0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından

image

kizlar bu böcek azdeminde çıktı odada eşim dedi bu kulağa kaçıyor geçen gün kaç kere gördüm yatakta yatyoruz kızımda yerde yanımızda yatyor ayy Allah korusun çok korkuyorum napmam.lazim yaa nerden geliyor balkonumzda arada çıkıyor ama evde özellikle yatak odasında cikiyor

7 Cevaplar

0 oy
(3,456 puan) tarafından
Üzüm böceği de derler buna. Genelde köyde bahçede, asma altında üstünde olur hep. Evde niye var acaba köyden malzeme falan mı geldi canım meyve sebze onla gelmiş olabilir. 
(5,961 puan) tarafından
Blmiyorum evimizin karşinsda mezarlık var ama ordan mi geliyor blmiyorum ağaç falan yok sıfır daire bide
(3,456 puan) tarafından
Bilmiyorum eğer mesafesi uzunsa ordan nasıl gelir ki
(5,961 puan) tarafından
Ama dut ağacı falan değil normal ağaç.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yakınınızda dut ağacı var mı canım ?
(5,961 puan) tarafından
Yok mezarlık var normal küçük ağaç var ama karşında yok evimin cadde var
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Bizde de elma böceği derler yakın zamanda eve elma aldiysan onun içinden çıkmış olabilir hatta geçen elmayı yıkarken elime dolandı içinden çıktı hemen lavaboya akıttım 
(5,961 puan) tarafından
Aaa kızım odada elma yer bazen uyumaya yakın ama biz hep suprge atyoruz yerleri yüzey temizleyici sirke falan hep silerim hiç görmedim bişey elbise dolabı var arkasında mi geliyor sıfır bina bide altımızda a 101 var
(1,472 puan) tarafından
Bende elma böceği olarak biliyorum bu böceği ama kulağa kacacagini zannetmiyorum ya çünkü kulak suyu acı böcekleri öldürüyor ve bu büyük böcek illaki hissedilir
(5,961 puan) tarafından
Herkes öyle dyor googleye baktım ayy bu bocek
(1,472 puan) tarafından
Korkma korkma öyle zararlı zehirli değil evi iyice süpür gider gelmez inşallah
(5,961 puan) tarafından
Neyle silsem.acaba
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ayy yeni dünya yerken çıkmıştı geçen sene o zamandan beri en bi sevdiğim meyve olduğu halde korkuyorum yemedim
(5,961 puan) tarafından
Bizim yeni bina daha yeni yapıldı hep eve süpürge atyoruz yerleri siliyorum bu keckere dir faerkedyorium odada nerden geliyor ben halen anlamiş degilm
(1,330 puan) tarafından
Temizlikle hiç alakası yok annem de bnde takıntılı boyutta temizlik yaparız bunlar yinede çıkıyo ebeveyn banyosunda gördüm bn nem olunca oluşuyolar mı acaba bilemiyorum ki yada dışardan gelip saklanıyolar tahtaların içine
(5,961 puan) tarafından
Cnm aaa nemli dedin de smdi bizim kartonlar var biz evi taşirken ytaagin başlığı arkasina koyduk sıkştrdik büyük koli kartonlar onlarda dyer kış braz nemliydi ondan olablir mi ayyyy tamda başimiizin ucunda
(1,330 puan) tarafından
Dışarı soğuk evin içi sıcak olduğu için nem oluyo hatta rutubet bile olabiliyo duvarlar.
Bu sebeple olmuş olabilir evet bi bakın siz
(5,961 puan) tarafından
Valaha geçen kış daha a 101 -gelmemişti odam aşırı ıslak oluyordu hep nem oluyordu ama geçti yani a 101 dolunca artık blmiyorum odada rutubet yok ev sıfır ama karton dedin kesin olablir bak nemliydi en son
0 oy
(987 puan) tarafından
Bu nar in içinden çıkıyor 
(1,330 puan) tarafından
Yeni fobi yüklendi bu ara en çok nar yiyorum:/
(5,961 puan) tarafından
Blmiyorum biz narı arada alıyoruz ama odayla ne alaka ben onu anlamadım biz salonda yeriz
0 oy
(540 puan) tarafından
Vallah ilaclat ya evi en iyisi 
(5,961 puan) tarafından
He ya eşim alacak
0 oy
(5,316 puan) tarafından
Camasiri balkona mi asiyon ordan geliyordur asiyorsan
(5,961 puan) tarafından
Balkonumuz açık bu böceklerden bisuru var ama ben sürekli sirkeliyorum öyle katlayip koyuyorum
(5,316 puan) tarafından
Iclerinde kaliyordur illaki canim bende balkona seriyorum onla bir kac defa attim dısari daha gece  gördum perdemde yakaladim attim
(5,961 puan) tarafından
Evet haklısın bunlar öyle hizlida kaçıyorki bizim balkon aşırı aćik teras gbi bide fırtına gbi esiyor ben hep cirpiyorim kackere kıyafetlerde çıktı eşim dedi bende gördüm kackere kiyafetlerde cikmis
(5,316 puan) tarafından
Ona bir önlem alamazsin canim kiyafetleri iyice kontrol et alirken iceriye
(5,961 puan) tarafından
Bende öyle ypyorim kız iyice çırpıyorum corabina kadar görüyorum geçen birkaç gün önce gördüm bugün yine gordum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 20 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Gbpgbp (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 207 göst.
23 Aralık 2024 Cinsel Yaşam kategorisinde dila0123 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
26 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Katibe Anne (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.