0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (532 puan) tarafından
Kızlar merhabalar hamile olduğumu öğrendim yeni ama sigara kullanıyorum öğrendiğimden gibi bayağı azalttım ama bırakamadım ne yapmalıyım aranızda bağımlı olup bırakabilen oldumu vicdan azabı çekiyorum ve öğrenene kadar içtim neticede bırakmakta da zorlanıyorum ilk çocuğum da öğrendiğim gibi bıraktım bunda bırakamıyorum 

13 Cevaplar

+1 oy
(8,832 puan) tarafından
Vicdanin yeterli gelmemiş bırakmaya biz ne desek birakicanmi 
(532 puan) tarafından
Bağımlı olup nasıl bir yol izleyerek bıraktı onu merak ettiğim için sordum fikir alış verişi anladın mı canım
(8,832 puan) tarafından
İlk oğlunda direk bırakmışsın bundan neden bırakmıyorsun
Bu sebeb bile yeter
(532 puan) tarafından
Ozaman bu kadar bağımlı değildim günde 7 8 tane içiyordum şimdi günde 1 1.5 paket içiyorum içmediğimde arıyorum sinirleniyorum
-Reklam-
+1 oy
(1,858 puan) tarafından
Valla ben ikisinde de içtim bişey olmadı ama bişey olmayacak anlamına gelmiyor bırakmaya çalış yada az iç linçleyecek gelmesin uğraşamam şimdi 
(532 puan) tarafından
Kesinlikle linçlenecek birşey yok bende çevremde çok duydum başından sonuna kadar içtim bişi olmadı diyen ama tabiki buna güvenerek içmekte olmuyor ama şuan bırakamıyorum ne yapacağım bilmiyorum sanki düşündükçe dahada içiyorum
(656 puan) tarafından
Acikcasi ilk hamileligimde zaten tiksinmemden suphelenip test yapmistim ikincisinde ise birakamaim ama bayaa azalttim yaşadıklarımın etkiside oldu diyelim kesinlikle savunmuyorum insallah birakabilirsin ben yapamadin ha simdiye kadsrda bir sorun yasamadik cok sukur
(532 puan) tarafından
Genelde böyle diyorlar bişi olmadı diyr ama insanın içi işini yiyor ya benim yüzümden bişi olursa korkusu Allah korusun inşallah bırakırım hemen yada tiksinirim ama illaki bırakayım:(
0 oy
(232 puan) tarafından
Özel bişey yapamadım ama ne zaman içmek istesem ya bişiy olur mu korkusu yetti bana çok zor inşallah bırakabilirsin
(232 puan) tarafından
Bi süre sonra alışıyorsun gerçekten eşin içmiyorsa daha kolay olur eşim gözümün önünde içerdi bide :D çok zorlandım ama korkum ağır bastı. Ramazanda bile içemicem diye sahura kadar normalin iki katı içiyorum dediğin gibi strese girince daha çok içiliyo
(532 puan) tarafından
Eşimde içiyor maalesef zor oluyor vallahi. Aynen bende ramazanlıkta bayağı içtim sahurda iftarda üst üste ama boşa heo kendimize zarar veriyoruz umarım bırakır ve başlamayız,❤️
(232 puan) tarafından
Umarım canım valla ben doğumdan sonra emziremedim ve maalesef acısını çıkarırcasına içiyorum çok bırakmak istiyorum bende inşallah bırakırız ❤️
(532 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah sormayada çekiniyor insan linç yiyecem diye iyki varsın için rahatladı bir nebze
(232 puan) tarafından
Sende iyi ki varsın canım ❤️
0 oy
(1,179 puan) tarafından
Canım ben her iki hamileliğimden igrenemiştim sen de bir den bırakmaştim tekrar içiyorum zaten her sigara istegin. Gelince yüzünü yıka dışını fırçala bir seyler ye öğrenmeye caliş sigaradan
(532 puan) tarafından
İlk hamileliğimde öğrendiğim gibi bıraktıö 8.haftada da midem bulanmıştı ama şuam bırakamadım ya midem bulanmazsa korkusu var umarım sigaradan tiksinirim teşekkür ederim canım ❤️
(1,179 puan) tarafından
İnşallah gerçekten bağımlı olmak çok zor ben geçen ay bırakmaya çalıştım çok kötüydü bir hafta içmedim kafayı yiyecektim azaltarak içiyorum sende tiksinirsi. İnşallah
(532 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah sende bende bırakmak isteyen herkes bırakır inşallah   ❤️
0 oy
(3,105 puan) tarafından

Aynı ben, ben de ilk çocuğum da bıraktım hiç canım da istemedi ama bunda aşırı zorlanıyorum fakat kendime hakim oluyorum içmiyorum. Sakız falan çiğne canım yada bir şeylerle oyalan ben öyle yapıyorum 

