0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (1,450 puan) tarafından
Merhaba 18 haftalık kaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söylüyor lütfen kınamayın çaresi tedavisi olsa keskinlikle doğurdum bebeğimi yarın bebeği sonlandırmam lazım suni sancı verirler büyük ihtimalle sonraki gebelikte önlem almak için sıvı vermem lazım nasıl veriliyor çok ağırlı mi sıvı işlemi bu haftalarda bebeğini kaybeden nasıl aldırdiniz kötü yorum yapmak isteyen Allah için yapmasın kimse ne halde olduğumu bilemez

4 Cevaplar

0 oy
(1,708 puan) tarafından
Korkutmak için yazmıyorum kuzenime 16.haftada bebeğin kalbi durunca suni sanci verdiler doğal bir durum olmadığı için bebek gelmedi sonra balon koydular rahat 10 saat doğurmaya uğraştı olmadı en şok kürtaj yaptılar kızda travma oldu direkt kürtaj isteme şansın varsa ya da sezaryen öyle iste
(1,450 puan) tarafından
Sezeryan yaparlar istesem ama korkuyorum ondan da
(1,708 puan) tarafından
İnşallah bu süreci kolay atlatırsın.
-Reklam-
0 oy
(803 puan) tarafından
Öncelikle Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor bir durum benim 3 bebeğim öyleydi üçüne de doğrarlarsa ölürler çok büyük sakatlıkları vardı bu gene de senin bileceğin iş ama ben doğurmak istedim doğumda öldüler 3 .bebeğim de 7 aylıktı doktor karnından bir amniyon sıvısı almak istedi belki nedenini öğreniriz diye ben aldırmayacaktım ama amniyon sıvısını da verdim ağrılı bir işlem değil de benim doktorum bebeğin göbeğinden kan  almak istediği için o canımı çok yakmıştı ama normal sıvı alımı ağrısız da yani sadece iğnenin girdiği an biraz acıtıyor sonrası yok hissetmiyorsun
(1,450 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Ben 17 haftalıkken suyum geldiği için ölü doğum yaptım. Suni sancı verdiler bir kaç saate doğurdum. Ama görmeyi istemedim, o görüntü asla ama asla gözümün önünden gitmezdi.. Sonrasında 2 düşük yaşadım. Ve şuan 2 çocuğum var.

Kızımı doğurmadan önce 22.hafta olması lazım, sıvı aldırdım. Ayrıntılıda sorun çıktığı için. O da çok şükür temiz çıktı. 

Sıvı verme işlemi çok kısa ve acısız. Ultrasondan bebek pozisyonuna göre, göbeğinize ince uzun iğne yapılıyor ve sıvı alınıyor. İğneyi batırırken sinek ısırığı gibi acı oluyor sadece. Sonrasında yarım gün hastanede bekledim önlem amaçlı. Her müdahale de mutlaka riskler olur ama çok düşük bir ihtimal. İkinci çocuğuma hamileyken sıvı alınmadı ama. Yani biraz bebeğin anne karnındaki durumuna bağlı. 
(1,450 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(1,450 puan) tarafından
Peki kanamaniz çok oldu mu hasta bezi mi ped mi kullandiniz acaba ölü doğum yapınca hastanede gece kaldınız mı ona göre hazırlık yapayim
(1,048 puan) tarafından
Evet hastanede kaldım o gece. Kanama normal derecedeydi. Hastane tipi kalın pedlerden kullandım.  Hastanenin kendisi verdi hepsini.
(1,048 puan) tarafından
Yararı olur mu bilmiyorum ama yazayım. Doğum anını bekleyene karşımda tv açıktı. Komedi dizisi vardı. Her ne kadar çok kötü, çaresiz bir anda olmama rağmen, o an onu izlemek birazcık olsun kafamı dağıtmama yardımcı olmuştu. Bebeğin kalp atışlarınının karnımda durmasını bekliyordum o sıra.. Bunu düşünmek çok korkunçtu benim için. O yüzden siz de ne kadar zor olmsada rahatlayabileceğiniz bir müzik dinleyebilir, bir şeyler izleyebilirsiniz. Sadece bir nebze olsun sakünleşmenize yardımcı olur. Allah yardımcınız olsun inşallah.
(1,450 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
0 oy
(29,469 puan) tarafından

Rabbim sabir şifa versin farklı doktorlara gittinmi zor durum gerçekten 

(1,450 puan) tarafından
Evet 5 doktora gittim her gittiğim daha kötüsünü söyledi
(29,469 puan) tarafından
Zor durum zor karar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 190 göst.