0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (952 puan) tarafından
Artık başlamak istiyorum bu halıları kaldırıp yıkadım tam soğuklar başlamadan iki üç günde çözebilir miyim sizce tavsiyeleriniz neler

9 Cevaplar

0 oy
(1,065 puan) tarafından
Yaza alıştır boşver soğudu hava 3gunde olması ıcın çocukta o ışığı görmek lazım
(1,065 puan) tarafından
Sen geç kalmışsın çocuk sinyalleri çoktan vermiş gıt başla çıkar bidaha takma ama gece ayrı gündüz ayrı saçmalığına gırmem tek seferde çıkar at
(952 puan) tarafından
Tamam canım Allahın izniyle sabah başlayacağım:))) teşekkür ederim
tarafından
Benim ki  erkek konuşuyor aslında ama daha çiş miş yok
(952 puan) tarafından
Konuşur canım her çocuk farklı zamanla oda artık:)
(13,042 puan) tarafından
Anaaa bu benim kiz ya. Benimkide 21 aylik olcak 1 haftaya. Ama brn bi dahaki yaza dusunuyorum ya oglumdada oyle erken basladim asiri yiprandik ikimizde. O yuzden bunda acele etmiycem
-Reklam-
0 oy
(52,239 puan) tarafından
soğuğa kalmissin aslında sabır isteyen bir süreç cocuga göre degisiyo
(952 puan) tarafından
Evet ya cevremde bu işi halleden arkadaşlarım var da bir an heveslendim ya olabilir mi diye :)
(52,239 puan) tarafından
dene bende 23aylik denemistim sonra kendim bez takmistim ☺️
0 oy
(4,681 puan) tarafından
Geç kalmışsın canim, ama deneyebilirsin hazır değilse yazın yaparsın.  Sabah bezi çıkar çiş geldiğinde sana söylemesi gerektiğini anlat, ilk gün korkup tutabilir bunu da eğlenceli hale donustur hadi wc gidelim koşarak çiş yapalım dersen korkmaz. Bir kaç gün kazalar olabilir yada olmaz tamamen çocuğa bağlı birşey. Gece de bez takma gece uyutmadan önce çiş yaptır 
(952 puan) tarafından
Aslında şöyle söyleyeyim korkmuyor gibi. Ben tuvalete gidince illa ki peşimden geliyor anne benim tuvaletim nerde çiş yapıcam falan der. Bazen dediği halde yapar bazen yapmaz. Eğitime başlamadım da işte küçük denemelerdi sadece.
0 oy
(2,876 puan) tarafından
Bence soğukda biraz zor olur çocuk üşütür bişey olursa altına kaçırabilir sürekli buda sizi çok zorlar bence yaza doğru başlayın
(952 puan) tarafından
Tuvaletin geldi mi deyip sürekli lazımlığa giderek lazımlık sonrası da bez takarak olmaz mı sence
0 oy
(97 puan) tarafından
Bıraksın istiosan hic baglama bez bnm oglan konusmazdi ole cis kaka diye solemezdi ben birden biraktim oturdugumuz odaya  mahsafa koydum altinada lazimligi tabi 1 hafta zorlandim isedi etti ama gece hic altina kacirmadi bir sefer erken uyudu cisini yaptirmadn yatirdim o gun isedi 2 ay oldu artik herseyini soluyor gecede gunduz de kacirmaz altina 3 yasinda bu arada 
0 oy
(19,069 puan) tarafından
Çocukta belirti var mı kuru kalkma yaparken saklama ben 33 aylıkken öğrettim onda bile 10 günde öğrendi sonra tekrar kaçırmaları başladı bir haftaya yakında öyle gitti 
0 oy
(2,426 puan) tarafından
Ben geçen yıl aynı 22 aylık iken denedim 2 gün baktım sonuç yok geri vazgeçtim. Bu yıl 34 aylık iken kakasını hiç kaçırmadı, küçük tuvaletini 1-2 kacirdi ve alıştı 2. Gün. Çocuğunuz hazır hissediyorsa deneyin, eğer değilse kimsenin gazına gelip soğukta çocuk sefil olmasın. 
0 oy
(15,967 puan) tarafından
Benim kizim 23 aylik. Tüm sinyalleri vermesine rağmen ben başlamadım daha. Kakası gelince beze yapmak istemiyor. Beni zorla kaldırıp hadi kaka geldi diye klozete gidip oturuyor. Havalar soğudu diye ben cesaret edemiyorum. 
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Çocuğun sinyalleri vermesine bağlı bu. Öte yandan popo kasları gelişmemiş olabiliyor bu ayda. Ben o yüzden 3 yaşa bıraktım. Şu anda da çişini söylüyor kakasını bazen söylüyor bazen söylemiyor. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
23 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysa0196 (1,536 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
23 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysa0196 (1,536 puan) tarafından soruldu

413,272 soru

12,443,049 cevap

46,057 kullanıcı

Kategoriler

...