0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (8,657 puan) tarafından
Kime gitsem yok para dedi sadece amcam yardım eti 12 aylık kredi çekti 7bin 200 tl olarak ödecem motorun ipotek kalkıyo onuda satıp kücük borcları bitircem işallah çok kötü oldum dünden beri ağlamaktan kötü oldum 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,047 puan) tarafından
Yâ ayağını yorganiniza göre uzatın borç çok zor yoksa almayın sonrası işte böyle çok çok zor oluyor 
(8,657 puan) tarafından
Okadar haklısın ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
(8,657 puan) tarafından
Sağol canım çok kötü bişey
tarafından
O kadar haklısın ki
(8,657 puan) tarafından
Ama bir anladım kim düşman kim  iyi  Allah bida bu duruma düşürmesin hayırlısıyla şu motoruda satayım işallah
0 oy
(12,573 puan) tarafından
inşallah sıkıntıların biter bu şekilde 
(8,657 puan) tarafından
İşallah canım
0 oy
(5,314 puan) tarafından
Ne borcu yaptin canim bu kadar borctan cok korkarım ben kartimi bile kendimi sinirlandirip kullanirim 
(8,657 puan) tarafından
Evkur canım  motor aldım 2 ay eksik ödemiştim oda  hemen icraya vermiş işte borc 38 bin kalması gerekirse  üstüne bide 58 bin  olmuş faiz yapmışlar
0 oy
(5,023 puan) tarafından
Imkanin varsa sen de bi işe gir. En azından gündelik ise bile gidebilirsin temizlik felan. Az çok durumunu biliyorum. Bu krediyi öderken de zorlanmazsınız umarım. Peki bu icra gelen ödemeniz devam edecek mi o ne kadar?
(8,657 puan) tarafından
İcralık durdu şuan ödediğim icin kredi borcum oldu 7 bin 200 tl motoru satacam ek borcları bitirip 12 ay boyunca o borcu bilcem
(5,023 puan) tarafından
İnşallah ödeyebilirsiniz ama bence sen de bi taraftan çalışmaya çalış bence.
(8,657 puan) tarafından
Babam annem izin verse calışcem 1 ayda toplanırız ama izin vermiyolsr
(5,023 puan) tarafından
Su çektiğin sıkıntıyı tekrar yaşarsan ne olacak
(8,657 puan) tarafından
Diyom ya canım motoru satıp diğer boclarımı ödücem zamlar gelir ozamana kadar  sonra idare ederiz artık  az çok
0 oy
(5,623 puan) tarafından
Neyin borcu ki böyle icralık oldu canım
(5,623 puan) tarafından
4 aydır canım izmirdeydik vana taşındık daha iş bulamadı
(8,657 puan) tarafından
Nasıl geciniyonuz canım şuan
(5,623 puan) tarafından
İzmirdeyken kaynanamla oturuyorduk öyle az bir birikim yaptık onunda suyu çekildi baklaım allahın izniyle bu ay hayırlı bir iş nasip eder bebeğim inşallah nasipiyle gelir bende onu umut ediyorum
(8,657 puan) tarafından
İşallah canım hakında hayırlısı olsun şuan icim acıdı keşke zengin olsam yardım ederdim ben ya ama işte alkasız insanlar zengin oluyo icim acıyo
(5,623 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum düşünmen yeterli rabim haram yedirtmesin bu pislikler gibi ama bilmiyorlar ki öbür dünyada nasıl hakını verecekler ben hep dua ediyorum rabim sen hayırlı bir kapı aç diye Allah büyüktür elbette zamanı gelecek
0 oy
tarafından

Amcandan Allah razı olsun bazı amcalar iyi demek ki herkes baba tarafından şıkayet eder ama :) 

(1,855 puan) tarafından
İdil bu eda konusu nedir yalan mi söylemiş bende yardım edicektim hesabını kapatmış
(8,657 puan) tarafından
Açam iyidir canım Allah ondan rağzı olsun hic bir zaman bu iyliğini unutmucem

İlgili sorular

408,310 soru

12,266,100 cevap

37,474 kullanıcı

Kategoriler

...