0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (376 puan) tarafından
Coronadan dolayı yaşayanadığımız düğün eğlencesini şimdi yapmaya karar verdik çok abartılı masrafa girmeden dış çekimde ve sokak  eğlencesi olarak düşünüyorduk ama havalar gerçekten çok fazla sordu şu an bile hastayım 15 Aralık'ta düşünüyoruz O zaman daha da buz gibi olur ben de mekan araştırmaya başladım müzik dahil 5 saat 5.000 TL'ye buldum en ucuzu buydu eşim de dedi bayağı iyiymiş yani fiyatı diğerlerine göre dedi diğerleri 20-30 bin masraf çekti yemeksiz. Eşime de hem dış çekim hem de mekan parası yüklemek istemiyorum açıkçası havalar soğuk olacağı için belki bozuk olabilir dış çekim mekanında böyle çok açık kırsal bir alan belki de eziyet olur bizim için dış çekimi iptal etsem zaten artık telefonlar normal kamera gibi güzel çekmeye başladı ama mekana versem daha eğlenceli olur gibi geliyor sizce nasıl daha mantıklı değil mi? Mekanda da fotoğraf çekilip video çekebilirim illa ayrıyetten dış çekim parası vermeye gerek yok ayriyetten dediğim gibi çok kırsal bir alan olacağı için çok soğuk bir hava olacağını tahmin ediyorum

9 Cevaplar

+1 oy
(1,016 puan) tarafından
Zaten tam zamanında yapmıyorsunuz ilkbaharı bekleyin
(376 puan) tarafından
İlkbahara doğru bu oturduğumuz evden taşınma durumu vs olacak bir çok masrafa gireceğiz Gine araya kaynayacak biliyorum hep heveslendik istedik ama maddi olarak bir sorun doğdu tam düzelmişken ertlemekten korkuyorum açıkçası
(1,016 puan) tarafından
Ben olsam diş çekimi iptal etmezdim telefonlar iyi çekiyor olabilir ama profesyonel bir fotoğrafçı gibi olmuyor asla. İnsanlar eğlenecek diye kalacak hatıraları ben ertelemezdim
-Reklam-
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Ben olsam dis cekim yapardm evet eglenmek ama oldu bitti olcak evet fotolar cekilceksn ama bana gore dis cekim en azndan hatirasi kqlir.ilerde cocuklrina gosterebilcehn bisi olur.simdi dersn eglencede resim cekilcem zaten illa guxel pozlarim olur diye aslinda oda olabilir simdi fikrim degisti bak.bemce eglence yap.guzrlde bi fotografci tut efsane olur.
(376 puan) tarafından
Mekanda güzel bir foto çekilip onu albüm yapmayı düşündüm bende soğukta titremektense
0 oy
(162 puan) tarafından
Bence bişey yapmana gerek yok o kadar zaman geçmiş benimde düğünde çok şey içimde kaldı ama hayat hep yeni şeyler getiriyor geçmiş için uğraşmaya gerek yok ki şu ekonomide herşey ateş pahası yinede sen bilirsin ama iki güne unutacak herkes onun yerine birikim yap tatil yap gönlünce gez hamile olunca çekersin fotoda en abartılı düğünü bile yapsan herkes bir eksik bulacaktır yinede sen bilirsin 
(162 puan) tarafından
Çok iyiymiş fiyatı neresi orası
(162 puan) tarafından
Dış çekimde yaptır eğlencede gelinlik giyecekmisin
(376 puan) tarafından
Yalova mekan 5000 TL geri kalanlarda gelinlik vs
(376 puan) tarafından
Gelinlik ve yeşil kiralık giyeceğim
(50,744 puan) tarafından
yalova da mi oturuyosun tek yalova olarak şartlama kendini etrafi dolu orlara bak
0 oy
(4,115 puan) tarafından
Bi fotografciya gidip stüdyoda cekim yapin. Telefon melefon cekimleri begenmezsen icinde kalir. Ama oyle yaparsan en azından profesyonel cekim foto var dersin
(376 puan) tarafından
Çok mantıklı oda teşekkür ederim
0 oy
(5,653 puan) tarafından
sahsen ben oyun moyin beceremem oynayamiyirum bir garip hissediyorum kendimi. sirf kilket eglensin diye de bir kuruş para harcamak istemem. dis cekim tercih ederdim
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Kesinlikle dış çekimi yapmalısın. Telefon ne kadar güzel olursa olsun profesyonel cekim gibi olmaz. Fotoğrafci pozları bile ayarlıyor. Böyle bir şeye girisiyorsun madem cekimide yap en önemli anı o zaten. 
0 oy
(388 puan) tarafından
Eğlence için dış çekimden vazgeçmezdim çok.sukur benimki ayrı günde oldu sen kınalk vs. Ayarlamışsn kendini özel hissetmek için sanırım o gece çekilenlerle yaparım diye düşünüyorsn da ben asla dış çekimle bir tutmam ya ikisinide yapardım 
(376 puan) tarafından
Aracımız yok çekim mekanına gitmeyi nasıl ayarlayabilirim onu düşünüyorum tanıdık vs de pek yok arabası olan
(388 puan) tarafından
Araç kiralama yapın byada rifa edin birinden
0 oy
(5,062 puan) tarafından
Sana söyle diyim dugun salonun da cekilen fotograflarimin hepsi berbat iyi ki dis cekim yaptirmisim  iclerinden bir kac tanesini begendim sadece gerisi cöp yani ama gene sen bilirsin
0 oy
(2,157 puan) tarafından
Ben olsam artık hiç böyle bir şeye kalkışmazdım. İçinde kalan kalmış şimdi yapsan bile o zamankine benzemeyecek yine de. Heyecanı bile aynı olmaz. 

Bence sadece dış çekim yaptır. En azından hatıra.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 512 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,638 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 182 göst.
23 Ocak 2024 Aile kategorisinde Myangell (641 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Asabii (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 92 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,120 puan) tarafından soruldu

403,369 soru

12,082,411 cevap

36,359 kullanıcı