0 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Büyük kız 8 yaşında küçük kız 3 yaşında. Küçük doğmadan önceye kadar büyük le iletişimimiz o kadar iyiydi ki bende daha sakindim. Ne bileyim Allahım bunu derken bile kendimi kötü hissediyorum Allah uzun ömür versin yavrularımıza da küçük o kadar yaramaz ki ablasını çileden çıkarıyor onun da huyu değişiyor agrasif birine dönüşüyor, beni çileden çıkarıyor bilmiyorum evde hep yüksek ses bağırma offffff o kadar yoruldum ki bu durumdan kafamın içi hep ağlama mızlama. 

Böyle küçük kız uyuduğunda büyükte eski kibar haline dönüyo daha sevimli bir aileye dönüşürken küçük uyanınca ev bir kaos ortamı.

Tabi artık oyun oynuyorlar birlikte güzel vakit geçiyorlar orası tabiki var ama ben 2.çocuktan sonra böyle olmasına üzülüyorum ya 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yapma ya :/ 
(6,109 puan) tarafından
kaossaa kaosaa kaooosaaa butin evde bir kaos hakim oluyor. ben ayni odada yaşamayin mumkunse diyorum ayri takilin. ikisi ayni odada olunca ev timarhane oluo . kiz okuldan gelene kadar gunum gulluk gulistanlik. aksma 4 bucukdan sonra bogazlarim agrio bagirmaktan .
tarafından
2. Çocuk hayallerime çomak sokuyorsun :D
-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından
Bizdede durum qyni sayılır. İlk oğlum 1 bucuk yasinda, 2. Oğlum 2 aylik hep ağlama sesleri var. Hele aynı anda ağlıyorlar gece gündüz deliriyorum. Benim de sabrım kalmadı 2 ayda tükendim. Bir de okul oncesi öğretmeniyim çocukların dilinden iyi anlarım ama bizim bebeler bir degisik
(8,020 puan) tarafından
Nasibi varmış yavrucağın yapacak bir şey yok ona.
(441 puan) tarafından
Evet bu dogumda tuplerjmi baglattim artik hiç bir körün.a yöntemine güvenmiyorum:))))
(13,778 puan) tarafından
Canım sana güzel haberim var çocuklarımızın arası hemen hemen aynı benimkiler de orası 18 ay kızım 2:30 yaşına girecek oğlan emeklemeye başladı oyun arkadaşı oldular beraber yemek yiyorlar oynuyorlar biraz daha sabret lütfen her şey daha iyi olacak
(441 puan) tarafından
Ay bu zamanların gelmesini iple çekiyorum çok teşekkür ederim ♡
(13,778 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Gel sarılıp ağlayalım birlikte.yemin olsun postu ben mi açtım acaba dedim 
(402 puan) tarafından
Evet ağlayasım geliyo cideen.
Ben bağıran annelere kızarken bağıran bir anneye dönüştüm ama küçük kızdan sonra oldu hepsi çok üzücü
(11,935 puan) tarafından
Benimde aynı anlattığım gibi oldu.kucugum öyle yaramaz saldırgan ki anlatamam.bir dk bırakmıyor büyüğü.buyuktebbasliyor bağırmaya .bu bağırınca küçük başlıyor aglamaya
0 oy
tarafından
Bu biz araları 3 yaş 
(402 puan) tarafından
Zor ya zor Allahım yardımcımız olsun
tarafından
Teşekkür ederim canım amin
0 oy
(5,749 puan) tarafından

4 çocuk var 5. Ye hamileyim gel sen benimkileri gör çatışma yaşıyorum hergun evde:D

(402 puan) tarafından
Anamm hayal ederken bile başım döndü resmen :) Allah yardım etsin valla
(5,749 puan) tarafından
Yaaa biri üniversite öğrencisi,Biri lise,biri orta öğretim en küçük 4.5 yaşında şuanda 32+5 im bazen evi bırakıp kacasim geliyor sesten;)))
(1,698 puan) tarafından
Yaş kaç acaba merak ettim de
(5,749 puan) tarafından
37 den 38 e yol alıyorum inşallah.
(1,698 puan) tarafından
Sende erken yaşta anne olmuşsun ozaman:)
(5,749 puan) tarafından
Evet 19 yaşında anne oldum en büyük kızım 18 yaşında.
0 oy
(1,548 puan) tarafından

Kuzum 2 çocuklu olmak bence hep böyle. 

Benimkilerde böyle yapmayın, kavga etmeyin demekten yoruluyorum.

Büyük dursa küçük durmaz. Sürekli bir kavga dövüş hali.

Birini yatırsam biri yatmaz. 

Rabbim Yardımcımız olsun. Evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. 

0 oy
(13,778 puan) tarafından
Canım Allah bağışlasın öncelikle❤️

Küçük olan da çok küçük değil anlayacak yaşta aralarını yapmaya çalışıp beraber vakit geçirmelerini sağlayabilirsin aslında ortak paylaşım ne kadar çok olursa kıskançlık az olacak birbirleriyle iletişim olacak

