0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (414 puan) tarafından

Benim böyle bajaratlığım var kullanmak istemiyorum çekmece içi baharatlıkları mı kullansam daha mı iyi? Yoksa bu tezgah üstü baharatlık mı kullansam

image

17 Cevaplar

0 oy
(1,694 puan) tarafından
Tezgah üzerine cam ve  kapağı bambu olan baharatlıklar güzel yakışıyor eğer ondan alamyacaksan çekmeye yapmalısın 
(414 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım fikir için bakayım
(20,453 puan) tarafından
Benimkiler ondan ♥️
-Reklam-
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Tezgahın nasıl küçük mü büyük mü kullanış açısından çekmece dekor amaçlı dezgah üstü 
(414 puan) tarafından
Büyük ben böyle hiç bişey olmasın istiyorum
(2,184 puan) tarafından
O zmn çekme içine koy
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Evin rutubetliyse tezgah üstünü tercih et . Çekmecede bozuluyor 

(414 puan) tarafından
Yok değil canım
(7,431 puan) tarafından
Cekmeceliyi tercih et o zman . Yag lekesi oluyor tezgahta
0 oy
(5,976 puan) tarafından
ocagin yanindan mumkun oldugunca heraeyi uzak tutmaya calisirm . yemek sicrar yag sicrar va va bidaha ekatra is baharatlil mi temizlim zirt birt. cekmecede yerin varsa dopap ici raf maf bence ocak yani mumkun oldugunca boş olmali sil gec bitsin.givir zivir sevmiyorum ocak yani da 
(5,976 puan) tarafından
hele bile pleksi ayna falan tarzi seyle yazi yapistran var ocak arkasi fayansa. bilmemkimin mutfagi bi kahve bilmemne su hu. yag mag socradikca zirt bir onlar temizlemekle ugrasmak bana asiri angarya is yuku okur
0 oy
(1,783 puan) tarafından
En sevdiğimden anamdakini de getirdim kırıldı bebeklerle temiz tutmak zor oluyor güle güle kullan ben çok beğendim bunu
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Kesinlikle dolap ici tezgah üzerinde hiç beğenmiyorum 

0 oy
tarafından
Valla canım ben cocukluyum çocuklarım durmuyor bende küçük kanaozlari yaptım herşeyi doldurdum aynı kapakları taktım çok güzel oldu 
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Bende de tezgah üstü baharatlık vardı ama standı yok diye çekmeceli aldım çekmeceli olan çok yağ çekiyor 
0 oy
(704 puan) tarafından
Zevk meselesi tabi ama ben tezgahı boş sevenlerdenim benimkiler hep dolapta
0 oy
(1,560 puan) tarafından

En güzel dalapiçi kuzu 

0 oy
(1,342 puan) tarafından
Yerin varsa her şey dolap içine 
0 oy
(883 puan) tarafından

image

Benim böyle dolap içinde tezgahta baharatları sevmıyorum ben 
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Ben tezgahın üzerini bos severim çekmeceden de sürekli çıkar koy zahmetli geliyo bana şimdi bu yeni çıkan 12li Kaşıklı baharatlık varya ondan alıp duvara astım allahim nasıl rahat bişey elimin altında tezgahın üstü boş oh miss öneririm cnm
(278 puan) tarafından
Merhaba Bende Ondan Almak İstiyorum Sepetimede ekledim ama dediğiniz gibi duwara aşmak istiyorum ama nasıl asacağım bilmiyorum siz nasıl astiniz acaba
(1,803 puan) tarafından
Paket içerisinde yapiskani var zaten cnm onu içinde resimde var nasıl yapıştırm gerektigini gosteriyo çok basit .
Kesinlikle öneririm pişman olmassn cnm
(278 puan) tarafından
Rica etsem resim atsan olur mu
(1,803 puan) tarafından
Cnm ben burdan foto atamıyorum youtubeden bak videosuna
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Ben sevemiyorum tezgah uzerinde bisi ya erzak dolabik var her şeyi tek tip aldım oraya dizdim baharatlarim da öyle 
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Tezgahim buyuk olmasina ragmen dolap ici tercih ettim. Ilk evlendigimde almistim tezgah ustu ama hem yer hem temizlik acisindan sikinti. Mika bir suru cesit var. Cam yerine mika tercih ettim. Dolap icinde kafam rahat.
0 oy
(841 puan) tarafından
Tezgâh üstünde baharatlık ıvır zıvır sevmediğim için dolap içi baharatlık diyorum. Tezgahimin üstünde sadece 3 büyük gümüş kapakli kavanoz var çay şeker ve tuz bunlar tek dışarda yagdanligim dahi dolapta mutfakta sadeliği severim tabi evdede
0 oy
(3,603 puan) tarafından

Benimki böyle ben yakıştırıyorum bide yemek yaparken elimin altında oluyor eğer ki el altındaysa yada çekmece ocağa yakınsa evet çekmece içinde olabilir 

image

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (987 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 647 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 303 göst.
19 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,618 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...