Arkadaşlar az önce dediğim gibi mekan tutup eğlence yapmaya planlıyoruz daha önceki postlarıma da bakarsanız annemin başka bir adamla olacağını o adama hiç güvenmediğinizi bahsettik çünkü tiktok'tan bulduğu için ve yeterince tanımadığı için annem bana burada zaman hiç maddi manevi destek olmadı hatta bana yüzüme karşı keşke sen olmasaydın senin yüzünden hayatımı kısıtlandı diyen bir insan çocuğum oldu destek olmadı İlk çocuğumu aldırttı zoraki olarak ( O zaman onunla birlikte yaşayalım kovarım sizi dedi)
Birçok kötü olaylar yaşadık onun yüzünden sokakta bile kaldık eşimle beraber bana kına yakılacağı esnada onun bana kına yakması bana gerçekten kalben hiç bir duygusal anlamda huzur vermiyor bir yabancı yakar gibi hissedeceğim ve insanlara yapacağım bu eğlence hakkında bir kuruş destek olmamasına rağmen ben yapıyorum demiş ben de hayır öyle bir şey olmadığını söyledim insanlara ve neden yalan attığını söyledim öylesine diye geçiştirdi ben onu oraya çağırsam o mekanı kendi tutmuş gibi biz mağduruz ve muhtacız gibi yapacak oğluma eşya aldığım zaman bile insanlara ben aldım ben yaptım diyen bir insanın onu gerçekten çağırmak içimden gelmiyor hele ki bu başka adamla olduktan sonra bir abla var çok severim oda beni çok sever ve annemle kavgalı bu tiktok'tan bulduğu adam bu kadınla görüşme diye arkadaşını sattı 3 aylık adama yıllardir arkadaş olduğu kişiyi sattı annem bile bana yalandan da olsa destek olmanın teklifini yapmazken kadın bende destek olayım lütfen dedi bende dedim abla olmaz öyle şey.
Ben o kadının bana kına yakıp orda bulunmasını isterim belki size göre yanlış ama ben annemin bana manevi değerini hiç bir zaman görmedim şimdi sahteden orada insanların arasında öyle bir an yaşamak istemiyorum