Benim kız 2:30 yaşına girecek oğlan on aylık Kızda hiç yok kıskançlık oğlanda agresiflik var saçını çekiyor canı sıkılıyor git kıza sataşıyor sürekli ama genellikle oyun arkadaşı yemek arkadaş arkadaşı oldular
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Ayy demek çocuk arası baya fark olsada sıkıntı oluyor yaa az fark olsada sıkıntı napıcaz bizz kararım sürekli değişiyor 2. Çocuk zamanına karar veremedim çokmu aralık azmı??? 
(13,778 puan) tarafından
Kuzum hep diyorum ne kadar az o kadar az kıskançlık vakit geçmeden yap ))))
(724 puan) tarafından
Bizde tam tersi 1.kızım çok fena ikinci de tam tersi kuzu gibi.Ama ben hergün iyiki diyorum bazen çatışsalarda çok güzel vakit geçiriyorlar gülüşüyorlar.Biri 5 diğeri 2 yaşında.
(13,778 puan) tarafından
Maşallah canım şükür nasip edene ❤️
Benimkiler daha küçük kızın 2:30 yaşına girecek oğlum on aylık tam şimdiden güzel vakit geçiriyorlar
(724 puan) tarafından
Çok şükür ❤️ Seninkilerin arası baya azmış.Allah kolaylık versin.
(13,778 puan) tarafından
Hepimizeee❤️❤️
0 oy
(1,647 puan) tarafından
Bizde de aynı oğlum 7 yasında kızım 3 yasında sürekli bagırtı var şuan bile delirtiyo oğlum bu ara kitap okumak istemiyo sakince defalerca söylüyorum yapmayınca en sonunda bağırıyorum oyle gidiyo kitap alıyo eline oynatmama az kaldı şuan bile kitpa 8kuması için kac kere söyledim bilmiyorum bagırmak istemiyorum ama elinde olmuyo 
(402 puan) tarafından
Demi büyüklerin de huyu falan değişiyor bağırmadan iş yapmamaya başlıyorlar.
(1,647 puan) tarafından
Aynen. Öyle bide bizim öğretmen biraz fazla yukleniyo cocuklara
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Kesinlikle her kelimene kadar bizi anlatmışsın tek fark benimkileri biri 12 biri 2 yaşında düşün arada o kadar yaş farkı olmasına rağmen aynılarını yaşıyoruz :(
(402 puan) tarafından
Bayada yaş farklı var gerçekten o zaman bu küçüklerin böyle en az 4-5 yaşına gelmeleri gerekiyo en azından o ağlak zırlak dönemi biraz azalarmı bilmiyorum
(402 puan) tarafından
Büyük olanın huyu değiştimi küçük olduktan sonra sizde de. Benim büyük artık bağırmadan iş yapmıyor gibi zor
(1,264 puan) tarafından
Zaten ne yapıyorsa küçük yapıyor baksa ne baktın oluyor dokunsa kızıyor öpse basbas bağırıyor sonra ben bisey dedigimdede gidip ablasına sarılıp ağlıyor yine çok değişik gerçekten bütün gün küçüğe bagirma büyüğe  bagittirma demekle geçiyor günüm
(1,264 puan) tarafından
Büyük kızım çok uysal uslu aslında küçük yüzünden hep atisiyoruz istemeyerekte olsa sinirlenip bağırıyorum ona birde ergenlik de var ister istemez catismalarimiz oluyor ama çok üzüyor bu durum beni
0 oy
(539 puan) tarafından
Kaç yasindasin cnm .
0 oy
(5,575 puan) tarafından
Benim ilk cocugum oyle. Cok fena evde surekli bi kaos ortami. Hele bu aksam herseye agladi. Uyududa ev sakinledi biraz. Bende buyuyunce toparlar diyorum. Allah can sagligi versin. 

Bu sebep 2.yi dusunmuyorum. 
0 oy
(804 puan) tarafından

Postu ben açtım sanki. Küçüğü ne kadar simariksa büyük o kadar sakin. Küçüğü ablasını deli ediyor bazen kızınca boğazım ağrıyor başım çatlıyor. Küçük aşırı hareketli maşallah beni de deli ediyor sonra gelip özür diliyor anne bi daha yapmicam diye dk dolmadan aynı devamkeee:D:P

0 oy
(2,129 puan) tarafından
Oğlum 4 kızım 2 yaşında biri uyanıp biri uyuyo aynı şeyleri ikisi asla yemiyo TV açsak o benim istediğim diyo diğeri benim bir şey yapicaz illa bir kavga ediyorlar birbirlerini dövüyorlar ikisi ağlayıp dusuyo ben delirdim 
0 oy
(7,737 puan) tarafından
Benim büyük 5 yaşında küçük 8.5 aylık çocuğu kucağıma alacağımı anladığı an büyük geliyor ondan önce oturuyor, emzirmek için uzaninca kolumun boşluğunu kardeşinden önce dolduruyor diğer tarafıma alıp emziriyorum bu sefer bana arkani dönme diye ağlıyor , buyukle aşk yaşarken kalbim kuzum seni seviyorumlar havada uçuşuyor o sıra ağlayan kardeşine yavrum gel desem bana neden yavrum demedin oluyor en kötüsü de sırf kardeşi ile evde tek kalmayayim diye aylardır hayalini kurduğu, yolda yabancılara bile biliyor musun ben anaokuluna gidiyorm dediği okulu bıraktı . Çok mucadele ettik babası bile işten izin alıp götürmeyi denedi ama asla ikna olmadı . 

Küçük kızım hep zarar gören taraf kafasına oturuyor üzerine yatıyor çocuğu savuruyor ısırıyor  hepsi de  saniye ixinde oluyor o yüzden küçüğümun böyle bir ablası var diye üzülüyorum büyüğumde ailenin göz bebeği iken çevre tarafından ikinci plana atılıp kardeşi sevilirken dikkat çekmek için antik kuntik şeyler yapıp milletin gözünün içine bakarken ben bu çocuğa kötülük mu yaptım kardeş isteyerek diye üzülüyorum.. 
0 oy
(13,695 puan) tarafından
Bizde durum aynı ki daha bende 1 tane 2.5 yaşında 

Doğdu doğalı hep bi ağlama hep bi bağırıp mizlama değişmedi asla. Bugun biraz hava alsın diye avm ye götürdük yıktı ortalığı 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 262 göst.
0 oy
0 cevap 99 göst.
6 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 120 göst.
3 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecemimmm (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.
26 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,907 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...