0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (2,416 puan) tarafından
Öyle maddiyat iyi olan biri değiliz elhamdülillah yinede şükür ben niyet ettim bir ihtiyac sahibine yardım kolisi yapmak istiyorum Öyle dolu dolu değil de onu bir süre idare edecek kadar canlar içinde ne ne koysam bilemedim 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Makarna pirinç bulgur mercimek salca siviyag zeytin reçel bal .

(2,416 puan) tarafından
Tmm cnm liste yapim yazim bunları
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yağ salça makarna un tel ve arpa şehriye tuz şeker zeytin helva 

Tabi bunları hepsini küçük paketleri alıp koyarsın canım Rabbım niyetini kabul etsin 
(2,416 puan) tarafından
İnşallah balım dur bunları yazim liste yapim bakim
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Allah kabul etsin hayrını benm fikrimce gıda alma direk belli miktarda herşeyi alabilecek kadr para köy ver belki evde makarna pirinç var başka birşey almak istiyor yada çocuğuna çikolata farklı birşey canı çekiyor alır para daha mantikli
0 oy
(4,552 puan) tarafından
Temel ihtiyaçlar olmalı önce. Un, Yağ, salça, makarna, bulgur, kuru fasulye, nohut, mercimek, tuz, şeker vb. Çay, zeytin, peynir çeşitleri daha sonra. Gücün yeterse belki şarküteri ürünü de olabilir. Gerisi senin isteğine kalmış.
0 oy
(12,934 puan) tarafından
Kirmizi mercimek yesil.mercimek nohut kuru fasulye kucuk yağ salça makarna yoz seker tuz un çay çocuk varsa süt olur. Bulgur pirinc. Gucun neye yeterse. Hepsinden birer paket yapsan. Genel ev ihtiyaci yani bunlar. Makarna 2 3 paket olabilir
0 oy
tarafından
Nohut fasulye makarna pirinc bulgur mutlaka koy ltlik olsun bi sivi yag koy bi kutu salca koy 1 kilo olsun un koy recel cikolata koyabilirsin kucuk paketlerden olsun salam sosis sucuk olabilir zeytin olur tahin pekmez olur cerez koyabilirsin biraz cocuklar varsa aburcubur ekleyebilirsin ustune cocuk basi kucuk hediyeler olabilir oyuncak toka gibi az da bi para koyarsin tamamdir 
0 oy
tarafından
Kuzum temel ihtiyaçlardan hariç eğer çocukları varsa çocuklar için ufak tefek sevineceği şeylerden koyarsan daha çok sevabı olur bence . Küçükken bi zamanlar maddi durumumuz iyi değilken bize de koli gelmişti ve içinde kek gofret tarzı şeyler çıkmıştı cok sevinmistik tabi biz küçükken hazır kekler vs lüks gelirdi hani ek olarak yapmak istersen diye söyledim:)
0 oy
tarafından
Birer kilo mercimek bulgur pirinç şeker fasulye nohut,un.Bikaç paket makarna.Bi paket çay,arpa şehriye,salça,tuz.İki litrelik sıvıyağ.Bi paket zeytin bı küçük kavanoz reçel.Bunlar hem seni zorlamaz hem de götüreceğin kişiyi sevindirirsin.Gücün yetiyosa da bı tüm tavuk al bnce

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 97 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Anneymben (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
+1 oy
4 cevap 121 göst.
0 oy
51 cevap 1,028 göst.

411,718 soru

12,394,430 cevap