0 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde (6,109 puan) tarafından
Kizlar bu havada pirinc neden kurtlanır Allahtan azdı attim simdi herseyimi kontrol edicem ama havada serin neden kurtlanmis olabilir ki gerci pazar kuzenim buzdolabina konulan pirinc kurtlandi demisti

3 Cevaplar

0 oy
(1,523 puan) tarafından
Ya benimde kuşum yemi yaaaa meğersem kusura öyleymiş tuz koy iclerine
(1,523 puan) tarafından
İri tuz tursuluk canm ama onu at güzelce yıka gerçi yapmışsındır..
(6,109 puan) tarafından
Pirinci attim canim da yeni alicam yarın markette varmidir iri tuz yarin bakım
(1,523 puan) tarafından
Tursuluk de canm vardır
(6,109 puan) tarafından
Sagol canim
(1,523 puan) tarafından
Sende saol canm
-Reklam-
0 oy
(13,343 puan) tarafından

Ben herseyimi buzdolabina koyarim valla hicbiseyim kurtlanmadi daha 5 yillik evliyim. Makarnadan pirince kuru fasulye un baharatlar herseyim buzdolabindadir. Sadece tuz ve seker disarda

image

image

image

image

image

(6,109 puan) tarafından
O kadar sicak oldu yazin hic birsey olmadi canım hava buz gibi kurtlanmis anlamadim hic
tarafından
Kız ne işi var onların buz dolabında
(13,343 puan) tarafından
Yazin cok sicak oluyo evim. Kisin bi makarnalari koymam. Ama kaynanam eriste yapiyo mesela o hep buzdolabinda. Misir unu bugday unu falan. Gecen yaz kimyonumu tezgah ustunde unutup gitmisim memlekete 2.5 ay kaldik bi geldimki minik minik kara bocukler vardi her yerde
(6,109 puan) tarafından
Annemde oyle yapiyor ama onun ki lx buyuk baya benim ki normal canim herseyimi almaz
(579 puan) tarafından
Buz dolabına nasıl sığar o kadar şey aklım almıyor normalde Murfakta koca kiler dolabı yapılır ona bile sığmazken buz dolabına ekstra onlar nasıl sığar
(13,343 puan) tarafından
Sigiyo valla ama ben oyle kilolarca almiyorum yani. Şuan mesela 1er kiloluk kuru fasulye nohut 2 paket yesil 2 paket kirmizi mercimek var. Kesme makarna var. 4 paket normal.makarma var. 5 kiloluk un var. Kuru meyvelerim var. Onlar kurtlaniyo zaten disqrda birakmam. Yani sizin ne var mesela kiler dolabinda :) benimkinde kavanozlarim konservelerim var
(6,109 puan) tarafından
Kiz onlari koysam sebzelerim kalan yemegim disarda kalir :)
(579 puan) tarafından
Bende erzak kutusu ile arpa tel şehriye pirinç nohut fasulye erişte yeşil mercimek kırmızı mercimek bizim burda den derler ayran çorbası içine konulan
kuru dolmalık biber patlıcan falan bulgur ince pilavlık un şeker tozu  bir katı da baharat çeşidi alt tarafa da yağlar makarna çeşidi de başka dolap aldım sığmadı
(579 puan) tarafından
Bende ona şaşırdım zaten yani bizde haftalık pazar malzemesi alırız azar azar yine de üstüne birde kuru bakliyatkar asla sığmaz
(13,343 puan) tarafından
Dolabin baya kucuk kiz o zaman. Benimkide xl degil ama aliyo bunlari :) meyve sebze gonunun ustunde 2 hoz ayri ayri cekmece. Oraya mesela birine kahvaltiliklari koyuyorum. Digerinde kesme makarnam kuru fasulye nohut misir unum var. Meyve sebze cekmecemde baya genis. Beyaz un kuru meyveler ve digerleride orda duruyo :) usttede 3 tane raf var. Yemekleride oraya koyuyorum. Bide meyve sebzede çok çok almam yani. Haftalik falan alisveris yaparim bozulmasin diye
(13,343 puan) tarafından
Kiz dolabimi atcam.simdi :D
(6,109 puan) tarafından
Benim dolabimda senin tarifin gibi acaba ben mi duzenli koymuyorum sıgmiyor :)
(13,343 puan) tarafından
Fazla aliyosaniz belki canim. Valla benim aliyo hepsini yani. Sehriyeler arpa tel falan pirinc hepsi dolapta suan :)
(6,109 puan) tarafından
simdik 2 yokus cikmak zor geliyor 15 gunluk aliyorum yicek pirinc falanda 2.5 kg aliyorum ben belkide ondan sigdiramiyorum
(579 puan) tarafından
Yoo küçük değil dolap canım düzenli de yerleştiririm aslında öyle rast gele koymam bilemedim valla
(13,343 puan) tarafından
Livmirmin bak saydiklarinin hepsi benim dolaptada var suan. Sivi yag işte seker tuz disarda. Tereyagim zaten buzlukta. Onun disinda herseyim dolapta. Dur resim ekliycem yukari :D karisikligina bakmayin ama :D
(579 puan) tarafından
Ama erzak kutusu ile koyuyorum ben ondan yer kaplar ister istemez dolaba paketi ile koyulur zaten sevmem ben öyle ya
(13,343 puan) tarafından
Valla kurtlaniyo bizde disarda ben koyuyorum o yuzden. Erzak kavanozlarim var bu arada. Boş duruyolar. Kisin havalar iyice soguyunca pirinc makarna falan onlari koyiyorum kavanozlarina. Unum kesmem yine dolapta durur
(13,343 puan) tarafından
Aha resimde koydum evet biraz karisik duruyo ama kelebeklenmesinden iyidir
0 oy
(9,370 puan) tarafından
Ben artık buzdolabına koyam ondan sonra hic olmadı 
(6,109 puan) tarafından
Herseyimi almaz ki  canım
(9,370 puan) tarafından
Alıyo benim canım ama benim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 697 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 307 göst.
27 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merveee.bbb (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 360 göst.
4 Kasım 2020 Diğer kategorisinde boncuğum♥️‍‍♥️ (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 805 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,843 soru

23,712,421 cevap