+1 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (5,352 puan) tarafından
Oglum uyudu esim disarda anam dünya varmis cayımi koydum actim baharı yaşasın kafa tatili  :) insan kendine de vakit ayirabilmeli canim bulasiklarimi bile yikamadim en son yatarken yıkarim anlik alayim siz neler yapiyorsunuz :)

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Coxuk uyutmaya çalışıyorum canım işlerim.yetisti hı çamaşırım.kaldi.hir çayım.banada vay versen keşke 

Çocukları yikadim evi supurdum sildim.

Misafir geldi gitti eşim evde ona.hizmet iiki küçük çocukla uğraş bugün çok.yirgunum
(5,352 puan) tarafından
Gel kiz yaninda kekimde var :) ooo insallah bebeler uyurda hemen sende dinlenirsin
tarafından
İnşallah canım ya  çok kötüyüm kek ne istemem gözlerim kapanıyor
(5,352 puan) tarafından
Uyur uyumaz sende yat hemen canim dinlen
tarafından
Ah nerde canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende ulaşa yemek yediriyorum benim oğlan 10 da uyuyor :) kafam keşke daha erken dinlense .D 

(5,352 puan) tarafından
Gecen hafta 1 de uyudu hep bu hafta duzen kurmaya calisiyorum canim oglen az uyutuyorum yoksa gece anam agliyor :)
tarafından
Çok doğru yapıyorsun bizde 1 de kalktık mesela :/ 2 Yaş sendromunda bütün düzenler bozuluyor ben de elimden geldiğince oturtmaya çalışıyorum
(5,352 puan) tarafından
Bu sendromlar anneleri bitiriyor :)
0 oy
(4,309 puan) tarafından

Anlık Pazar yaptık kurt gibi acıkmıştım (HİÇ DOYMADIM Kİ ) geldik yedik eşim az dışarı çıktı bende o ara cay demledim suan aldıklarımi yerleştiriyorum aşırı derecede yoruldum ama dışarda kalmaz kestaneler olana kadar bitirmem lazım 

image

(5,352 puan) tarafından
Kolay gelsin canim :)
(1,214 puan) tarafından
Rüzgarın durumu nasıl canım doktor ne dedi
(4,309 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm bitti çok şükür

Rüzgar çok iyi cnm Rabbime şükürler olsun doktor herşeyi yolunda dedi detaylı ultrason yaptiramamistım o ara bağırsak sorunu nedeniyle yatıyordum detaylı da baktı sorun yok doğduğu zaman özel olarak tekrar kontrollerini yapicam dedi oraya not aldı tahmini doğumu yazdı bu tarihte olursa doğum bu tarihler arasında getir dedi  duruma göre bi numara verdi sekreterden bana ulaşırsin doğum yapıp taburcu olunca dedi
(1,214 puan) tarafından
Oh çok şükür sevindim senin adına ya Allah'ım sağlıklı sıhhatli doğmayi nasip etsin kuzuya. Aha bak ben oğluma hamileymisim haberim yoktu 3 buçuk aylıkken öğrendim ben rontgene girdim tomografiye girdim birsuru ilaç kullandım bir öğrendim ki hamileymisim 3 buçuk aylık hemen beni aldılar detaylı ya biseycik yok denildi bana da bak şuan yanımda yatıyor 14 aylık oldu paşam Allahım onları bize bağışlıyor sen hiç merak etme gör bak dedi dersin sapasağlam hiç biseycigi olmadan gezecek dibinde bugünleri hatırlayıp şükür dicen :)
(4,309 puan) tarafından
İnşallah cnm Toprak ta bizde bilmiyorduk emar tomografi röntgen hepsine girmiştim şimdi 3 buçuk yaşında rabbim gerçekten koruyor cnm
0 oy
tarafından
Bende acilen bir duşa girip çıkayım da çay içerim bebem de uyudu çok şükür erken uyuyor 
(5,352 puan) tarafından
Sihatler olsun simdiden canim
tarafından
Teşekkür ederim canım benim sana da afiyet şifa olsun şimdiden ☺
0 oy
tarafından
Oğlum kaynanayla markete gönderdim 5dkqikada olsa oluyormu kafa tqtilı 
(5,352 puan) tarafından
Tabi ki neden olmasin o 5 dakika sesizlik bile yetiyor bazen :)
0 oy
(7,535 puan) tarafından

