0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından
Oğlum 20 aylık sünnet  yaptım bir hafta oldu  daha yarası tam iylesmedi bile emziriyorum  kız kardeşim ****. Belirtileri olmasına rağmen doktor **** olabilir demesine rağmen kızıyla bizi görmeye deldi o görmeye geldiğinden beri  hergun kendicucudumu ve oğlumun vucudunusirkeli sularla sildim ama  iki gündür bizimde belirtileriniz var üstelik olmayacak bir yerde meme ucumda  ben oğlumu emziriyorum sünnetli  doktora gitsem  yoğun   kremler  vericek baştan aşağı sur diyecek  oğlumu nasıl emzirecem bari sunnet yeri iylesseydi  bu kremler  genital  bolgeye kadar sürülen kremler ben sünnetli  bebeğe nasıl  surecem nie hersey üst üste geliyor ya 

3 Cevaplar

0 oy
(833 puan) tarafından
ben olsam bi dha asla görüşmezdim kim olursa olsun bu kadar düşüncesiz olamaz
(639 puan) tarafından
Bende bıktım artikya  gerçekten aynı anneden olsak bile insanlar ne farklı ben  kimseye zararım dokunmasin die hep kendimden. Verdim ama  işte  herkes ayni olmuyor
-Reklam-
0 oy
(4,277 puan) tarafından
Ben bebeğimi emzirirken emzirmedigim göğsüme kremi sürüyodum acıkıp onu emene kadar kremi bekliyodu sonra diğerine sürüyodum emzirirken siliyodum 4 aylik oldu çok şükür bulasmadi
(639 puan) tarafından
Benim oğlum tek gogsumu emiyor uyus ne  kadar  zamanda  geçti peki esi de  ilaç kullandı  mi
(4,277 puan) tarafından
Ben 1 sene çektim oğlumla bana bulaştı doktora gittim iki gün önce doktor vücudunda **** yok dedi geçmiş galiba ama hala hafif kaşıntı var
(4,277 puan) tarafından
Benim oğlum da Bez bölgesinde başlamıştı döküntü sende ona dikkat et ellerinin içini ayaklarının altına kontrol et döküntü var mi gece şiddetli kaşıntı başladı mi
0 oy
(639 puan) tarafından
Uyus dmk istiyorum  
(804 puan) tarafından
Belirtisi hemen belli olmuyor canım 15 gün içinde kendine belli ediyor ve göbek deliğinden başlıyor genelde. Başka bisey olabilir mi bi doktora git istersen

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 793 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Deryaaa (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 53 göst.

409,789 soru

12,319,906 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...