(532 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim yorumun için deneyeceğim umarım hiç içmeyiz tebrik ederim senide başarabiliyorsan:) ❤️
(3,105 puan) tarafından
Teşekkür ederim güzelim darısı başına ❤️
Zor oluyor ama başarabiliyorum :)
(532 puan) tarafından
Ay inşallah bacım inşallah umarım midemde bulanır zorlanmam
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Patlican yemek bu süreçte işinizi biraz kolaylastirabilir. Bir dr. Dr mfk var instagramdan bir bakın sigara bırakamiyorsaniz bir takviye yazmıştı ama unuttum şimdi en azından onu kullanın bebekte bir kusur olmasın demisti 
(532 puan) tarafından
Takip ediyorum o doktoru hemen bakacağım canım Allah razı olsun  ❤️
0 oy
(1,612 puan) tarafından
Kaç haftalık bebeğiniz bende çok içen biriydim 4.haftada öğrendim ama 7.haftada tiskindim ağzıma bile almak istemedim tiskinti gelir inşallah o zaman içmek istiyor insan
(532 puan) tarafından
Şuan 4 haftalık canım yeni öğrendim ilk çocuğumda 4 haftalıkken öğrendim bıraktım hemen 8 haftada tiksindim aramadım ama şuan bırakamıyorum korkuyorum o yüzden
0 oy
(3,727 puan) tarafından
Valla ben de ikincisinde bırakırken baya zorlandım. Bir gün karar verdim yarın icmiycem diye. İki üç paket sakız aldım Rocco aldım sürekli onları cignedim filan ilk iki gün zordu. Bir haftaya kadar tamamen bitti sigara içme isteği. Hergun sakız aldım iki üç paket 
(532 puan) tarafından
Sakız işe yarıyorsa bende başlayayım bugün hemen teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(3,844 puan) tarafından

14 yasindan beri sigara iciyodum(neden kucukken baslamissin demeyin ozentilik iste) ama ben mi bagimli degilim bilemiyorum her iki gebeligimde de biraktim. Ilk oglumda alerji cikti direk hamileyken emzirirken sigara kullandin mi hatta evde kullanan var mi diye bile sordular. Yani bu bile bi neden bana gore. Kendini ve cocugunu onemsiyosan max 1 hafta 2 hafta zorlanirsin. Biraz disini sıkman lazim. Hic birakmamis degilsin netice de :) bu sure zarfinda da kendini oyalayacak ve sigarayi unutturacak seyler yapmaya calis. Kuruyemis vs tuket agzin bos kalmasin hesabi :) 

(532 puan) tarafından
Anladım canım evet sigaradan uzak durmam için ağzım boş kalmaması lazım onu abartmadan denemek istiyorum çünkü kilolu hamile kaldım iyice ağzım durmazsa o da sıkıtı arasında bişi yapmaya çalışcam inşallah  teşekkürler yorumun için ❤️
0 oy
(288 puan) tarafından
Valla ne yalan soyleyim bırakamadım çok istedim tabiki çok da denedim ama olmadı . Çok şükür birsey olmadi tabi bu sende olmayacağı anlamına gelmiyor.  Ama sen daha önce bırakmışsın bence gene bırakabilisin
(532 puan) tarafından
Bende bırakırım dedim ama bırakmayı düşündükçe daha çok içmek istiyorum stres yaptım bunu içeyim bugün daha içmeyecem diyip diyio içiyorum günde 10 tane felan içtiö 2 gündür umarım bırakabilirim hemen
0 oy
(7,226 puan) tarafından

Ben içerdim hatta günde 1 pakete kadar içerdim ama hamile olduğumu duydum bıraktım karnımdaki çocuğa bile isteye zarar veremezdim emziriyorum diye şimdi bile çok nadir içerim onuda bebeğim uyurken gece birde canım korkutmak gibi olmasın etrafımda ne kadar sigara kullanan varsa erken doğum yaptı 32 34 haftalık kendine inan bırakırsın 

(532 puan) tarafından
Dua edin nolur bırakayım bende hamilelik öncesi 1 1.5 paket içiyordum ilk öğrendim 5 tane içtim sonra fazlalaştırdım bırakacam deyip stres oldum 2 gündür 10 tane felan içiyorum acaba stres yapmasam bırakabilir miyim bilmiyorum
(7,226 puan) tarafından
Dr bana günde 5 tane iç demişti birakamiyorsan 5ten fazla içme
(532 puan) tarafından
Tamam canım inşallah bırakırım da gerek kalmaz❤️
0 oy
(11,386 puan) tarafından
Bende az daha kulaklarıma da yakacağım öyle içiyorum sigarayı.karali olacaksın.bende öğrendiğim gibi doktordan çıkınca paketimi çöpe attım.asla evde bulunmayacak gerekirse eşin isiyorsa o da saklayacak .
(532 puan) tarafından
Bende onu düşünüyorum evde sigara olmasa acaba bu kadar arar mıyım
0 oy
(1,756 puan) tarafından
Geçen paylaştım ama kimse yazmadı bende kaldırdım postu. 21 kere salavat çekip sigara içince tiksinti olduğunu duydum dene istersen bir günde olmasa bile devam et. 
(532 puan) tarafından
Deneyeceğim canım dua et inşallah bırakayım ne la.ne.t bişiymiş bu sigara ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sunakarayell (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
9 cevap 136 göst.
0 oy
3 cevap 100 göst.