+5 oy
707 göst.
Diğer kategorisinde (1,495 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eda postunu sen mi kapattın yoksa admin mi sildi merak ediyorum. Sabahtan beri duruyordu ben adresi var evini ziyaret edeceğim yazınca birden silindi post. 
notu ile kapatıldı: Yasak post

3 Cevaplar

0 oy
(3,550 puan) tarafından
Hesabı kapattı
(1,495 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Hesap silinmiş neydi son postu kaçırdım ben ya. 

Evine gidecek misin gerçekten 
(1,495 puan) tarafından
2 3 hafta sonra turkiyede olacağım verdiği adres bana yakın gideceğim evetı
(2,196 puan) tarafından
Ne yazmıştı postuna
(2,129 puan) tarafından
29 Ekim çocuğumun doğum günü demişti birisi sana sus yollayabilirim dedi o da çok hora geçer demişti çok heves etti çocuğum şimdiden hazırlıklara başlayalım istiyor yazdı
(2,196 puan) tarafından
Of valla anlamıyorum insanları. Öyle desem olmaz böyle desem olmaz. Evine erzak almıştı İdil oda paylaşım yapmıştı. Yorum yapmıştım bende oda bana özelden yazdı bana yardım yapabilirsin kabul ederim falan diye
(1,495 puan) tarafından
Bana da özelden yazmıştı çocuklarımın çok ihtiyacı var diye dayanamadım adres istedim ama gönderemedim para göndermiştim yalansa kendimi çok ***** hissedicem
(2,129 puan) tarafından
Ne kadar gönderdin cnm
(1,495 puan) tarafından
Ay soylemiyim kendimi daha kötü hissederim
(2,196 puan) tarafından
Söyle canım ne sanki göndermişsin bir kere. Valla günahı boynuna kandırıyorsa da. Ben bu platformda bir çok ihtiyaç sahibi olan birini görüyorum kimseden istemiyor durumunu anlatmıyor. Ama var ihtiyacı bence ufak şeylerle bile mutlu olan biri.
Hepsini bırakın bence kimse çok çok zengin değil. Bizde borç harç içinde geçim yapıyoruz rızka Allah kefil.
tarafından
Aslında evi bana çok yakın ama bir türlü fırsat bulamadım
(2,129 puan) tarafından
Ay çok merak ettim soyle bence hepimiz öğrenelim kadın ne kadar kazanmış ibanla ya yalan kesin bu arada artık belli oldu
(2,196 puan) tarafından
Esma bir bakaydın ya kız
tarafından
Valla kesinlikle öyle elifim mesela biri var ben kimseden birsey istediğini gormedjm
Eda habere acitasyondaydi he ihtiyacı varsa helali hoş olsunn ama yoksa ve böyle yapıyorsa haram zıkkım olsun
tarafından
Elifim işte ne ile karsilascagimizi da bilmiyoruz kendim zaten gitmemde kız kardesimide cesaret edemedim göndermeye
(1,495 puan) tarafından
Akşam bana mesaj atmış kızım süt istiyor bir süt alamiyorum diye eşime söyledim sabaha kadar rüya gördüm dedim bir şey alırken elin titremiyor yardım ederken mi titriyor hesabımda 500 lira vardı onu gönderdim eşim de ameller niyetlere göredir haketmiyorsa Rabbım yedirmesin ama hallediyorum da helali hoş olsun dedi
(2,196 puan) tarafından
Kandırarak elde ettiyse zaten helal olmaz esmoşum.

Evet biri var ve gerçekten istemiyor isim vermeyelim. Eda bana da yazdı özelden bir an düşündüm hani bu kadar kişi yardımda bulunuyorsa güven vermistir bende bir yardım edeyim diye ama fos çıktı baksana
(2,129 puan) tarafından
Ya Allah razı olsun cnm senden ama gerçek gibi gelmedi bana çok üzgünüm herkese iban atmış ya
(2,196 puan) tarafından
Bana yazdığı da burda herkes biliyor durumumu sende yardımda bulunabilirsin falandı.

