Coronadan dolayı yaşayanadığımız düğün eğlencesini şimdi yapmaya karar verdik çok abartılı masrafa girmeden dış çekimde ve sokak eğlencesi olarak düşünüyorduk ama havalar gerçekten çok fazla sordu şu an bile hastayım 15 Aralık'ta düşünüyoruz O zaman daha da buz gibi olur ben de mekan araştırmaya başladım müzik dahil 5 saat 5.000 TL'ye buldum en ucuzu buydu eşim de dedi bayağı iyiymiş yani fiyatı diğerlerine göre dedi diğerleri 20-30 bin masraf çekti yemeksiz. Eşime de hem dış çekim hem de mekan parası yüklemek istemiyorum açıkçası havalar soğuk olacağı için belki bozuk olabilir dış çekim mekanında böyle çok açık kırsal bir alan belki de eziyet olur bizim için dış çekimi iptal etsem zaten artık telefonlar normal kamera gibi güzel çekmeye başladı ama mekana versem daha eğlenceli olur gibi geliyor sizce nasıl daha mantıklı değil mi? Mekanda da fotoğraf çekilip video çekebilirim illa ayrıyetten dış çekim parası vermeye gerek yok ayriyetten dediğim gibi çok kırsal bir alan olacağı için çok soğuk bir hava olacağını tahmin ediyorum