+4 oy
1,394 göst.
Diğer kategorisinde (12,314 puan) tarafından

Benim çok var ve hepsi hüzünlü o yüzden trajikomik olanları anlatayım  Düğün günü elektrik direğine damatlikla tırmanıp isiklandirmayi eşim yaptı düğün dernekteki gibi :D ve takı sandığını kaynanam kaptı benim diye ailemi yolcu etmeye gidecektik eşimle düğün bitiminde eşim sen gelme sandık sende dursun yoksa açarlar dedi daha nelr saçmalama dedim kaynanam beni zorla gönderdi ve eşimin dediği gibi açıp bolusmusler :D bizede dibi kaldı :woot:

Sizinde varmı ??

45 Cevaplar

+1 oy
(477 puan) tarafından
Kapı önünde testi kırmam için verılen testıyı eşimin amcasının karısı elimden aldı kıramam diye herahlde attı kıramadı sonra görümcem mi kim bilmiyorum aldı bana verdi kırdım. Ve herkes o ilk atışı benim yaptığımı sanıyormuş

Takı töreninde bi kadın 5 ₺ taktı annem diyor ki bu 5 ₺ haberin var mı  kadın çok mahcup oldu gıttı düzelttı ama o da az yani 200₺ de bir şey mi 
(12,314 puan) tarafından
Ablamın nisaninda biri 100 takip 50 alıyor :D
(698 puan) tarafından
Ohaa kusura bakma nur ama güldüm buna tövbe o ne ya:))))
(12,314 puan) tarafından
Parası yokmuş demekki napalim :D
-Reklam-
+1 oy
(1,367 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İlk evliliğimde o beyins.z kapıya tekme atarken elim kapı ve kundurası arasında kalmıştı.Kundura tarafı elimi kanatmıştı.Giriş müziği game of thrones falab isterdim yada ne bilim duygusal güzel bi şarkıda olurdu ama girişte de düğün boyunda da sadece Kür.tçe çaldılar hatta bı ara mikrofonu eline alan söylüyodu.Tamam çalsınlarda arada bı bi dans şarkısı falan olsaydı bari.Bütün düğün boyunca beş karış suratla oturdum.

Şuan ki evliliğimde düğün istdmedim kendi aramızda spontane tatlı bi kına oldu.Çok güzeldi bnm için.Ertesi gün nikah oldu testi kırdırdılar eve girerken.İki hafta sonraydı galibi Mevlid okutuldu.

ama oğlum olursa ona sünnet düğünü yapıcsm içimde kalmasın :D

(12,314 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️
+1 oy
(12,314 puan) tarafından

Ay kızlar kinami da anlatayım benim düğüne 10 gün kala cenaze oldu iptal etmedi babam kuranliya çevirdik tabi ben bunu arkadaşlarıma söylemeyi unuttum kına başladı bunlar teker teker geliyor kimi mini kimi dekolte topuklu falan içeri bir girdiler ilahiler falan yanlış geldik heralde diyorlar annem etek yazma verdiydi bütün kına boyunca bana sovduler hala da sovuyorlar eskort gibi daldık içeri diye :D:woot:

(12,314 puan) tarafından
Bunlar ne ki 2 gün İstanbul'da 3 gün koca memlekinde düğün olursa herşey olabilir:D
(7,961 puan) tarafından
Sıkıcı yaa . Ve stresli . Şimdiki düğünler 1 gün sürüyor valla . Kına gecesi bile yok
(12,314 puan) tarafından
En güzeli o diğeri eziyet 8 kilo gelinlikle kesilmişti her yerim
(7,961 puan) tarafından
8 kilo altin dicen sandım:D
(12,314 puan) tarafından
Keşke keşke :D
+1 oy
(775 puan) tarafından

Düğünümde kaynanam krem rengi tüllü bir abiye giymişti soyleyeceklerim bu kadar ;)