Esma ne kendin ne kardeşin tek gitmeyin. Gidersen de kaynin falan olsun en azından yanında. Yada hiç gitme boşver olan olmuş kapat üstünü
tarafından
Sevvalice aynen bendede öyle oldu ama sabah değil direk gonderdim he ben ibana atmadım eve alışveriş yaptım ama iban atmıştı bir iki arkadaşta attı burdan jbana
(838 puan) tarafından
zaten belliydi kendini acındırmasından nasıl inandınız anlamıyorum adminde bu sorulan postu neden kapatıyor kapatmayın herkes okusun görsün bu tür şeyleri ona göre davransınlar
tarafından
Aslında bir kaç kere yazicaktim neden böyle sürekli acindiriyorsun kendini diye
Çünkü her gönderen az buz birsey göndermiyor
Ee yardımda alıyor merdivende siliyor
(2,196 puan) tarafından
Bir kişi inanıp yapınca buda göz önünde olan kişiler olunca diğerleri de güvenilir gerçekten herhalde diyo. Bende öyle olacaktım az kalsın burda bilindik kişiler güvenip gönderdiğine göre ihtiyaç sahibi demekki dedim bana da yazınca. Değilmiş
(1,495 puan) tarafından
Admin benim psotumu kapatacağına keşke edanın hesabını silseydi madem PC başında direkt okuyorlar yazilanlari
(2,371 puan) tarafından
O bi kişide benim gerçekten inandım hatta ona baya yazdım kendini haksız konuma koyma haklı olmaya çalış dedim ama oralı bilr olmadı:(
(1,495 puan) tarafından
Beni buradakiler biliyor sorabilirsin para istemiyorum sadece süt istiyorum iş bulabilirsen o da olur dedi ben de inandım. Belki gerçekten başta ihtiyacı vardı sonra havadan para gelmesi hoşuna gitti
(838 puan) tarafından
idil sayesinde herkes güvendi onun adıyla post açıp duruyordu bu şekilde ilgiyi üzerne çekti.admin görüyordu bu postlarını onlar neden kapatılmıyordu ? özel mesajlara kadar görüyor oysa .düpedüz dolandırıcılık yapmasına müsaade edildi
(762 puan) tarafından
Banada yazdı rsimi depremde kaybettim vs vs
tarafından
Kim eşini depremde kaybetmiş kizz edami
(2,371 puan) tarafından
Eda eşiyle boşanmış depremde kaybetmedi
(2,371 puan) tarafından
İdil öyle biri değil İdil güvenip yardım etmiş ama 2 hesapla isletmez
tarafından
Idil öyle biri deglki
Hem öyle olsa neden bana esma evine gidebilirmisin yazmiss
(2,196 puan) tarafından
İdil sanmam ya inşallah düşündüğün gibi değildir ama o kendini ailesini bile paylaşıyor burda sanmıyorum sadece güvenmiştir kadına iyi niyetinden oda.
(1,495 puan) tarafından
Ben kimseyi tanımıyorum daha 1 2 aydır uygulamayı aktif kullanıyorum
(762 puan) tarafından
Bu elfidam nuckli kişi o mu
(2,371 puan) tarafından
O değildir o ztn paylastiktan sonra oldu olanlar
(2,196 puan) tarafından
Damla o değil onuda kandırmış bahsi geçen kişi o yüzden serzeniş ediyor post açarak.
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Hesabı kapattiii
(3,550 puan) tarafından
Yalan mı bilmiyorum da o yorumdan sonra yardım göndermişti birisi sonra benim de içime batan bir şey olmuştu. Off yalan demek istemiyorum ama hiç değilse evini atabilirdi gitmek yerine bu laflar söylenmezdi iki tarafta haklı
(1,495 puan) tarafından
Ben birkaç kişinin yardim ettiğini görünce insanlar biliyor yardım ediyor sandım ay kendime çok kızgınım
(142 puan) tarafından
Hatta atym size mesajlri
(1,385 puan) tarafından
Yardım edenleri görünce ben de insanlar biliyor sandım
(142 puan) tarafından
Değişik yani

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 610 göst.
14 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Musab (1,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde T&RT&L&M (534 puan) tarafından soruldu

410,083 soru

12,330,174 cevap

39,198 kullanıcı