0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (5,806 puan) tarafından
Çorap işi falan var burda ben uğraşmıyorum evde paketleme falan yapamam doğumuma.iki.uc hfta kaldı ama byle bir tanidigim dukkanla.anlaşip.urunleri satyor karını alıyor byle bişey istyorim ne olablir nerelerle anlaşma yapablirim.alirlarmi mesela uygun bişey toplu alsam satsam ama kargo falan nasıl olur bide almazsalar elimde kalir falan

3 Cevaplar

0 oy
(5,806 puan) tarafından
Yokmu bilen ya
-Reklam-
0 oy
(5,806 puan) tarafından
Bilen deneyen yokmu gı?
(9 puan) tarafından
Ben Bi dönem farmasi yaptım kazandım da ama ben kime ne sattıysam kendime de aldığım için bıraktım ayrıca da günah olduğunu öğrendim artık yapmıyorum 
(5,806 puan) tarafından
Bitane kadın satyordu müdür olmuş hata numarasını verdi benim çevrem yok. Bide çok pahalı bide dediğin gbi kendine almak zorunda kalyorsun
0 oy
(132 puan) tarafından
Tam senın anlattığı n işi yapıyorum kar oranı çok  yüksek ... Hem ürünleri gelişine geıtriyorum  hem kazanç elde ediyorum urunler pıerre cardın kozmetık. Mıorre doremının urunlerı iç gıyımden tut pıjama takımına erkek çocuk kadın heprsının var gecelıkler sutyen takımları iç camasırlar antreman gıyım ürünleri termal esofmanlar. Kozmetık urunlee kısısel bakım ürünleri hıc zarar yok ve karı yuksek baya
(5,806 puan) tarafından
Acaba mağaza ilemi anlaştın giyim mağazasimi
(132 puan) tarafından
Yok canım mağaza ile işimiz yok bizim bız firmadan getiriyoruz fırma gönderiyor
(5,806 puan) tarafından
Mesela fabrika ürünü gbi fabrika anlaşma gbi
(132 puan) tarafından
Yanı biz şirket ile anlaşıyoruz sırket bıE gönderiyor topkı magazalara gönderdikleri gibi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 14 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,290 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 266 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Serapse (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Serapse (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.