image

bebek uyutmacaaq:angel:
(5,352 puan) tarafından
Kolay gele canım :)
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Oturuyorum ben dezgaha dezgah bana bakiyo snsjjs 
(5,352 puan) tarafından
Kolay gelsin canim
0 oy
(1,214 puan) tarafından
Kızımla bulaşıkları yikadik işim yok bebisleri uyutup yatacam büyük ihtimal 
(5,352 puan) tarafından
Iyi uykular canim simdiden
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Eşimle birbirimizi yedik çocukları başıma bırakıp kayinvalideme gitti o sinirle saatlerce yürüyüp çocuğun birisini ona bırakıp eve geldim her yerinde kitledim eve de almiycam kızım saçlarıyla oynuyo bende bahar izliyorum sarma sarıcam sonrada ay bu kızın ismini cilve su olarak değiştirmek istiyorum jsjsjsjs
(5,352 puan) tarafından
Ne oldu canim mesele buyuk mu
0 oy
(3,240 puan) tarafından

Oh benim yerime de yat. Bana da rahat battı köye kaynanamlara geldim süt almaya sabah namazında bir buçuk saat yol beni bekler. Öğlen de hastane randevum var şimdiden üşeniyorum iptal etmem inşallah :)

(5,352 puan) tarafından
Bosver kiz tazecik sut icersin :)
0 oy
(17,259 puan) tarafından

Çocuklar uyudu eşim Irak'da görevde inşallah gece yola çıkıp gelecek <3. Çayımı koydum baharı izliyorum bende 

(5,352 puan) tarafından
Allah kavustursun canım
(17,259 puan) tarafından
Amin canım. Bugüne kadar gün sayıyorum şimdi saat sayıyorum :)
0 oy
tarafından
Bende oglani uyuttum bugin delirtti beni biseyde diyemiyorum sinirden basima agri girdi esim beni bekliyo cay icecez de gidemiyorum halim yok 
(5,352 puan) tarafından
Kiz ben su yenidogan olaylarindan beri ses tonumu bile korumaya calisiyorum icimden melek gibi anne cikti  yaa yavrum yanimda olmasaydi ya oglum hasta olsaydi cok sukur hareketli yasiyor yanimda diye diye sakin kaliyorum
tarafından
Kiz bende su uyuyan cocugu tokatlayan manyak varya o bi de Twitter de meshur olmus bi kadin vardi kiz ayakkabiyi kendim giycem diye inatlasiyo kadin sabrediyo herkes sabrini takdir etti onlardan sonra sakin kalıyorum ama dun 3 vakit namazin 3unu de burnumdan getirdi elbisemj nasil cekistirdiyse afedersin icimden donum kayiyo dusun biraz kizdim valla aksam Allah affetsin
(5,352 puan) tarafından
Anlık insanin siniri bozulabiliyor canım robotta degiliz ama mumkun oldukca sakin kalmaliyiz ben anneniligin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum annemin kiymetini anca anliyorum
tarafından
Inan cok bastiriyorum krndimi aksama kadar sabir sabir sabir aksam babasini gorunce iyice simardi esim annesigili goruntulu aradi onlari gorunce iyice simardi telefonu yere firlatti yemegimi yemicem diye kiyameti kopardi onlarda daha cok simartiyo telefonu kapattik bi kizdim yiyecsin bunu diye kiz ac biliyorum cok da degil 2 kasik bisey kaldi inat etti bi kizdim ondan sonra pamuk gibi oldu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 516 göst.
8 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Cevriye16 (1,379 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.
0 oy
14 cevap 338 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Assssuuu (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 328 göst.

408,619 soru