0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (2,683 puan) tarafından
4 yaşında kızım 9 aylık oğlum var memleketten uzaktayız oğlum sabaha kadar elli kere uyanıyor kızımı okula götürüp getiriyorum oğlum kucağımdan inmiyor o halden ev yemek bulaşık uykusuzluk derken cok yoruluyorum eşim askeri personel neredeyse hiç evde olmuyor kızım söz dinlememeye başladı asileşti çok kızıyorum inatlaşıyor benimle tatlı tatlı söylüyorum anlamıyor kızıyorum anlamıyor en son kolunu tutup sallıyorum o zaman yapıyor vurmaya kıyamıyorum vursam bile inanılmaz yavaş vuruyorum elim gitmiyor vurmaya onuda korkması için yapıyorum ama birşey değişmiyor iki gün önce kardeşine mama yapmak için mutfağa gittim termosda sıcak su vardı O şekilde mama yapacaktım çok kısa sürecekti 30 saniye filan içeride yoktum o sırada kardeşinin kulağının içine tarak sokmuş o kadar ağladı ki bebeğim çok kızdım kızdıgım için hırpaladığım için kendimi çok kötü anne olarak hissediyorum ama ne laftan anlıyor ne sözden ben ne yapabilirimm bana birşey söyleyin kızmak hiç istemiyorum şimdiye kadar hiç kızmadım vurmadım etrafımdaki herkes sen cok nazlı büyyüttün çok şımarttın diyorlar ama kızım yani şımarttım eve ama şimdi kızmak kalbini kırmak istemiyorum gün geçtikce sinirlerim artıyor nasıl kendimi törpülerim ne yapabilirz kızımla başına böyle bir şey gelen varmı

5 Cevaplar

0 oy
(601 puan) tarafından
Korkutarak bir yere varamazsınız malesef. Bir pedagog yardımı alın o size nasıl yaklaşmanız gerektiğini söyler
(2,683 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(12,648 puan) tarafından
Ahh ahh diyorum valla bendede 2 tane var. Onlar secmedi malesef kardesleri olmasini kendileri istemedi. Tek baslarina paylasacaklari birsey yokken ustlerine kumalar geldi resmen. Anlamalarini bekliyoruz ama onlarda daha bebek malesefki. Benim oglumda 4 yasinda. Bakiyorum bebek yani daha :(
(2,683 puan) tarafından
Ne yapabilirim pek ben
0 oy
(11,423 puan) tarafından
Babasının ilgisizliğinden asileşmiş olabilir. 4 yaşında kızım 3 gün babanesine bıraktım küçük bebek hastaydı 3 gün hastanede yattık mecbur bıraktım ilk defa. Dün aldık aşırı asi söz dinlemeyen bi çocuk oldu. Yanıma yanaşmıyor kardeşini istemiyor ağlayıp zırlıyor 3 günde çocuk bu kadar mı değişir ya 
(721 puan) tarafından
Kendini terk edilmiş hissediyor olabilir kızgınlığıda sana ve kardeşine onu bıraktığınız için.Gönlünü slmak birşeyleri yoluna koyabilir.
(2,683 puan) tarafından
Aynı durumdayım asileşti
(11,423 puan) tarafından
Evet sanırım o yüzden öyle
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Yeri geldi mi kizacaksin tabi ki sadece bağırmak vurmak bunlar çözüm değil. Ama anlamiyorsa kızmak gerekir 
(2,683 puan) tarafından
Kendimi cok kötü anneymişim gibi hissediyorum
0 oy
(721 puan) tarafından
Büyüğü anlamaya çalış kardeş geldi hayatı değişti.Sevgiye ilgiye ihtiyacı var.Bol bol konuşup anlat sen de böyle bebektin sana mama yapıyordum uyutuyordum.Kardeşin de senin gibi büyücek sen gibi kendi yiyecek kendi giyenecek şuan yapamadığı için ben yardım ediyorum sana da yapmıştım sen küçüktün kardeşin gibi, ben yedirdim giydirdim salladım vs uzun uzun sohbet havasında anlat.r de 30 sn de olsa yalnız bırakma kızını al yanına beraber mutfağa gidin hadi buzdolabından ya da mutfaktan sana şunu alalım de yerini söyle o alırken sen de mama yaparsın.
(2,683 puan) tarafından
Çokda ilgileniyorum inanki bak
(721 puan) tarafından
İnanıyorum ama şuan onun çok daha fazlasına ihtiyacı bar o da daha küçük.Yalnız bırakmamaya çalışın küçük kendini toparlayana kadar büyük de kardeşine alışana kadar.Benim iki kızım var 5 ve 2 yaşında.Ben size yazdıklarımı yaptım zamanla işe yarıyor.
(2,683 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 525 göst.
0 oy
15 cevap 334 göst.
0 oy
7 cevap 132 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 418 göst.