0 oy
285 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebeklerimize ne zaman oda yaptınız 

13 Cevaplar

0 oy
(499 puan) tarafından
Dogduktan sonra gelen hediyelerle çocuk odası aldık. Ama dekorasyon hıc halı vs hıcbır sey yok özel yapamadım hem imkanlardan hem de kiracıyım bı kaç sene sonra evımızr tasınacaz hem o zaman kendisi de buyumuş olur onun ıhtıyacına yonelik bişiler yaparım 
tarafından
Toplu cevap verecektim yorum olmuş benimki ben korkuyorum ayrı odada tıkanır falan diye oda yapmak istiyorum ama bu sefer yeni oda çıkar ayırana kadar kafam karıştı
(499 puan) tarafından
Öyleyse 6 aya kadar yatak odasında yatırın portatif beşikler oluyor orda uyutabilirsiniz sonra odasına geçirirsiniz
-Reklam-
0 oy
(13,858 puan) tarafından
Kizima bir yaşindayken geçirdim odasına 

Oğlum doğusunda üç gün yanımda kaldı sonra hep odasında yattı on aylık şimdi 

Bazen iki oda arasında mekik dokuduğum oluyor ama ikisiyle de yatmıyorum ihtiyaçlarını görüp yatırıp çıkıyorum 
tarafından
Ben korkuyorum işte tıkanır falan diye
(13,858 puan) tarafından
Tercih annenin her zaman ❤️
Şükür aksi durum yaşamadım
Yoksa iki bebeyle ne özel hayat kalir ne vakit
tarafından
Çok doğru söyledin evham yapmamak lazım
0 oy
tarafından
Ben yapmak istiyorum ama bir yandan korkuyorum tıkanır falan diye 3 yaşa kadar yanımda yatsamı diyorum osasınıda yeni modeller çıkar öyle alayım diyorum ama bir yandan da yapmak istiyorum bilemedim kafam karıştı
0 oy
(691 puan) tarafından
Benim doğumdan önce bebegin esyalarini koyacak yerim yoktu. Sadece dolap yaptıracaktim olmusken yatağını cekmecesinide yaptıralim dedik iyikide yaptirmişim heryer tiklim tiklim oldu 
tarafından
İşte bende bilemedim napcam oda yapmak istiyorum ama korkuyorum tıkanır falan diye şimdi yapsam 2 sene sonra begenmezsem diyorum kafam karışık
(691 puan) tarafından
Ozaman eger yapacaksaniz daha sade klasik modellere bakın modasi geçen modeller tercih etmeyin kullanis açısından degerlendirin. Mobilya sonuçta beğenilmeyecek birşey yok bence.  Dolabi cekmecesi kullaniliyor daha 50gunluk bebegim ama ivir zivir her gecen gun artiyor yer bulmak mesele. Yataginida kendi basina kalabilecek doneme geldiginde kullanacak simdilik dursun. Sonradan almaya kalksam kim bilir kac kati olacak. Siz bilirsiniz ben iyiki almisim dedim ama tabi sonradan da alinabilir.
tarafından
Teşekkür ederim bir iyice araştırayım odayı
0 oy
(3,749 puan) tarafından
11 aylıktı ayırdım odasını bir sıkıntı çıkmadı hiçte sallamadim sallamadan uyuyor şuan 4 yaşında bebeklikten beri saallamadan uyur 
(3,749 puan) tarafından
Kaç aylık ki canım
tarafından
Daha doğmadı hazırlık yapıyorumda onun için
(3,749 puan) tarafından
İlk aylar zaten ayiramazsin ki canım iki saatte bir kalkman gerek odaya git gel zor oluyor
tarafından
Ben 3 yıl sonra falan mı ayırayım birde yapmayım değil mı hemen oda onu biliyorum sürekli beslemem gerekecek ama oda konusunda kararsız kaldım işte
(3,749 puan) tarafından
3 yılda çok bir yaşına gidiginde çünkü anlamaya başlıyor bazı şeyleri sureklide yanımda olman gerekiyor yani oda yapsanda yanında yatmalisin
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Ben 18 aylik olmak üzereydi odasini ayirdim ,kizimla birlikte odasını hazırladım böylelikle odasında yatması kolay oldu sıfır sorunla transfer ettik :)  öncesinde yapılanlar mutluluk neşemiz kızıma yansıdı odasını boyattik lambalarını yaptırdık sonra odasini susledik esyalari geldi  eşyaların kokusu boya kokusu geçsin dedik halisini aldik bir kac yeni oyuncak ile birlikte odasında hevesle yatmaya başladı 43 aylik oldu şimdi :))

Kendi deneyimimden yola çıkarak, oda ayrıma zamanı geldiğinde odasının düzenini planlayıp yaptırmanız odasına geçiş sürecinde kolaylaştırıyor.
(4,225 puan) tarafından
Bu arada küçükken be bizimle aynı odada kendi besiginde yatirdim hep bizimle extra bir kaç durum  harici hic yatirmadim
tarafından
Böyleside çok mantıklı olmuş bende düşünüyorum hem iki yıl falan yatarız aynı odada sonra güzelce boyatır temizler yerleştirirz diyorum beraber hemde aklı ermeye başlarsa heveslenir diye düşünüyorum
0 oy
(13,372 puan) tarafından
odasını yaptım ama hala yanımda 15 aylık
0 oy
(13,780 puan) tarafından
Doğdu ben salona koydum şuan 2.5 yaşında yazdan beli odasında yatıyor eğer imkanım olsaydı doğduğunda yapardım 
0 oy
(2,424 puan) tarafından
6 aylık hamile iken tüm odası hazırdı, 4 aylık olduğunda da odasında uyumaya başladı. 
0 oy
tarafından
Ben hamileyken buyuyen besim ve 3 kapili dolap aldim zaten tum evin perdesi de vardi duz bryaz perdeydi mobilyayla uyumluydu degistirmeye gerek gormedim dogumdan sonra bi duvar stickeriyle hali aldim bu kadar 
0 oy
(11,567 puan) tarafından

2 yaşında baza dolap aldım ve süslü boy ölçer o kadar :)

0 oy
(503 puan) tarafından
Beşik aldım sadece oda hediye geldi gerçi odamda vardı ama kiler olarak kullanıyorum reflulu bir bebek olduğu için hep yanımda yatırdım kendide asla besigine yatmadı şuan 3 yaşında hayla besige yatmamistir 3 senedir toplasan 10 dakika belki o da sıfır ayarında öyle duruyor 

Allah nasip ederse bir iki aya yeni eve taşıma ağız borclarimizi bitirdikten sonra büyük ihtimal seneye falan anca yapabilirim ama güzel bir oda almayı düşünüyorum nasipp
0 oy
(984 puan) tarafından
Daha doğmadan yaptım odasını Montessori yatak aldım tek kişilik birde 3 kapaklı büyük bir dolap yaptırdık komidin şifonyer falan kızım 1 yaşına girdi dün yaklaşık 2-2.5 aydır odasında tek yatıyor evim kira 2+1 başka oda yok şu an ama taşınır 3+1 bi ev bulabilirsek oğluma hamileyim ona da hemen hazırlarım 9-10 aylıkken onu da yanımdan ayırırım uyku kaliteleri anında iyileşiyor çok uzun süreler deliksiz uyumaya alışıyorlar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 125 göst.
0 oy
5 cevap 84 göst.
0 oy
5 cevap 132 göst.

410,737 soru

12,358,701 cevap

41,291 kullanıcı

Kategoriler

...