0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından

Kızlar hepinize merhaba oğlum 20 aylık sadece burun tıkanıklığı ve hırıltısı vardı dün doktora götürdüm ciğer filmi çekildi ve bronşiolit dedi doktor. Azomax ve asist verdi. Üç gün kullanılacak bugün ikinci gün ama hala hırıltısı var. Buharda yazmıştı sürekli veriyorum. Doktor geçmezse yatış veririm dedi çok korkuyorum kızlar daha önce hiç başımıza gelmemişti. Konum lütfen taşınmasın bebek bakımı bölümümünde cevap gelmiyor :(

3 Cevaplar

0 oy
(1,558 puan) tarafından
Arkadaşım kızı ds olmuştu ama o çok küçüktü 4 5 aylık falandı 10 gün hastanede yattı başka çocuğunuz yoksa hastanede yatmasindan korkmayın doktorlar hemşireler daha iyi ilgilenir ilacını havasını takip eder ben de korkumdan aşı yaptırdım oğluma 
(1,558 puan) tarafından
4 aylık su an. Ben fransada yaşıyorum Türkiyede fiyatını bilmiyorum. burada 500 € turkiyedede o civardir diye düşünüyorum
(83 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
tarafından
Pnomokok mu acaba
(1,558 puan) tarafından
Hayır bu özel bir aşi bakayım bir adina
(1,558 puan) tarafından
BEYFORTUS 100 mg sol inj ser préremplie aşinin adı biz burada aşıları kendimiz alıp doktora götürüp yaptiriyoruz
-Reklam-
0 oy
(4,592 puan) tarafından
Şuan bizde de durum öyle evde hava veriyorum birde Akgün sakızı yakıyorum dumanına pamuk tutuyorum onuda gögsüne koyuyorum rahatlıyor baya 
(4,592 puan) tarafından
Tava eski bi tava olsun yapışıyor :)
(3,528 puan) tarafından
Aa tamam canım teşekkür ederim, şifa olsun inşallah size de. ☺️
(4,592 puan) tarafından
Sağ olsun inşallah size de şifa olur
(83 puan) tarafından
Bebeğinizde durum nasıl şuan. Benimkinin hafif bir hırıltısı kaldı oda burnu tıkalı o kadar açmama rağmen buhara devam. Ama canımı aşırı sıkıyor ya
(4,592 puan) tarafından
Burun akıntısı var hırıltı filan gitmiş doktora götürdük bugün bir şeyi kalmamış dedi
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Buharini cok düzenli vermeye.calıs . Buhar bitince sirtina vur. Youtuba yaz cikar. Balgam icin sirta vurma falan diye. 

Kuzu. Kac aylik bilmiyorum ama süt ve süt ürünlerini şekerli gidalari azalt.

Benim kizim 2ay cekti zor geciyor ama geciyor. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 155 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 28 göst.
0 oy
9 cevap 277 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ahlas04 (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 62 göst.

410,667 soru