Sende onunkini kutlama olsun bitsin
kuzum bende esiminkini iki defa kutladim.pasta hediye mumlar guller balonlar ..ilk.yilimizda yatak.odasini suslemistim once ssasirdi gukdu ama.uzun surmedi pastasino yedigi gibi uyudu . ama benimkini hairlamadi bile ... ikici senee gene odayi.susledim pasta aldim ailesini hep.topladim oturma odasina yaptik surpriz gene benimkini hatirlamadi ... ustelik.benim.carsiya cikmama bile.izin vermezdi ben lardeslerimden yardim aldim disari cikamadan ne zorlukla yaptum ama o hatrlamadi bile .. gecen sene kutamadim niye yaomadindediginde de haketmiyorsun dedim ben ne zorlukla sana yapiyorum.ama sen hatrlaniyorsun bile dedim ... bilmiyorum herseye gelince kocasin ama boyle seyelre gelince kari gibisin sen istiyon ben yapiyom ama karsilik gormuyom dedim ve bi daha da kutlamadim
Doğum günün kutlu olsun rabbim hayırlı uzun ömür versin İnşaAllah gülüm ❤️ geri kalanı S.... tir et gitsin değmez
Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Mutlu Yıllara Arkadaşım ..
Umarim bu kisa msj senin yuzunu birazda olsa gulumsetir....;)
Oncelıkle doğum gunun kutlu olsn cnm bnm
Sende onunkını kutlama . Kutlamaması bı yana verdıgın degerın karsılıgı gormemek daha kötü boşver hc takma nıce yıllara ıns
Boşver, iyiki doğdun
1,491,858 soru
24,377,812 cevap
348,461 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın