0 oy
351 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (163 puan) tarafından
18 aylık bebeğim.öfke krizleri geçiriyor. Hatta çoğunlukla ne istediğini bile çözemiyorum. Ellerini kolunu ısırıyor. Hatta bazen çığlık atarken yüzünü sıkıştırıyo. Kendine vuruyor. Elleri titriyor korkmaya başladım. Sendrom olabilir ama çok zorlanıyorum. Nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum. Uzun süre çığlık çığlığa ağlıyor bazen. Bazen de hemen susup gülmeye başlıyor. Çok dengesiz ve ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bazen geceleri ağlama tutuyor. Bazı sabahlar ağlayarak uyanıyor ve uzun sürüyor sakinleşmesi. Doktora götürmeli miyim sizce? İlk etapta çocuk sağlığı ve hastalıklarına mı götürmeliyim. Ne olur bir çare...

8 Cevaplar

0 oy
(7,213 puan) tarafından
bi caresi zaman .suan ne istediginin farkinda bilincinde ama size soyleyemiyor derdini anlatamiyor ve agresiflesiyor. konusmaya baslayinca az cok iletisim olunca biraz sakinliyor cocuklar. bu arada iki yas sendromu zaten basliyir yavas yavas. krizlere hazirlikli olmalisin artik
(155,063 puan) tarafından
benimki soyluyo ama hep agrasif
-Reklam-
0 oy
(2,309 puan) tarafından
Çocuk sağlığı doktoru bu konuda birşey yapabilirmi bilmiyorum ama önce çocuk psikologu ve pedegog görmeli bence. Eğer herhangi bir sorun yok derlerse ki sanmıyorum bunlar normal değil bence bu cok ileri bir seviye. bol bol duâ okuyun.. Bakara falan açın dinleyin veya okuyun.. 
0 oy
(163 puan) tarafından
................
0 oy
(15 puan) tarafından
Çocuk nöroloji bölümüne götürün mutlaka ama öncesinde bu anlattıklarını videoya alın ki doktora gösterebilesiniz. İnşallah bişey yoktur yavrunuzda
0 oy
(143 puan) tarafından
Kesinlikle hem psikoloğa hem çocuk doktoruna videolar göstererek derdinizi anlatın ve muayene olun. Burada normal,  derdini anlatsmiyor diyenlere bakmayın. Goturun uzman görsün. Geçmiş olsun
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Kesinlikle bir uzman gorusm benim kızımda 19 aylık olacak bizde ağlama krizlerine giriyoruz kendini yerlere atıyor ama istediği olmadığında kendine zarar vermiyor öyle agakyarak uyanması bence bir sıkıntısı olabilir normal çocuk doktoruna götürün o sizi gerek görürse psikologa yönlendirir siz sakinliginizi koruyabiliyormusunuz o durumda 
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Çocuk psikiyatriden bir görüş alın o duruma göre sizi yönlendirecektir çocuk doktoruna etkili olabileceğini sanmıyorum. Normal diyecektim ta ki elleri titriyor kısmını okuyana kadar. Mutlaka bir görüş almanızı tavsiye ederim altındaki sebebi öğrenebilirsiniz en azından. Birde Kelime haznesi nasıl mesela anlatabilecek kadar ifade edemiyor mu. Ya da istediği birşey olmadığında mi yapıyor yoksa herşeye mi böyle tepkili 
0 oy
tarafından
Kızım bir dönem böyleydi kendine zarar veriyordu ay ne çektim birkaç ay hala ağlar ama o hareketler bitti gitti korkma ya

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 92 göst.
25 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftm1907 (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
28 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykulku (1,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
+5 oy
8 cevap 110 göst.

Kategoriler

1,445,634 soru

23,749,592 cevap

314,713 kullanıcı

...