0 oy
659 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından

Ankara KahramanKazan da patlama olmuş.T eroistlerden suphleeniyorlar.

Ankara'da olanlar var mı? Son durum ne acaba? 

9 Cevaplar

0 oy
(5,010 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

Konyadayim ASELSAN hakkında da vurulacak iddalari var nekadar doğru bilmiyorum ama internetimiz yok

(635 puan) tarafından
Allah korusun herkesi iyice suyu çıktı herseyin
(296 puan) tarafından
Güvenlik amaçlıdır es zamanlu ya da belirli aralıklarla benzer kurumlara saldırı olursa diye güvenliği arttirmislardir
(5,010 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah öyledir ASELSAN hafife. Alincak biyer değil ki
(296 puan) tarafından
Öyle tabii işte şuan bütün savunma sanayilere güvenlik arttırılmıştır çünkü ha Tai ha ASELSAN hepsi aynı çok önemli kurumlar
(838 puan) tarafından
bide kalkıp dedilerki terörist bası gelsin meclise barışyapalım o kadar kolaymı bu kadar şehit verdik.Yılan yine yılanlığını yapacak ne bekliyordunuz
-Reklam-
+4 oy
(3,512 puan) tarafından
Kaynım orda çalışıyor çok panikledik ona ulaştık içerde sığınaklara almışlar herkesi. Tahliye başlamadı güvenlik sağlanamadı diye hepsi orda öylece bekliyor dışarısı zaten çok karışık. 

Teröre lanet olsun, destekleyene lanet olsun, ışık tutana, yol gösterene lanet olsun!! Kaç tane eve ateş düşürdüler kansızlar!
+1 oy
(1,414 puan) tarafından
Ankaradayım ayni zamanda tusaş'ta staj gören kardesimin arkadası var sığnaklara ve dersliklere inmişler. Personellerin cocuklarinin bulunduğu kreşte ki cocuklari da signak ve dersliklere indirmisler. 

Terörün her türlüsüne nalet olsun!
0 oy
(193 puan) tarafından

Porst üste ciksin

0 oy
(635 puan) tarafından
Teröristler ilk girişte güvenlikleri öldürüp içeri sızmış. Ama iki teröristte etkisiz hale getirilmiş. Benim eşimde böyle riskli bi kurumda güvenlik açıkçası içim rahat değil nöbete gitti. Herkes ayakta bugün 
(193 puan) tarafından
Büyük savaş çıkmaz umarım:(
(635 puan) tarafından
Savaş her an heryerde çıkabilir ama bunla çıkmaz.Böyle kurumları aslında asker koruması lazım güvenlik yeterli değil bence. Bide terörist nasıl şehrin içine kadar rahatça gelmiş ne kadar rahat gezmiş asıl sorun bu bence
0 oy
(5,427 puan) tarafından
4 sehit varmis 13 yarali a haber oyler diyordu
(4,497 puan) tarafından
4 mü olmuş 3 dü daha 5 dk önce :(
(5,427 puan) tarafından
Yaralilardan biri vefat etti sanırım 4 yaziyordu canım
0 oy
(4,497 puan) tarafından
Bu hafta sonu Ankara ya gidecektim ailem gelme diyor bakalım ne yapcam üzüldüm yani meclisteki olaydan sonra bunun olması altında başka bir şey gibi
(4,497 puan) tarafından
Allah ım korusun neler olacak bakalım
(4,497 puan) tarafından
Kendi aracımızla gideceğiz ama bilmiyorum ne olacak gitmeyiz herhalde
(1,548 puan) tarafından
Kızlar kim öldü
tarafından
Fetöş öldü ya
(5,010 puan) tarafından
Gebersin piccc oğlu ***
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Arkadaşımız mühendis olarak orada calısıyor sıgınaklarda bekliyorlarmıs şimdilik baska haber yok 
0 oy
(4,275 puan) tarafından
İki akrabam orda çalışıyordu. Sığınaklara inmişlerdi. Az önce çıkmışlar. Ama şehit daha fazla diyorlarmış.   Rehineler varmış :( Allahım fırsat vermesin.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 85 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gonul. yaram (651 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 358 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,564 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 2,310 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde est16 (664 puan) tarafından soruldu
+6 oy
19 cevap 1,892 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aybukee (1,308 puan) tarafından soruldu

409,899 soru

12,323,767 cevap

39,043 kullanıcı