Açık giyinmek istemiyorum utanıyorum ,malum iş de gündüz olsun istemiyorum kendimi zorluyorum ama iç sesimi kontrol edemiyorum. Çok küçükken 4 yaşım falandı sanırım çocukların kız - erkek cinsiyet ayrımını fark ettiği zaman yani. Oynarken komşunun oğluyla birbirimize özel yerimizi göstermiştir. Sonra annemden çok fena dayak yedim ağzım kanamisti hatta.o zamandan sonra hiç erkeklerle arkadaşlık kurmadım sevgili olmadım. En fazla evlilik görüşmelerim oldu onlarda bile utana sıkıla. Sanırım annem fena şekilde psikolojime etmiş. Bu durumu nasıl aşabilirim?
evt cnm psikologini bozmus ama sen bu durumda kendini suclama cunku sen cocukmussun annen bunu anlamamis o kdr. neyse su bir gercek ki utanmak normal ve bence cok da hos bir durum sahsen ben erkek olsam yanimda cok da sap sap soyunsun istemezdim.. 9 yildir dikkat ederim hic de sikayet etmedi.. bence duzeltmene gerek yok ben giyinirken bile dikkat ederim.. esin rahatsiz olmuyorsa bu durumdan kendini zorlama
O anda herseyi dibine kadar yaşa utanma sonrasında 3 maymunu oyna görmedin duymadın bilmiyon de eşine
1,502,397 soru
24,531,241 cevap
359,974 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın