0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (8,909 puan) tarafından

image

Allah rızası icin cevrem yok babama kradi cıkmadı  babamgil cevrden para  bulmaya cqlışıyo bizede bulun dediler ben nerden bulurum  çok zor durumdayım şuan 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Taksit yaptırın icrayi
(8,909 puan) tarafından
Kabul etmiyolsr hic bie türlü konuştuk
tarafından
Kız dosya daha yeni açılmış stres yapma 4 senedir icra dosyası açık daha hicbirsey yapmadılar
-Reklam-
0 oy
(5,611 puan) tarafından
Eve icra gelmiyor zaten hesabında para yoksa hiçbir şey yapamazlar. Bekleyin borçlar bittikçe ödeyin. 
tarafından
Bilmiyorum onun şahsi borcu olduğu için belkide gururuna yediremiyor olabilir,başka aklıma birsey gelmiyor çünkü yoksa ödeyelim gitsin diyorum yok diyor habere dün yine söyledim yokk ben gelince öderim diyor
(12,949 puan) tarafından
Kiz şakasimi var bunun. Seninde sicilinide etkiliyo. Ben olsam birakmam oderim
tarafından
Zaten avukati aricam bugün bir bakayım
Bende odicem sanırım çünkü eve gelmeleri kapıya gelmelerini çekemem cidden
(12,949 puan) tarafından
E yani. Ben arkadasima kredi cekmistim calisirken. Valla ay ay sabredemedim gittim kqpattim hemenki benim sicilime falan bisey olur diye. O bana elden odedi her ay. Ben hic sabredemiyorum borc varken. Sukur oyle krediyle falan isimiz olmadi ama olmazda insqllah. Kredi karti bile kullanmam. Unuturum onu odemeyi kesin diye
(8,909 puan) tarafından
Amçam kredi cekti bize ödedik 12 ay ödemeli oldu
0 oy
(5,082 puan) tarafından
Emin evim di galiba alacaklı kurum? Ne için ve ne kadar almıştınız ki? Aldığınız seyi satmanın?
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Ne kadar bir borç bu ve kime? Bankalarsa arkadaşım yıllardır alacak yönetiminde çalışıyor yapılandırma vs yapıp düşürüyorlar o borcu
(8,909 puan) tarafından
Amcam cekti kredi
(1,718 puan) tarafından
Allah kolaylaştırsin inşallah hızlıca odersinzi
(8,909 puan) tarafından
İşallah canım ipotekli olan motoruda satıp cevre borcları bitircem 12 ay boyunca kradi ödecem
(1,718 puan) tarafından
12 ay çok değil aslında. Ama taksitler yüksekse bir şey diyemem vakıa süresini oku bol bol
(8,909 puan) tarafından
7 bin 200 tl  taksit
0 oy
(5,533 puan) tarafından
Evdeki esyalar uzerine satılamaz olarak isleniyor direk haciz edilmiyor artik kuzenimde icralikti evdeki hicbir esyasi alinmadi sadece esyalarin satisi yapilamaz olarak islendi borcu odedikten sonra da kalkti zaten
(8,909 puan) tarafından
Anladım canım sağol amcam kredi cekti ödedik ipotekli motor vardı  onu satıp cevre borcu ödecem
0 oy
tarafından
Canm Allah yardımcınız olsun bu aralar herkes aynı durumda.  Gorumcemler de öyle oldu . Benim eşim de şuan icralık. 2-3 senedir öyle duruyor borcu . Arıyorlar şu kadar getirin borcu kapatalım diye . Sanırsam 200 bin kadar borcu var 100 bin getirin kapatalım dediler eşim veremiyorum dedi kapattı. İnşallah size de öyle olur. Düşürürler ödemeniz için.  Adınıza bişey yoksa sıkıntı etme . Eşyalara da bişey olmuyo sanırsam bı eşyadan iki tane varsa alınıyor . Eşim avukata sormuştu . İki TV varsa alınır biri mesela. 
(8,909 puan) tarafından
Amçam cekti kredi canım başkada kimse yardım etmedi motor var onunda ipoteki kalkıp cevredeki borcları ödecem 12 ay kradi ödecem
0 oy
(4,402 puan) tarafından
Ne kadar borç 
(8,909 puan) tarafından
Amcam cekti kredi 50 bin di 38 bindi ama faiz koymuşlar 50 bin olmuş buda motor var ipotekliydi kalktı onu satıp cevre borcları ödeyip 12 ay kredi borcu ödecwm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 201 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,909 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 230 göst.
+1 oy
2 cevap 75 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Em!ne (113 puan) tarafından soruldu