+1 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (1,241 puan) tarafından
İyi geceler kızlar benim sinirler yine tavan yaptı ben post açmıştım bı yakınım sevgilisi onu tehdit etmişti seninde kafanı k**oprip annenin önüne atarım falan demiş biz bu kıza çok dil döktük anlamadı tekrar gitmiş barışmis ondan sonra çocuk kızın ablasına kızın oğlana attığı videosunu göndermiş dalga geçer gibi bak bacinla tekrardan barıştım gibisinden ablasıda sildim ben onun gjbi bı kardeşim yok artık falan demiş ben anlamıyorum nasıl bu kadar AP**tal olabiliyorlar aşkın gözü bu kadarmi kör ne dediysek boş bende gecelerce anlattım böyle birinden hayır gelmez ama nafile çok sinirliyim 

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından
bundan sonra ben de görüşmem. insanlık görevini yapmışsın. arkadaşın salaksa daha da yapacağın bir şey yok 
(1,241 puan) tarafından
Maalesef
-Reklam-
+1 oy
(1,485 puan) tarafından
Uzak dururummmm ağrımayan basimi agritmsm 
(1,485 puan) tarafından
Neller oluyor gündemde sana zıt gider başına iş alırsın bacim bosver
(1,241 puan) tarafından
Haklısın bacım öyle yapcam bundan sonra
(1,485 puan) tarafından
En doğrusu bu arkadaşın bebek değil aklı başında sevgili yapmasını biliyosa onlarda akıl edecek bacim ....
(1,241 puan) tarafından
Bebekle eşdeğer aklı ben akıllı biri sanardim şey diyor bide çok pişman ağladı telefonda diyor 4 yaşındaki kızım bile inanmaz buna
(1,485 puan) tarafından
Cahillik işte aman amam sen uzak ol..kalkar başına bise getirir arada sen yanarsın
+1 oy
(2,927 puan) tarafından
Böyle kişilerle ben arkadaşlığı da kesiyorum benim de bir arkadaşım vardı sevgilisi şizofrendi gerçi o kısımdan emin değiliz arada kızı engelliyip 2 gün sonra hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyordu bak kızım bundan adam olmaz dedikçe dinlemedi ***** ben de iletişimi kestim onunla mı ugrasacam kucuk cocuk gibi. Sonra bana kart cikmiyor diye kıza kredi kartı cikarttirmis o kartı kullanmış kullanmış sonra ben nisanlaniyorum diyip engelledi kızı halasının kızıyla Nişanlandı bu da çocuğun kıza aldığı çiçeğin sinemanın falan borcunu ödedi 
tarafından
Trajikomik bir durum olmuş bu :D
(1,241 puan) tarafından
En azından kıza kötü bişey yapmamış bunla kurtulduğuna şükretmeli bu kızın durumu farklı çocuk ruh hastası takıntılı
(2,927 puan) tarafından
Ama senin yapabileceğin bir şey yok bazı insanlar bela sever
+1 oy
(4,391 puan) tarafından
Valla canım köşeme çekil bulaşma bu sefer kız anlatır arkadaşım böyle böyle dedi diye çocuk sana kin tutar bence hiç bulaşmaz akillanmiyir bu kızlar neler neler oluyor gözümüzün önünde 
(1,241 puan) tarafından
Zaten şu saatten sonra yapcak bişey yok canım keyfi bilir
(4,391 puan) tarafından
Aynen canım sen bulaşma zaten dinlememiş
+1 oy
(6,451 puan) tarafından
Artık keyfî bilir ne diyelim hala içi acıyorsa o ablanın sadece dua etsin Allah büyüktür 
(1,241 puan) tarafından
Aynen öyle Rabbim kötülerin şerrinden korusun bütün kızlarımızı
(6,451 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 95 göst.
0 oy
4 cevap 102 göst.
+1 oy
2 cevap 64 göst.
+3 oy