0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (11,942 puan) tarafından
Sürekli aynı terane .kızım asla ödev yapmak istemiyor her akşam kavga kıyamet kopuyor.kitap okumuyor.neler yaptım heveslensin diye kütüphane yaptım eve ,kütüphanelere üye yaptım götürüp getiriyorum ,onunla bir kitap okumaya çalışıyorum isimi gücümü birakip gene okumuyor.odev yapmadan kaç kere gönderdim ogretmeninede anlattım konuştum .bağır ben senin arkandayım dedim öğretmene gene olmuyor.getci kadincagiz güzellikle konuşmuş bagirmamis ama yok çare bulamıyorum ödül bile verdim gene yok.ne yapacağım buna .seneye orta okula geçecek kucuk degil

4 Cevaplar

0 oy
(137,791 puan) tarafından
benimki simdiden istemiyo okul bitsin tatil olsun diyo haklida ☺️
(11,942 puan) tarafından
Canım çıkıyor yaptircam diye yapmıyor sürekli böyleyiz eve geliyoruz yalvarmaya başlıyorum yap diye
tarafından
Kaçıncı sinif
-Reklam-
0 oy
(5,759 puan) tarafından
Kucuk degilmis canim. 

Ev isi yaptiriyo musun ? Ev isi yaptir sorumluluk ver. Bulasik yikasin,toz alsin,banyo temizlesin. Bi hafta dene bakalim. Ders yaptirma hic ugrasma. 

Al karsina konus okumak istemiyosan artik evde benle is yapacaksin de. Zor isler ver. Bos oturtma hic. Haftasonu falan buyuk temizlik yap evi supursun elleriyle silsin. Okumazsan hergun boyle gececek de. 

(Ben okudum,calisiyorum hala evde oldugum her gunum boyle geciyo ama neyse :D)
(11,942 puan) tarafından
Yok canım hic ev işi yaptırmadım yalan mı soyleyim bardagini kaldırmaz.
(5,759 puan) tarafından
Sorumluluk vermemissin hic canim. Anladim zaten.
Benim annem bana hic odev yaptirmadi sadece 1.sinifta okuma yazma ogrenirken bi kac kez biseyler gosterdi onda da hastaydim siniftan geriye dusmustum.
Benim kucugum var o da bardagini kaldirmaz yatagini toplamaz senin kiz gibi yani. O da hic odev yapmazdi okul basarisi hic yoktu.
Dedigim gibi ev isi yaptir cok gec kalmissin. Ben 7 yasindayken annem evi siler supururdu ben toz alirdim ,camasir falan katlardim. Senin kiz kadarken tum evi temizlerdim.
(11,942 puan) tarafından
Vallahi canim anlattigin gibi tam anlamıyla
(5,759 puan) tarafından
Dedigimi bi hafta uygula.
Lisede ogretmenim buyudukce bazi seyler daha zor oluyo.
(11,942 puan) tarafından
Bu hafta sonu yapacağım canım
0 oy
tarafından
Mesela evde canını sık.

Tv mi izliyor al elinden kumandayı.

Telefon mu oynuyor al.

Oyuncak mı oynuyor sakla

Canı sıkılsın, canı sıkılınca mecbur ödeve oturacak. 
(11,942 puan) tarafından
Neler yaptım cano .asla TV actirmam telefonu vermem.oylece oturuyor gene yapmıyor
tarafından
Anaaa bu nasıl çocuk öylece oturuyor mu :)
Terapiye mi götürsen acaba :)
(11,942 puan) tarafından
Fenaliktan bacım fenaliktan
(5,759 puan) tarafından
İs yaptir bos koyma rahat rahat oturamasin :)
0 oy
(263 puan) tarafından
4. Sınıf annesiyim malesef her çocuk öyle sikiliyor ben üstüne çok düştüm yeri geldi bağırdım kızdım kusra bakmasin sabahın köründe kalkıp onlar için canımızı veriyoruz yapacak şimdi de yaoiyor artık çok şükür kendidsi bilmedimo sorar üstüne çok duş bacım simdili çocuklar hep oyle

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 341 göst.
13 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Didemm (76 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 306 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Amour (1,022 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 242 göst.
0 oy
15 cevap 568 göst.

414,158 soru