+1 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (419 puan) tarafından
. kızlar dört katlı apartmanda oturuyoruz üst katimizi sattılar alan kişi gelemicekmis oğlu n zaman evlenirse o zaman gelicekmis alt kat hemşire tahini çıktı gidiyor diğer katta öğrenci var ondan boş binada ister istemez tedirgin oluyor eşim bizde tasinalum diyor siz olsanız ne yapardınız 

16 Cevaplar

+1 oy
(20,331 puan) tarafından
E apartmanda kimse kalmadı diye tasinilmaz bence. Saçma olur. Biri gider biri gelir. Sen kapını kilitle Otur evinde nolcak 
(419 puan) tarafından
Sn annmsin telefonda aynısını konuştu ama ben neden korktum bilmiyorum
(20,331 puan) tarafından
Evet yavrum ben senin annenin ahdhshshs ya tedirgin olmussundur belki de boşver mahallemiz eviniz iyiyse bunun için taşınmaya gerek yok bence. Benim fikrim tabi ji bu sen nasıl istersen öyle yap
(419 puan) tarafından
Ben açıkcasi korktum duyduğumdan buyana ama sayende biraz rahatlaim
-Reklam-
+1 oy
(4,073 puan) tarafından

Kız tek katlı binada oturuyoruz ben napim :D böyle düşün korkmazsın korkacak sebep ararsan o kuyudan çıkamazsın emin ol . Allah hayırlı komşular versin dua et 

