0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (382 puan) tarafından
Canım yanıyor çocuklarımı nasıl alabilirim velayetleri bende ama çocuğun biri okula gidiyor onları nasıl alabilirim benim evim yok ablamda kalıyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(18,999 puan) tarafından
Evin yoksa alıp nasıl bakacaksın ki canım yani çocuklarına güvenli bir yaşam alanı sunman gerekiyor alman için 
(52,191 puan) tarafından
eski esi evlenmis onun derdi o cocuklar değil nagisim cocuklari alip akli sira eski ese ders verecek ablanin enistenin yaninda ne kadar yaşamayı düşünüyorsa
(18,999 puan) tarafından
Bahse girerim ki bütün bunlar olsa da iki gün sonra ben bu çocuklara bakamıyorum psikolojim bozuk babalarına veriyorum diye post açar
(13,478 puan) tarafından
Bak onu da yazdım ve evet ikboş tek derdi o hanımın.
(18,999 puan) tarafından
Kız ben hatırlamıyorum öyle yazdım geçtim hem evi barkı yok hem işi yok nasıl bakacak çocukların iyice düzeni bozulur diye sonra ikinci cevaptan sonra hatırladım aslında derdi dediğiniz gibi çocuklar değil kurulu bir düzen hazır para. Bunca insan evli bekar boşanmış çocuklu veya çocuksuz hiç fark etmez geçim derdine çalışıyor. Arkadaş anladığım kadarıyla ekmek elden su gölden hesabı yaşamak istiyor ama devlet bunca şeyi sana neden versin değil mi ?.
(13,478 puan) tarafından
Ben artık düzelmeyecek olana nasihat etmiyorum canın ayfer bunlardan biri. Zor zamanında destek ol ol akıl ver ver. E bir milim ilerleme yok hala aynı şey
-Reklam-
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Velayetleri sendeymis .önce iş bul bir iki ay çalış canım ufakta olsa bir ev kur kendine sonra zaten polisle istediğin zaman gidip alirsin
(382 puan) tarafından
İnşallah cnm dün gördüm onlara seni istemiyoruz dediler bana bi kaç kere bırakıp gittiğim için ama içim gitti psikolojim çok bozuk babaları evlendi hepten kötü oldum onlarla ilgilenemedim
(1,449 puan) tarafından
Yahu devleti ln kendine hayrı kalmadı, devletten ne bekliyorsun git çalış
0 oy
(839 puan) tarafından
Yani çokta biaey demek istemiyorum ama aradan 2 sene geçmiş sürekli psikolojim bozuk diyorsun. Ne kadar çağırırsan o kadar kötü peşinden gelir. Yaşında küçük değilmiş şimdiye kadar kendini toparlayıp o çocukları yanına almıştın ve destek olmuştun ama sen bunu yapmadın. Esin sana yardım ettiği için. Artık kendini toparla ve çeki düzen ver hiç bisey çocuklarından önemli değil eğer ki almak ve gerçekten bakıp ilgi alakanız göstermek istiyorsan 
0 oy
(4,560 puan) tarafından
Gecmis sorularina baktim da eski esin iyi biriymis ki velayet sende oldugu halde bakamadigindan hem cocuklari almis velayeti almadan hemde sana bakmis. Baskasi olsa yuru git isine derdi. Velayet sendeyse zaten alirsin ama 2 senede kendini toparlayamamissin, ne ise girmissin ne birilerinden medet ummadan yasamaya calismissin. 2 seneye coktan duzen kurmus olman gerekirdi iyi veya kotu. Ilk bosanan sen degildin sonucta. Ablanda olsa onunda evi var sonsuza kadar sana bakamaz. Bir an once ise girip 1 goz oda da olsa ev tutup kendine duzen kurman lazim. Cocuklar icin bisey diyemiyorum, kendin demissin bi kac kere biraktim diye cocuklarin sana guveni yok belli ki istemiyoruz demisler. Kendine yeni duzen kurarsan belki o guveni de geri kazanirsin.
0 oy
(13,478 puan) tarafından
Çalışacaksın ayfer konfor alanının dışına çıkacaksın. Ben yapamam demeyeceksin. Velayet sende çocukları ben bakamıyorum diye sen yolladın ısrarla o dönem verme dedik sana. Geçen gün evlilikten bahsetmişsin psikolojik olarak kötüysen ikinci evliliği yapman da manasız evlendiğin adamı da yakarsın bu ruh haliyle kendini de tekrar yakarsın. Tedavi için bir rota çiz,iş bul ve ev kur. Yapamam edemem deme. Çocukların çok küçük değil bir şekilde halledersin. Ama senin bunu cidden istemen lazım önce. Boşanma kısmına takılıp çocuklar ile dengeyi aşırı bozdun burada boşanan mesela özgecan var iki evladı var gayet hallediyor çaresizseniz çare sizsiniz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 259 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
0 oy
2 cevap 102 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Serennn (1,450 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 131 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Asaf 3425 (13 puan) tarafından soruldu