(12,314 puan) tarafından
Kıskanç gaci:D
(698 puan) tarafından
Seninki yine iyi bacım benimki beyaz giyinmişti eşimin  eski sevgilisi
+1 oy
tarafından
Kayinbabamin marifeti dugun salonunun bi ozelligi varmis neymis gelin arabasi salona girip ortada bi tur atiyo gelin arabasini gormeyenler de gormus oluyomus gorgusuzluge bak adamlar istemeyen yapmaz sart degil dedi kayinbabam yok yok olsun dedi araba kiraladilar ya iyice goze soksunlar ben agliyorum evden ciktim diye esim el sallayalim bari demis ben bi yandan burnumu silip bi yandan el salliyodum cehalete bak bendeki de niye kabul ettiysem bastan her izledigimde sinirleniyorum gosteris yaptigimiz yetmemis bi de halki selamlamisiz 
(12,314 puan) tarafından
Cumhurbaşkanı ve eşi gibi:D
tarafından
He kiz rezillik ne kadar gosteris meraklisi insanlar igrenc
(12,314 puan) tarafından
Yengem sanatçı çağırdı düğüne gösterişten bahsetmeyelim ayranı yok içmeye yali da düğün yaptı ikinci oğluna sırf gösteriş için :D
tarafından
Ayyy baskasi yapinca neyse de kendi dugunum beee
+1 oy
(10,070 puan) tarafından
Yağmurun yağması öyle bir yağdı ortalığı sel aldı gelinlik çamur oldu ztn düğünde yoktu kahvede müzikle oynadılar ama gök yarildi o gün. Ve diğer gün ortalık gün güneşlik oldu. 
(12,314 puan) tarafından
Gelinin bereketinden derler kız yağmuru :)
(10,070 puan) tarafından
Bilemiyorum ama halada üzülüyorum ne normal bir düğünüm oldu ne birşeyim.ustune o günde yağmur yüzünden mahfoldum
+1 oy
(2,253 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ay dügün günü daha benim 2 teyzemle eşimin en küçük teyzesi daha düğün başlamadan birbirlerine gireceklerdi. Teyzelerim beni kıskandıkları için. Hiç unutmuyorum Allahtan hemen araya girip sakinleştirdim teyzelerimi. Birde düğünüm kınam bir oldu duvağımı saçma sapan çıkarıp saçımı bozdular kınalığımı giyindim ama saçım başım dayak yemiş gibi arkada arkadaşım kuafor herkes başımda ama kıza izin vermiyorlar saçımı yapsın ay ne gündü ya. :D  Geceside düğün sonrası parti vardı eşimin çocukluk arkadaşına birkaç gün öncesinde düğün günü hazır olacak pasta yaptır demiştim çünkü 10 ekim eşimin doğum günüydü ve after partide kutlarız diye kutlamamıştık. 12 ekimde benim düğün günüm s*.l.a.k pasta arabada bozulunca gidip otoparktakilere vermiş  :D birde benden habersiz herkes içmiş erkek kardeşim bir anda ortalıktan kayboldu heryerde kardeşimi aradık çünkü saatler oldu. Eşim en son tuvalette buldu uyuya kalmış tuvalette :d