(419 puan) tarafından
Ben biraz korkak bı yapıya sahibim sanırım ondan oldu hrp olumsuz yonunu düşündüm
+1 oy
(5,554 puan) tarafından
Kiz ben kac ay oyle kaldim alt katım bostu ust katım kizi uni okuyor yanina gitti annesi babasıda gunduz calisiyor gece evde  kimse olmuyordu apartmanda fatura icin gelenleride ben aciyordum kapiyi :) 
(419 puan) tarafından
Şuan bende aynı hemşire geç gelio öğrenci bir var bı yok çok sessizlik ürküttü
+1 oy
(617 puan) tarafından
Kiz iyi ya binada tek siz varsaniz apartman kapisini da esiniz girince kilitler miss.. gunduzde kapali tut sen acmazsan kimse girmez
(419 puan) tarafından
Cevemde herkes sizin gibi düşünüyor ben biraz korkak bı yapıya sahibim
+1 oy
(52,041 puan) tarafından
alt katimda ev sahibi vardi almanyadaydi ustteki tasindi dördüncü kattaki ayda bir belki gelirdi ilkten tedirgin oluyodum ama gelen giden olmadigi icinde rahatti ☺️
(419 puan) tarafından
Ben sadece ansızın kapı çalsa n yaparım diye düşünüyorum korkk bir yapım var
0 oy
tarafından
Yani kirası uygunmu veya bulabilceksenzi es değer bir yer taşının 
(419 puan) tarafından
Hadi ya n bilim bir basima gece gündüz n olur n olmaz
tarafından
Gece esin yokmu
(419 puan) tarafından
Evde akşam yedide evde okuyor
tarafından
Eee tamam kız daha ne kapat kapını otur evde :)
(419 puan) tarafından
İyiki varsınız çok saolun
0 oy
(2,356 puan) tarafından
Ben olsam giriş kapısının kilidini degistiri mis gibi kafam rahat otururum 
(419 puan) tarafından
Güzel fikir aslında eşime soylicem
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Keşke benim binam da öyle olsaydı. Sesizlik çok güzel bir şey. Binadan inerken bile koşuyorlar çok ses çıkarıyorlar. 
(419 puan) tarafından
Sanki bitek ben korktum çünkü çevrem sizin gibi düşünüyor
0 oy
(4,540 puan) tarafından
Ayy en sevdiğim istediğim gibi müzik açarım ses yaparim halı cirparim :) kapını kilitle otur canim kimse yok diye taşınmak saçma olur 
(419 puan) tarafından
Eşimde sıcak bakmadı ben sadece biri zile bsaa n yaparım bilmiyorum kimse yok ya
(4,540 puan) tarafından
Tanımıyorum dersin acmazsin
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Nolmuş canım kimse yoksa bu yüzden taşınılır mı insanlar müstakil ev arıyor fellik fellik sizinki mis gibi olmuş kimse ne rahatsız eder ne rahatsız olur kapatın kapınızı oturun bişey olmaz Allah'ın izniyle :) 
(419 puan) tarafından
Apartman ıssız gibi geldi ses arıyor ya insan mesela ansızın kapı çalsa n yaparım bilmiyorum
0 oy
(1,193 puan) tarafından
Aslında daha güvenli giren çıkan az olur başkası dış kapıyı açmaz öğrenci olan da iyi biriyse korkmana gerek yok ama psikolojik olarak rahat hissetmek için taşınmanda mantıklı 
(419 puan) tarafından
Bende panik atak vr acaba ondanmi korktum bilmiyorum
0 oy
(97 puan) tarafından
Boş binanın nesi kötü ki anlamadım bu yüzden taşınılmaz bence 
(419 puan) tarafından
Mesela zile basan olsa kapıya dayansa biri bı turlu senaryo yazdım korktum
0 oy
(10,215 puan) tarafından
Bence otur oturduğun yere taşınmak kolay mı eziyet ızdırap masraf kapat kapını oldu bitti
(419 puan) tarafından
Benmi abartiyorm anlamdim neden bukadar tedirgin oldum anlamdım ya korku bastı bana
(10,215 puan) tarafından
Korkmata haklısın ama bence taşınma kilitle oldu bitti elbet birileri gelir
(419 puan) tarafından
Bir yıl sonra gelcekmis
0 oy
tarafından
Kız benim 5 katlı bina ilk taşıttığımda evi binada sadece bendim 1 yıla yakın kimse taşınmadı tadilatlar olduğu için dairelerde bir yıl tek kaldım Bir de yeni evliydim düşün hiç de bir şey olmuyor
(419 puan) tarafından
Vallahimi gel sarılalım nasıl yaşadın nasıl tedbirler aldın kapı felan çalınca tedirgin olmadinmi
tarafından
Yok kız ben çok relaksım geleceği varsa göreceği de vardır mantığın dayım :)
(419 puan) tarafından
Rabbim sizin cesatin keşke onda birini Verse keşke bukadar korkak olmasam
tarafından
Korkma güçlü ol Allah'ın izni ile bir şeycik olmaz
(419 puan) tarafından
İnşallah sesden bile ilkiliyorum en yakın zamanda doktora gidicem
0 oy
(22 puan) tarafından
Binanın kalabalık olması daha güzel bence arkadaş komşu insan tek sıkılır bir komşu ister kalabalık en güzeli 
(419 puan) tarafından
Bende aynı fikirdeyim çünkü panik atak vr bende
(22 puan) tarafından
Korkmaktan değil de insan tek başına sıkılır samimi komşunun olması güzel olur oturur birlikte çay sohbet oluyor insanın yorgunluğu geçiyor gerçekten kafası dağılıyor o amaçla
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Kız allah aşkına dağın tepesinde kurulan bir site vardı değil binada 10 katli 6 binalı sitedeki tek ev bizdik 6 ay boyunca eşim gece vardiyalı çalışıyordu 4 gün geceleri 2 gün gündüzleri tek basima kaldim ne korktum ne korkmak aklima geldi gundüz geri kalan insaati yapmak icin siteye insaat ustalari gelirdi balkona cikar onlari izlerdim :D gece de esimi işe yolcu eder kapimi kitler kahve sigara film keyfi yapardim.

Simdi farkli bi sitedeyim ne rahat ses yapabiliyorum ne halı cirpabiliyorum ses gürültü çabası öyle bi sansim olsun isterdim.

Ayrica apartmanda insan olsa ne olmasa ne bisey olacak olsa apartmanin içinde yaşayandan da olur neler duyuyoruz 10 hanelik apartmanda sürü gibi yaşasan da ayni tek yaşasanda bosuna korkutma kendini kapini kilitle otur 
(419 puan) tarafından
Ne güzel anlattin yemin ederim içimi çok ferahlattimiz Allah razı olsun inşallah bende sizler kadar cesaretli olurum çok korkak biriyim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
6 cevap 76 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 670 göst.

412,180 soru

12,408,284 cevap

44,706 kullanıcı

Kategoriler

...