonra zor olur diyor.  Ama daha çok küçük kıyamam.  İhtiyacı var onun daha.     

Kizlar hamilelikte kacinci aya kadar emzirebiliyoruz
(520 puan) tarafından
Hamile degilim ama hep merak ettiğim bir konu
(4,223 puan) tarafından
Ay kv sacmalamasin. Ne bir yasi oldu. Dinimizde bile iki yas. Tandem emzirme denilen bisey var hamileyken de emzirebilirsin. Beslenmene dikkat et protein agirlikli beslen sikinti olmaz.
(520 puan) tarafından
Evet zaten biraktiramam.     Peki amileyken bebek kaç aylık olana kadar emzirilir.
(4,223 puan) tarafından
Canim Osman gonulal diye bi cocuk doktoru var. YouTube da onun videosunu izle. Veya tandem emzirme olarak arastir. Hamileliginin sonuna kadar bebegini enzirebilirsin. Hatta dogumdan sonra ikisini de emzirebilirsin. Sen moralini yuksek tut guzel beslen. Protein ve sebze agirlikli. Yogurt yumurta ye. Bol su ic. Hem hamileligin guzel gecer hem bebegin güzel gelisir hem sütün bol olur. Ben hamileyken bunlari yaptim sadece iki bucuk kilo aldım bebeğim ise uc bucuktan fazlaydi
0 oy
(5,148 puan) tarafından
1 hafta suruyor canim benim tam 1 hafta da unuttu bol bol saril op kokla sadece karin doyurmak icin emmiyorlar rahatlamak icin kendini guvende hissetmek icin emiyorlar bol bol kucagina aldin mi aranizdaki bag zedelenmez ilk gozunu actiginda memeyle başliyor hayata ayirmak zor oluyor kendini guvensiz hissediyor sarilmak sevmek guzel seyler soylemek faydali 
(256 puan) tarafından
Çok haklısın geceleri çok ağlıyor uyanıp asla sakinlesmiyordu su felan kabul etmiyordu kucağıma alıp ben seni çok seviyorum sadece büyüdün ondan meme yok felan dediğim an sarıldığım an sustu ve uyudu şükür kaygı yaşıyor sanırım çok üzülüyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
0 oy
4 cevap 201 göst.
0 oy
35 cevap 1,065 göst.
23 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Azkaban (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 371 göst.
2 Ocak 2022 Aile kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu

406,271 soru

12,180,841 cevap

36,679 kullanıcı

...