0 oy
746 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (499 puan) tarafından
Kızlar hafif bulantılarım var yemek yiyemiyorum sadece hafif şeyler yiyebiliyorum çok ağır degil o nedenle ilaç almıyorum ama aşırı derecede mutfaktan tiksindim temizlemek istemiyorum bulaşık makinasını açmak istemiyorum kirli bulaşıklar dan midem bulanıyor kış temizliği deseniz daha başlamadım kış uykusuna yatmış gibi hissediyorum kendimi :D

55 Cevaplar

0 oy
(953 puan) tarafından
Enerji içeceginin kokusundan tiksindim
(499 puan) tarafından
Zaten çok kötü ağır yaa :(
-Reklam-
0 oy
(4,140 puan) tarafından

Karalahana çorbasından tiskinmiştim:D

(499 puan) tarafından
Lahananın kokusuda çok ağır ya
(4,140 puan) tarafından
Kaynanam birde iç yağ katıyordu içine iyykk:// şimdi kendi isteğim gibi yapıyor yiyorum
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Yemekten :((( ben gün boyu yemek yemezdim günüm kraker fln yiyerek geçiyordu disardan bile alsam yiyemiyordum 
(499 puan) tarafından
Bende bende şuan yemek yiyemiyorum :(
(2,183 puan) tarafından
Oyyy tez vakitte geçer inşallah çok kötü bi durum :((
(499 puan) tarafından
Sagolun inşallah ikinci trimestterde gecer diye umutluyum
0 oy
(2,331 puan) tarafından

Limonun kokusundan aaay Allah'ım limon limon değil başka türlü kokardı. 

Deterjan, parfüm falan da direkt mide bulantısı yapardı 
(499 puan) tarafından
Onlar evet ağır ama limon da biraz enteresan olmuş :D
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Kırmızı et sadece ama ben hep kustum ama portakal yerdim kusardim arkasindan kaldigim yerden devam ederdim birde salataya yesil sogan dograyinca kotu oluyordum 
(499 puan) tarafından
Salata bile yiyemiyorum ilk gebeligimde bukadar degildim en azından sadece kısır ve dolma yiyordum bunda hicbisey görmek istemiyorum ya
0 oy
(143 puan) tarafından
Herşeyden tiksinmeye başladım buzdolabından kirli bulaşıklardan yemek yapmaktan yemekten çaydan kahveden 
(499 puan) tarafından
Ayy afedersiniz camış gibi yatmak istiyorum akşama kadar hersey gözüme pis geliyorr ya
(143 puan) tarafından
Aynen yatmaktan dötüm ağrıdı
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Parfüm,vücut losyonu,şampuan,duş köpüğü,güllü sıvı sabun, her banyo edişimde içim dışıma çıkıyo

Yemek olarak makarna dolma. sarma yiyebiliyorum ama dolmadan hele ki domates dolması bakamıyorum bile 
(499 puan) tarafından
Herşey kokuyorrrrrr
(1,329 puan) tarafından
Kendim bile kokuyomuş gibi hissediyorum acaba normal mi bu durum anneme soruyorum hayır kızım diyor ama sanki hasta gibiyim kokuyo gibiyim ağzımda bı türlü geçmeyen kötü bi tat.Hamile değilde hasta gibiyim gerçekten
(499 puan) tarafından
Yok yok çok normal o bendede var geceleri elimi kokluyorum ve yemek kokusu falan oluyor yada soğan dpgradıysam elimdeki kokudan uyuyamiyorum
(1,329 puan) tarafından
Bana prilam bile etki etmiyor o derece yanımda poşet var sürekli şuan açım mesela ama yemek yemiyorum yoğurda tuz koyup yicem sadece:(
(499 puan) tarafından
İnşallah bir an önce atlatırız yaa
0 oy
tarafından

Herhangi birisinin eli. Normal şartlarda da insan vücudunda en beğendiğim şeydir el.

Annem hariç kimsenin yemeğini yiyemiyor, bulaşığını beğenemiyordum Allah affetsin.
(499 puan) tarafından
Yaa ben elim yemek yaptiysam kokuyorsa uyuyamıyorum geceleri ya defalarca yıkıyorum:D
tarafından
Temiz değil algısı oluşuyordu direkt. Ben temizlesem ancak rahatlıyordum.
0 oy
(1,553 puan) tarafından

Çay ve kahveden nefret ettimmm :( çok kötüydü ya. 

(499 puan) tarafından
Kahvedenn nefrett ederim ilk gebeligimde kahve aseriyordum ve telvesini kaşık kaşık yiyordum demir eksikligindenmiş ama inanın nefret ederim hamilelik çok enteresan ya sevmedigini sevdirir sevdiklerinden tiksindirir
(1,553 puan) tarafından
Vallahi öyle kuzum. Çalıştığım okulda millet ne yese canım çekerdi. Öğrencinin bir noodle yiyordu Allahım nasıl güzel kokuyordu. Gönderdim aldırdım. Sınıfın arkasına geçtim yedim. Çocuklara da arkanıza bakmayın . Canı çeken söylesin dedim öyle bir gömdüm ki :D
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Haşlanmış yumurta ve kaynamış süt he bide kırmızı et
(499 puan) tarafından
Tavuk ayy aklıma geldi midem kalktı yaa
(3,843 puan) tarafından
Ayy öyle oluyor hala yiyemem bunları 5 i doldurcak kız
0 oy
(361 puan) tarafından
Meyveler dışında herşeyden tiksindim çaydan sudan bile en çokta kocamdan
(499 puan) tarafından
Kocalar arada harcanıyor yaa yazık:D
(361 puan) tarafından
Ayy napalım zor günler geçiriyoruzz ama hiç belli etmedim o uyudumu sessizce uzaklaştım
0 oy
(1,655 puan) tarafından

Hiçbir şey den tiskinmedim ben :D

(499 puan) tarafından
Maşallah:)
(1,655 puan) tarafından
4 ay kendi yaptığım yemekleri kustum sadece
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Buzdolabı ve canım kocamdan tiksinmistim sagolsun kurban olduğum salonda yatiyordu. Tuvaleti bile yikayabiliyordum ama buzdolabı açıldığı an kusuyordum
(499 puan) tarafından
Vallahi çok doğru buzdolabından bulaşık makinasından aşırı tiksindim mutfaktan komple canım kocamdanda
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Tavuktan çok tiksindim birde kardeşimden çok sigara içer ve ellerini yıkamaz içtikten sonra kokusu artık sinerdi yanımdan geçince midem bulanirdı 
(499 puan) tarafından
Sigara ve tavuk bende aynı durumdayımmmm
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Eşimin ailesinden

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 611 göst.
26 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 940 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (520 puan) tarafından soruldu