(12,314 puan) tarafından
Ay şaka gibi inanmıyorum:D
(2,253 puan) tarafından
Ya işte herşeye ragmen güzel bir gündü ya komikti baya eğlendim ama :D
+1 oy
(183 puan) tarafından
Düğünüme 1 gün kala gözümde gelincik çıkması ve düğüne davul gözle girmek hiç unutmam 9 yıl oldu 
(12,314 puan) tarafından
Hiç anlamadım desem kızar misin aşko :/
(183 puan) tarafından
Yok yawrum niye kızayım gözüme zehirli böcek vurmuştu sol gözüm baya şişmişti düğünümde porselen makyajla kapatmaya çalıştılar ama nafile rezil oldum anlayacağın izleyip izleyip gülüyorum kendime şimdi
+1 oy
(698 puan) tarafından
Bı düğüne girdim bembeyaz uzun elbise giymiş salını bembeyaz takmış bı kız gördüm eşimin eski sevgilisiymis (akraba olduğundan gelmiş ama kaynanam gil bilmiyordu böyle bi pislik yapacağını) yüzsüz gelmişti oynuyoddu baya herkes ona bakıyordu rezil olmuştu ama burnu yapmıyordu hatta mikrofonu aldı tililii bile cekecekti son anda mikrofonu kapattılar ses çıkmadı rezil oldu arkadaşlarım gidip onun elini fena sıkıp oynuyorlardı. Off çok iğrenç ya. Düşündükçe sinir oluyorum 
(12,314 puan) tarafından
Ben dayanamaz onu kovardim heralde
(698 puan) tarafından
Ah bacım ahh o anki şoktan ne yapacağımı bilemez oldum millet zaten gördü ne mal olduğunu
+1 oy
(68 puan) tarafından
Anaannemin (görüşmeyiz )düğün bittikten sonra ne kadar çok altın takıldı sana deyip bileziklerimi herkesin içinde saymaya çalışmıştı.Dayımda ona kızıp ayıp deyip götürmüştü.Allahtan eşim görmedi yerin dibine girdim resmen.Bi unutamadığım buydu bu arada eşimin anne babası vefat etmiş yıllar önce.Tek başına böyle güzel bir düğün yapacağına kimse inanmıyordu. Ananannem  çok fena.
(12,314 puan) tarafından
Benim ki çok şekerdir kız ♥
+1 oy
(617 puan) tarafından
Trajikomik degilde evliligimin bastan bitecegi belliymis herkes gosterdi ama ben esime oyle inanip guvenmisim ki... Bende yasadiklarimdan araya katayim düğün gunu kaynana antidepresan almis neymiş kinada kendi gorumcesi cok uzerine gelmis iyi hissetmemiz kendini .. gelin incem arabada bagiriyolar gelin inmiyor iniyim diyorum kapiyi aciyorum geri kapatiyolar meger adetmis bahsis falan .. neyse bir iki uc kaynana gelecek durumda degilki kamillifa bi milyon antidepresandan en son eşim olacak varlik kapiyi cekti kufurler yagdirdi sür dedi direksiyondaki tanidigina sür abi kendi evimize gidelim bu ne dedi sonra kapiyi actilar indirdiler herkes gülüyordu ben tabi aglamaktan cok idrak edememistim sonra agzimdan kacti demisti ... İnsan teyzesinin mahremiyetine mi Sover.. kina da da kimse yoktu esim uzerinde damatligiyla yemek tasiyordu kina bitiminde aramistim nasilsin diye herkes gitmis abisi kardesi bile... Damatligi cikarmadan masa sandalye topluyordu elinde kinasiyla .. nice hüzün nice zorluk atlattik ama olmadi hersey bir çöp gibi geride kaldi
(12,314 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım ❤️ Rabbim güzel kapilar açsın
+1 oy
(3,140 puan) tarafından
14 sene oldu hiçbirşey hatırlamıyorum.. ha 3 senelik evliykende yine hatırlamıyordum :) o süreci hatırlamak istemiyorum. Annem öleli 1 sene olmuştu babam yeni evlenmişti bende ilk gelen görücüye evet dedim 2 ay içinde oldu bitti. Hiçbir şey istemedim ben . İşte bazı şeyler halam girdi araya o istedi kaynanam yapması gerekeni yaptı oldu bitti. Düğün zaten ev düğünüydü bahcede yemek verildi ben hiç görmedim . Tek hatırladığım türbanın altına bone almayı unutmuşum sabah 7 de kuaför e gittik pazar olunca hiçbir yer açık değildi uzun süre bone aradık:)) başkada bişey yok aklımda
(12,314 puan) tarafından
Ah canım rabbim evinde yuvanda mutlu etsin ❤️
(3,140 puan) tarafından
Aminn canım sağolasın
+1 oy
(9,718 puan) tarafından
Asansörden inerken tarlatanımı o kadar kaldırmısım ki bacağım komple görünmüş kapalıyım. Bir diğeri de bizim adetlerde kız tarafı takıyı salonda takmazmıs erkek tarafı takarmıs sadece. Eşimin ailesinden sadece kardeşleri ve halasının oglu vardı takıyı sadece onlar takınca eşim sorun etmişti. Gelip bana bizi maymun gibi oynattınız ortada deyip sokmustu dugun ortasında. Annem söyleseydi takı töreni yapmazdık. Onun dısında standart bi düğün olmustu oynadık ettik felan öyle 
(12,314 puan) tarafından
Anladım canım ❤️❤️
+1 oy
(3,367 puan) tarafından
Benimki gelinliğimin yanmasıydı 
(12,314 puan) tarafından
Ay çok kötü bu
+1 oy
(586 puan) tarafından
Eşimin sülalesi takılan paraları almak için kavga çıkarmıştı ben gelinlikle hepsinin üstüne yürüdüm onlar benim üstüme:) MK bkları
(12,314 puan) tarafından
Benimde kaynanam düğünü eşim yapmasina rağmen bu takılar benim , benim taktiğim paralar altınlar geri geldi demişti her yerde düğünü ben yaptım diye ovune ovune anlatır tek yaptığı bizi borca sokup düğün yemeği davetiyesi adı altında tonlarca malzeme alıp fazla gelince diğer çocuklarına dağıtmakti ben bunu ödemem ödeyin dediğim içinde benle kavga etmek adam acilmayanlari geri alırım dedi o geri iade etmek yerine çocuklarına dağıttı
(586 puan) tarafından
Eşimin annesie eşime takılan gramları aldı bizim taktıklarımız geri geldi diye bana taktıklrınıda ben verdim geri 14 ayar bilezik takmışlardı bin kere lafı oldu Allah'a şükür muhtaç değilim Allah onlara muhtaç etmesin inşallah öyle boşanmamızı bekliyorlar hâlâ beş yıllık evliyim iki çocuğum var hala yani Allah kalplerine göre versin
+1 oy
(4,388 puan) tarafından
Kinamda elektrikler gitmisti neyseki kinayi filan yakmıştık. Dugunum efsaneydi o kadar guzeldiki. Çok eğlendik. Hayatimda hicbi dugunde bu kadar eglenmemistim. Ki ben muzik sesine gidip tanımadığım dugunde gobek atan biriyim :)) dugune gelenler salon calisanlari herkes biz böyle dugun görmedik demisti. Sabah uyandigimda Allah'ım bi daha düğünüm olmiycak diye üzülmüştüm hahahaa
(12,314 puan) tarafından
Ne güzel ❤️
+1 oy
(628 puan) tarafından

