0 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dişlerim çok çarpık çekilmiş disimde var orası boş duruyor kaplama yaptirsAm mi diyorum devlette doğal durur mu acaba yoksa dişleri kestirip aynı boyuta getirmek Dr için olabiliyor mu böyle bişey bilmiyorum hiç mesela ağzım açıp gülmedim ömrümde:(( milletin dişleri ne hoş 

6 Cevaplar

0 oy
(653 puan) tarafından
Hayatım benim dişlerim ful kaplama doğal durmuyor tabi ama aşırı rahat. Asla ağzımı açıp konuşamazdim utancımdan. Şuan çok rahatım çok sukur
(653 puan) tarafından
Bak canım
tarafından
Baktım canım yoo çokta anormal durmuyor pişman olduğun durum oluyomu keşke şöyle olsaydı dedigin nezaman yaptırdın canım devlette mi
(653 puan) tarafından
Yok hiç bir pişmanlığım yok çok şükür dedim hep iyiki dedim. Çok rahat artık ana dişim gibi huzurluyum
tarafından
Devlette mi yaptırdın canim
(653 puan) tarafından
Yok özelde yaptırdım ben. Devlette sıra gelmedi
-Reklam-
0 oy
(653 puan) tarafından
Tüm duruşları attım canım bakınca şöyle siliyim olur mu
0 oy
(5,400 puan) tarafından
Fakültelerde yapılıyor istanbul gibi yerde zor ama tenha sehirlerde yaparlar bence 
tarafından
Yapay dururmu pişman olur muyum acaba diye tedirginim
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Ölçüyü guzel aldirirsaniz ,Malzeme olarak Zirkonyum yaptırirsaniz  birde iyi işçilik olursa nerdeyse ayirt edilemez sekilde olur.
tarafından
Ölçüyü nasıl güzel aldırmak lazım canım devlette düşünüyorum o malzemeyi kullanıyorlar mı bilmiyorum da önce bı kırık 20 lik dişimi cektirmem lazım bu işe başlamak için ama kötü olursa donusude yok diye tedirginim
(4,227 puan) tarafından
Dr tüm dediklerini yaparak cunku agzina alci gibi dolduran birnmalzeme yerlesiriyor kipirdatmadan dislerinle sikinca tutuyorsun ,malzemeden  fark alıyorlar galiba birde gittigin disciniyi tarafına denk geleceksin a sınıfı  b sınıfı c sınıfı diyerek ayrı kalitelerede malzeme var ve Dr talep ediyor hangi sinif olacağını haberin olsun
(4,227 puan) tarafından
Ama bence kozmetik amaçlı dislerinle hic oynama ,dis çok önemli sorun varsa o ayrı ama ,yamukta olsa kendi dişin saglikliis elletme derim ben.
0 oy
(755 puan) tarafından

Bn özelde yaptırdım cnm doktorum zirkonyum ve birşey karışık yapacagını söylemişti diger maddenin adını unuttum. Bembeyaz seçmedim renginide. Bn söylemesen kimse anlamıyor o kadar dogal :) bn çok memnunum. Heleki bir iki dişse yaptır yani ama araştırıp git daha önce yaptıkları hastalara falan bak 

tarafından
Devlette yaptircam canım dişlerimin şekli bozuk drla görüşmedim yani hiç değilse iyice çarpık olana yapıp biraz toparlasa onada razıyım ağzımı açarak gülmek istiyorum fotolarda yaa peki resim atabilir misin ağız kısmını canım
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Devletin yaptığını bilemem ama abim 6 ay önce antalyada 90 bin verdi yaptırdı doğal durmasada çok çok güzel duruyor. Önceki dişleri biraz ***** ve sigaradan ötürü kirliydi şuan bembeyaz inci gibi. Ben yıllar önce tel taktırarak düzeltmiştim dişlerimi keşke bende kaplama yaptırsaydım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 124 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
0 oy
1 cevap 32 göst.
0 oy
3 cevap 41 göst.

411,015 soru

12,369,538 cevap