0 oy
745 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (499 puan) tarafından
Kızlar hafif bulantılarım var yemek yiyemiyorum sadece hafif şeyler yiyebiliyorum çok ağır degil o nedenle ilaç almıyorum ama aşırı derecede mutfaktan tiksindim temizlemek istemiyorum bulaşık makinasını açmak istemiyorum kirli bulaşıklar dan midem bulanıyor kış temizliği deseniz daha başlamadım kış uykusuna yatmış gibi hissediyorum kendimi :D

55 Cevaplar

+2 oy
(2,437 puan) tarafından
Et ve tavuktan tiksindim bende
(2,437 puan) tarafından
Benim kız 2 yaşında canım darısı başına inşallah:) ben 5 aya kadar hiç görmek bile istemedim canım ama ondan sonra geçti ve herşeyi yemeye başladım
(348 puan) tarafından
Allah bağışlasın, inşallah çabuk geçsin  5 ay devam etmesin ya bulantılar çok sıkıntı birde et yiyenlerin oğlu oluyormuş cinsiyetle alakası var mı acaba bunun...
(2,437 puan) tarafından
Bilmiyorum valla canım ama  erkek çocuğu olanlardan da tiksindim yazanlar olmuştu
Hayırlısı olsun inşallah
(101 puan) tarafından
Ben iki kizimdada mangaldan tiksindim asla yiyemedim hep koktu
(697 puan) tarafından
Hayır cinsiyetle alakası yok ilk kızımda full et yedim şimdi yine kız 7 aydır et yemiyorum tiksindim
-Reklam-
+2 oy
(9,926 puan) tarafından
Et

Tavuk 

Sucuk 

Soğan 

Sarımsak 

Yağ kokusu 

Buzdolabı kokusu 

Ter kokusu 

Makarna vs vss yani hersey
+2 oy
(857 puan) tarafından
Et türünden hersey
+1 oy
(11,836 puan) tarafından
İlk gebeligimde balıktan tiksindim görmem yeterliydi.oglumda da tavuktan.
(499 puan) tarafından
Bende tavuktan tiksindim ya genel olarak yemek yiyemiyorum ama eşime kızıma pisiriyorum ama tavuğa elimi bile süremi yorum
+1 oy
(235 puan) tarafından
Kocamdannn :) 
(499 puan) tarafından
Ayy kocasından tiksinmeyen varmı ya :D varsa yazabilirmi çok merak ettim
(2,437 puan) tarafından
Ben varım canım ahahha:)))
(499 puan) tarafından
Maşallah Allah bozmasın diyelim
(2,437 puan) tarafından
Amin canım sağol
+1 oy
(267 puan) tarafından
Her şeyden kocamdan bile :⁠-⁠D adam kendisinden kaçıyorum diye çok üzülüyordu ama napim ya temiz bir insandır ama hamilelik çok farklı bir şey her şeyden tiksiniyorsun
(499 puan) tarafından
Kesinlikle önceden çok titiz biriydim suan evime inşallah misafir gelmez diye dua ediyorum çünkü inanın hersey gözümde büyüyor hersey pis geliyor kocamdanda tiksindim ama bazen canım sıkılıyor böyle yapınca her hareketine de ayrı gıcık oluyorum :D
(267 puan) tarafından
:⁠-⁠D kucağına aldığında her şeyi unutursun
(499 puan) tarafından
Ay kesinlikle herşeye bedeller
+1 oy
(8,662 puan) tarafından
Suçuktan çok tiksinmiştim oğlumda kızımda hic birşey olmadı hata düzeltdi beni şuan suçuğu yiyom 
(499 puan) tarafından
Et ve et ürünleri özellikle tavuk görmek istemiyorum hatta civciv gormek istemiyorum k derece
(8,662 puan) tarafından
Evet canım öyle oluyo oğlanda bi tarhana çok yerdim oğlum şuan tarnayı çok seviyo yer yaptığım zaman  kızda hic zorlanmadım
+1 oy
(3,136 puan) tarafından
Çeşme suyundan zor banyo yapıyordum bide bulaşık makinasını zor boşaltıyordum sanki balık gibi kokuyordu 6 ay böyle devam etti
(499 puan) tarafından
Bulaşık makinası kokuyorr yaa :D
+1 oy
(2,329 puan) tarafından
Soğandan aşırı tiksinmistim geçti ama bir haftaya 
(499 puan) tarafından
Ayy soğan kokusu eldende geçmiyor aşırı kötü
+1 oy
tarafından
Ayyy yumurtayla kuruyemisten tiksindim halads yiyemem 
+1 oy
(520 puan) tarafından
Tavuk kekik ve kurban gün işkembe kokusu 
(499 puan) tarafından
Off çok kötü
(520 puan) tarafından
Hala tavuk canim isterse öyle yoksa kokusu bile bitiriyor midemi
+1 oy
(242 puan) tarafından
Çay sebze yemekleri özellikle pırasa bu ikinci gebeliğim bunda da kek ve sebze yemekleri tavuk ve yemek kokuları ay çok zor maskeyle yapmaya çalışsan belki birazcık işe yarar 
+1 oy
(13,568 puan) tarafından
Deterjan ve yumuşatıcı kokusundan tiksindim :) 
+1 oy
(5,307 puan) tarafından
Hiçbir şeyden tiksinmedim. Sadece hiç çikolata sevmem ama hamileyken çok canım isterdi :) hiç mide bulantısı da olmadı bende. Sadece ilk 2 ay çok uykum vardı oturduğum yerde uyurdum :D 
+1 oy
(1,619 puan) tarafından

Kavrulmuş soğan ve pirinç pilavı .d.d.d halbu ki ne çok severdim pilavı .d.d.d.d

+1 oy
(4,381 puan) tarafından
Oğlumda sigaradan aşırı tiksininmistim. Kızımda da kendi mutfagimdan ve hindistan cevizli arko kremden.
+1 oy
(295 puan) tarafından
Et ve tavuk görmeye tahammülüm yok asla, 18+3 oldum hala devam ediyor, kızımda eti çok seviyordum halbuki.
+1 oy
(434 puan) tarafından
Her iki hamileliğimde de tavuktan tiksinmiştim  yememiştim 1 yıl . Sonra soğan salça ve onlarla yapılan yemeklerden tiksiniyordum. Komusunu alsam iştahım kaçıyordu 
+1 oy
(3,341 puan) tarafından
En sevdiğim yemek olan tavuktan 
+1 oy
(4,254 puan) tarafından
Ilk oglumda etten tiksinmistim. Ne pismis ne cig gormek bile istemiyodum. 4 aydan sonra sadece kofte olarak yiyebildim o da baharatindan sebep. Ikinci oglumda 4 ay hic bisey yiyemedim hep kustum sonrasinda duzeldi.

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 611 göst.
26 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 940 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 832 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,421 soru

12,270,812 cevap