Düğün nikahı zaten de nişanda sağolsun eşim pasta yedirirken çatalı ağzımda bıraktı :getlost:

(12,314 puan) tarafından
Heyecandan unuttuysa demekki :D
+1 oy
(776 puan) tarafından
Babamın evinden çıktım tabi duygusal aglak bı şekilde gelin arabasına bindik düğün salonuna gidiyoruz eşim bey nerden bulduysa kocaman bı havlu bulup şak diye yüzüme yapistirdi sözde göz yaşımı silecekti amaaaa makyaj faln hiçbisey kalmamış bide yüzüm gözüm birbirine girmişti yaaa :/:))
(12,314 puan) tarafından
Ay çok kötü :D :D
(776 puan) tarafından
Hemde ne kotuuu tekrar kuaföre gidelim dedim düğün saati gelmişti orda akrabalar yüzüme gözüme biseyler sürüp düzeltmeye çalışmıştı:))
+1 oy
tarafından
Benim de takılan bütün parayı düğün salonunun ücretini karşılamak için almistilar benden. 
(12,314 puan) tarafından
Bizim ki evin önünde oldu benden aldıkları sebep ottan b.ktan
tarafından
Ay Allah bırakmasın. Takinin ne demek olduğunu biliyorlar mı acaba
+1 oy
(1,252 puan) tarafından
Çok kötü anılarımız oldu nblm içimde çok şey kaldı Allah da bliyor ya hem ailem hem eşimin ailesi bni çok üzdü içimde  Bi kin oluştu eşimde çok üzmüştü hiç unutamıyorum sadede nisanimda mutluydum 
(12,314 puan) tarafından
Yuvanda mutlu ol bacım ❤️⭐
(1,252 puan) tarafından
Peki o kinlik eşime karşı da hala var

İlgili sorular

+3 oy
44 cevap 531 göst.
0 oy
18 cevap 243 göst.
+3 oy
33 cevap 1,134 göst.

409,978 soru