Benim büyük 5 yaşında küçük 8.5 aylık çocuğu kucağıma alacağımı anladığı an büyük geliyor ondan önce oturuyor, emzirmek için uzaninca kolumun boşluğunu kardeşinden önce dolduruyor diğer tarafıma alıp emziriyorum bu sefer bana arkani dönme diye ağlıyor , buyukle aşk yaşarken kalbim kuzum seni seviyorumlar havada uçuşuyor o sıra ağlayan kardeşine yavrum gel desem bana neden yavrum demedin oluyor en kötüsü de sırf kardeşi ile evde tek kalmayayim diye aylardır hayalini kurduğu, yolda yabancılara bile biliyor musun ben anaokuluna gidiyorm dediği okulu bıraktı . Çok mucadele ettik babası bile işten izin alıp götürmeyi denedi ama asla ikna olmadı .
Küçük kızım hep zarar gören taraf kafasına oturuyor üzerine yatıyor çocuğu savuruyor ısırıyor hepsi de saniye ixinde oluyor o yüzden küçüğümun böyle bir ablası var diye üzülüyorum büyüğumde ailenin göz bebeği iken çevre tarafından ikinci plana atılıp kardeşi sevilirken dikkat çekmek için antik kuntik şeyler yapıp milletin gözünün içine bakarken ben bu çocuğa kötülük mu yaptım kardeş isteyerek diye üzülüyorum..