0 oy
1,154 göst.
Diğer kategorisinde (656 puan) tarafından

image

saclarim belimde fakat aşırı sağlıksiz. Defalarca işlem yaptım açtım boyadım actim. Nemi kaybetti. Uzasada uçtan kırılıyor boy farklı olmuyor. Smdi küt kessem ve artık işlem yapmadan uzamasını desteklesem. Tekrardan sağlığına kavusurmu. Birde cesaretim de yok aşırı kararsizim

44 Cevaplar

0 oy
(2,814 puan) tarafından
Kısa saç bağımlılık yapıyor ne zaman kestirsem uzatmak bir eziyet oluyor gervekten. Eğer saçlarınız kısa saçı kaldırabilecek özellikleri varsa kestirin çünkü uzun saça göre daha çok bakim gerektiriyor 
(656 puan) tarafından
Bakım yaparım hiç sorun değil saatlerce uğraşırm sacimla. Ama şuan küstü saçım. İnşallah kescem
-Reklam-
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Bende kestirdim uçları çok çok kötü duruyordu sertti göğüs hizama kadar kestim çok rahatladım saçlarıma dokunmak bile istemiyordum ki seninkinden biraz daha uzundu kestirdikten sonra bakım maskesi aldım şimdi onu kullanıyorum parlıyor saçlarım valla 
(656 puan) tarafından
Ay evet evet işte çok haklısın sağlıklı olsun kısa olsun. Zamanla uzar inşallah. Hafta sonu düğün var anlatalım da kescem verdim kararımı şuan :)
(1,337 puan) tarafından
Valla kardeşim ben kestim çok rahatladım kısa saç için o kadar güzel modeller var ki ben hatta biraz daha kestirsem nasıl olur diye düşünüyorum tamamen kendi rengime dönmek için
(656 puan) tarafından
Bende kendi rengime dönmek istiyorm son boyatcam ana rengine sonra artık boya yapmicam. Çok oynuyorm sacla yoruldular artık. Birde bir zaman sonra artık baş ağrısı yapıyor boyamak düzleştirici maşa falan
(1,337 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bir ara öyle baş ağrısı yapıyordu ki migrenim var sanıyordum ama saçmış işte
(656 puan) tarafından
Çok haklısın valla
0 oy
(3,330 puan) tarafından
Düğünümün ertesi sabahı koşa koşa kuaföre gidip kestirdim 1 senedir uzatiyordum Düğün için. Gören şok. Çokta rahatlamistim
(656 puan) tarafından
Benimde sac kesme perilerim geldi :F hafta sonu düğün var. Bitsin bende kescem
0 oy
(400 puan) tarafından
Benımkıler kalçaya geliyordu. Kulak hizasına kadar kestım ıyı kı de kestım hem degısıklık ıyı feldı hem saclarım kendıne geldı asıro boyaya vuruyordum bende çok yıpranmıstı
(656 puan) tarafından
Ay ne guzel kısmeti bana
(400 puan) tarafından
Hıc acıma kuzu. Basına hafıflık geliyor duş alması kolaylık mıssss
(656 puan) tarafından
Yok yok acimicam topladm cesaretimi :)
(400 puan) tarafından
Hadı bakalım sonuç foto beklerım
0 oy
tarafından
Belime kadar kizil saclari depresyon sunucu ensemde kestim bi de gittim komur gibi syaha boyadim 1 sene oluyo sukur omzumu biraz gecti siyahi sevmem 2 kere acici islem uyguladim ustten uzayan sacimi acti uclari kahve kaldi igrenc bisey oldu 
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Valla aynı böyle uzundu geçenlerde kestirdim kendime geldim 
0 oy
(3,247 puan) tarafından
Sakın bacım. Benim kızımın beline gelmişti saçı 5 yaşında. Daha bebek saclari duruyodu . Tabi daha cansizdi. Kirikti falan . Bende güzelce kestim. Küt şeklinde. Ama sonra bir pişman oldum görmen lazım. Keşke kesmeseydim diye inan kendim yaptığım halde saçına bakasim gelmedi ne kadar uuzlduk sen tahmin et.
0 oy
tarafından
Benim için hayat standardı bu, kendimi bildim bileli hemen hemen o boya kadar uzatır, sonra anlık bi kararla çene altı yada omuz hizasında keserim. Kestiririm değil bak, keserim. O zevk anca bana ait :D 
0 oy
(51,338 puan) tarafından
ben kisin omuzlarımda kestirip rahat ediyorum saclarimla cok oynamam ilk kez 30da ombre yaptirip 34de boyamaya basladim ☺️
0 oy
(324 puan) tarafından
Kestirmem uzun cok guzel 
0 oy
(129,442 puan) tarafından
cokda uzun degilmis kes gitdin
0 oy
(1,530 puan) tarafından
Benim sacim yaklasik 5 6 yil once kalcama kadardi daha uzundu. Ben gittim kut kestirdim omuzdan daha ustteydi. O yildan sonra bir daha uzun sac kullandim. Kisaa bakimi kolay modern ve fresh duruyor bence
0 oy
tarafından
Aşırı gür belimde saçlarım vardı dün akşam omuzlarımda kestirdim eşime migrenim var ve asla o sacin ağırlığını taşıyamadim ve kestirdim bazen değişiklik iyi oluyor koku sende kestir kuzum lavanta şampuanı ile yıka saçlarını aktardan al markettekiler ise yaramıyor 
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Bende uzar diye kestirdim saclarım küstü bacım uzamıypr seninkinden çok çok uzundu gaza geldim şimdi uzamıyor malesef
0 oy
(4,493 puan) tarafından

Bir anda esereklep bob kesim yaptırmıştım ve çok da memnundum. Çok modern bir görünüm olmuştu. Tabi zamanla ondan da sıkılıyor insan şimdi uzatıyorum :)

0 oy
(2,092 puan) tarafından
En son belimdeki saçı küt kestigimde 3 sene de zor uzamıştı ki hızlı uzayan bı saçım vardı bence yiparanan yere kadar kestir
0 oy
(89 puan) tarafından
daha evvel 2 kere yaptım hiç pişman olmadım
0 oy
tarafından
Resimde fonmu var sacinda
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Asla kestirme bak benim saçım senin saçından bile uzundu bakımsız duruyodu bi anlık kestirdim 2 sene önce ama inanırmısın o günden beri uzamadı ne yaptıysam şimdide daha kötü oldu pişman olmıcaksan kestir ben pişman oldum çünkü 
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Ahaha sacını beşe vuran ben hiç konusmayım o zaman :D 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
0 oy
3 cevap 184 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde M. Nur (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,247 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,376 cevap

37,602 kullanıcı

Kategoriler

...