0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
Benim çoğunlukla titreşimde yada sessizdedir ama bugünden sonra hep sesli de olacak bugün ilk defa küçük oğlumla bu saate kadar uyuduk. Annem defalarca aramış eşim aramış annem eşime komşuları aratmis çok korkmuşlar buda bana ders oldu sizlerin sessizde midir yoksa gece gündüz açık mıdır sesi 

37 Cevaplar

+3 oy
(1,472 puan) tarafından
Çocuklar uyuyunca sessize alıyorum uyandıklarında daima açık 
(3,553 puan) tarafından
Bu ben ☺️
-Reklam-
+1 oy
(657 puan) tarafından
Gece gündüz okulda parkta evde hiiiic fark etmez her zaman sonuna kadar açık benim telefonumun sesi. Binbir türlü sorun var her an ulaşılır olmak gerekiyor 
(540 puan) tarafından
Çok haklısın
+1 oy
(107 puan) tarafından
Telefonum gece gündüz 7/24 hep seslide :)) sessize alınca paranoya olurum herhalde sürekli telefona bakmak gibi
(540 puan) tarafından
Bende aksine telefon sesini hiç sevmem ama artık kapatmam
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Hep titresimde 
(540 puan) tarafından
Annem dünya laf söyledi artık kismam mümkün değil
0 oy
(64 puan) tarafından
Benim ki hep sesizdedir
(540 puan) tarafından
Benimde öyleydi
0 oy
(4,381 puan) tarafından
Eskiden kalma bir alışkanlık hep sessizde kullanırdım. 2 aydır filan hep seslide. 
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Telefonu aldığım günden beri titreşimde kullanıyorum zaten telefon genelde elimin altında olur. Bir saat uyuduk diye de kimse ortalığı ayağa kaldırmasın bir zahmet az zaman versinler
(540 puan) tarafından
Aynen öyle ya
0 oy
tarafından
Kocamın arayacağım günler açık 

Aramadigi günler sessizde 
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Benim 2 seneyi geciktir sessizde çünkü kızımın uykusu hafif. Akıllı saat kullanıyorum o yüzden hiç çıkarmam kolumdan müsait olmazsam direk ordan meşgule atıyorum rahat oluyor 
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Hep açık depremden önce geceleri uyurken sesize alırdım artık almıyorum gece gündüz açık 
0 oy
(4,300 puan) tarafından

Sadece hastaneye gidince sessize alıyorum titreşimi bile kapatırım 

0 oy
(5,778 puan) tarafından
Genelde sessizce   çocuklardan sonra başladı uyrken alırdım falan ailemde alistirl artık 

Ben sadece şifre kısmını kaldırdım Allah korusun deprem falan olursa onunla igrasmiyom diye 
0 oy
(4,132 puan) tarafından
Oğlumun servis saatlerinde sesi açık onun dışında hep titreşimde dışarı çıkarsam açarım o kadar 
0 oy
(2,561 puan) tarafından
Sessizde, ama eşim kızımın uyku saatlerini bilir o yüzden arayınca açmazsam bilir uyuduğumu. Akıllı saat kullandığım için de biri ısrarla arayınca mecbur uyanıyorum o titrediği için
0 oy
(2,429 puan) tarafından
Takıntım var sesli modda kullanamam hep sessizdedir, defalarca ulasamadiklari olmuştur ama hâlâ dersimi almadım:))
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Kızım uyurken sessize alırım uyandığında açarım 
0 oy
(2,473 puan) tarafından
Sürekli sessiz de ses sevmym 
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Benimki yıllardır titreşimde 
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Genelde sessiz çarşıya giderken  açarım sadece sesini oğlumun uykusu çok hafif telefon ve zil sesine hemen kalkıyor
0 oy
(19,486 puan) tarafından
Sessize çok nadir alırım. Genelde seslidedir. Ama çocukları uyuturken ya da gündüz uyurken titreşime alırım en fazla 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 310 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 475 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 564 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,247 göst.