0 oy
124 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (833 puan) tarafından
Akşama mercimek çorbası yaptım. Yanına burada bazı kişiler fırında patates yapıyoruz diyor ondan yapmak istiyorum. Ama hiç yapmadım daha önce. 

3 Cevaplar

0 oy
(2,048 puan) tarafından
Tavuk patates yaptın mı hiç onun gibi de yapılabilir veya salçasız yağ tuz kimyon karabiber toz biber kekik harmanla pişir böyle de çok güzel oluyor 
(2,133 puan) tarafından
Salçalı bende sevemedim maalesef uymuyo tat olarak güzel gelmedi
(3,225 puan) tarafından
Bende salçalı severim :)
-Reklam-
0 oy
(4,120 puan) tarafından
Canim uzun ve iri iri dogra kat baharatini veya sadece tuzla bi de yag dök ksristir af firina oh mis. He biraz sulu olsun dersen salca kavurup sulandirip dokebilirsin. Ben kavurmadan koymayi sevmiyorum. Bi de benim arada yaptığım bi tarif var. Biraz kucuk patatesleri butun hasliyosun. Sonra soyup uzerine su bardagiyla tam dagilmayacak ama ezilecek sekilde bastiriyosun. Uzerine minik minik tereyagi bırak. Tuz ve toz kirmizi biber serp. Az da rende kaşar peyniri. At firina. Misafir varken sunumu filan güzel oluyo
0 oy
(10,943 puan) tarafından
ne malzeme koyacaksan hepsini doğra, baharatları, yağı ekle ver fırına. en basit yemek

atıyorum tavuk. tavuk, patates, soğan, biber, domates ve baharat, yağ, salça karıştır at. kırmızı etle de olır etsiz de olur. et koymazsan haşlanmış nohut koy

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 566 göst.
14 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde fatos18 (1,504 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 130 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 193 göst.
0 oy
2 cevap 125 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde orbanesara (1,817 puan) tarafından soruldu

403,527 soru

12,089,582 cevap

36,380 kullanıcı

...