+9 oy
1,389 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (953 puan) tarafından
Kızlar eşim 2 ay önce belediyeye işe girdi ve çöp arabasında çalışıyor. Bugün bi arkadaşimı gördüm hayırlı olsun eşin işe girmiş dedi sonrada eşinden tiksinmiyonmu bu işi yapıyor milletin çöpüne elini değiyor diye demez mi bende eşimden asla tiksinmem helal iş yaptıktan sonra ama varya dedim şuan senden tiksindim eşimin üzeri kirleniyo senin kalbin kirlenmiş dedim buna bozuldu bende başka bişey demeden yanından gittim şimdi akşama beni çaya çağırıyor sen beni yanlış anldın kusura bakma falan yazmış eşinin işinden utanan varmı yada tiksinen 

Neden buraya yazdım bilmiyorum ama böyle konuşması zoruma gitti

87 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Asla utanmam tiksinmem helalinden çalışıyor çok şükür 
-Reklam-
+2 oy
(516 puan) tarafından
Ben asla tiksinmem ayrıca ne alaka eldiven kullanıyolar bide sanki çöpleri karıstırıyor mu... 
+2 oy
(639 puan) tarafından
Eşin ne güzel belediye işinde çalışıyor canım o işe girmek için can atan insanlar var cevabın çok güzel olmuş benim eşimin dükkanları var çalışırken sevgili iken yırtık eski giyinirdi onla o şekilde cafede oturdugum oldu ama insanlar in çirkin bakışları rahatsız ediyordu tabi şimdi PTT de çalışıyor 
+2 oy
(1,560 puan) tarafından
Böyle bir insanı Hayatımın en dip köşesine koyarak onu değersizleştirmek için her şeyi yapardım.

Onu kocası Lordmuymuş?
+2 oy
(17,897 puan) tarafından
Benim eşim cezaevinde çalışıyor girip gördüğümde bir ortam tiksinecek bir şey yok ama kirli bir iş yapsa da işi işte kalıyor ve beni çocuklarımı doyurmak için bütün bunlara katlanıyor diye daha da saygı duyulması gerekiyor ben bazen bizim için geceleri uykusuz kalıyorsun diyorum hatta oğluma bile aynı şeyi diyorum biz uyurken o çalışıyor diye. Evet iş kirli olabilir ama ekmeği tam olarak alın teri eve gelince bir banyo yapip kıyafetini değiştirince her şey geçiyor bence de mesafe koyman iyi olmuş 
+2 oy
(9,916 puan) tarafından
Helalinden kazandığı zmn neden utanalim çalsa cirpsa utanir tiksinirdik. Benim eşimde 3 yıl önce boya fabrikasında çalıştı adamın kirpikleri bile boyaydi kulağının içi hiçte utanmıyordum işi zoe diye üzülüyordum şimdi başka işte 
+2 oy
tarafından
Onlar olmasa ülkeyi pislik götürür.
+2 oy
(131 puan) tarafından

Yakın zamanda bununla ilgili bir şey duydum. Bir anne , çocuğunun ondan utandığını söyledi. "Sen b.k temizliyorsun, alt tabaka meslek sahibisin" gibi şeyler diyerek annesinin yaptığı işi aşşağılıyormuş. Daha 13-14 yaşlarında.

Duyunca üzüldüm. Sen o kadar evlatların için mücadele et, onlar seni beğenmesin.. 

Sizin yazınızı okuyunca nedense aklıma geldi , yazmak istedim.
+2 oy
(617 puan) tarafından
Benim esim kaynakciydi ellerindeki nasirlaro severdim ayaklaro cok agriyinca yikardim yüzü kaynaktan yanardı bebek gibi kremlerdim helal para getirmek icin evden cikan herkese saygim sonsuz.. o yuzden sizin yerinizde de olsam tiksinmezdim ve utanmazdim inanirmisin bu devirde çöp temizligi yapmak icin bile ise girmek cok zorlasti takilma iyi cevap vermissin onun kalbi kirli.
+2 oy
(155 puan) tarafından
Benim babamda hurdaciydi ben gurur duyardim okul zamaninda ordan gectiginde ben el sallardim herkez boyle dusuniyordu ama inanki bn asla bu yönde hic dusunmedm helal kazanc kazanıyor bizim icin cabaliyordu eve gelirken yardım ederdm asagi inip herkez degisik bakardi yaklasmazdi aslında dunyanin en gzl isini yapiyor diye düşünüyordm suan babam calismiyor ama ozamanlar cok gzldi bnm icin sizde ole dusunmeym derm evine cagiriyorsa ben gitmezdm cevap verip kapatirdm konuyi uzak dururdum 
+2 oy
(1,783 puan) tarafından
Onun ağzını yırtarım bidaha da gidemem !
+2 oy
(4,606 puan) tarafından
Bende dun sey düşündüm 3 tekerli motorlardan alip hurdami toplasam diye

Benim babamda hurdaciydi yeri geldi çöp karistirdik 

Yeri geldi makine sirtladik

Helal para niye tiksineyim 

Ama annem babami begenmezdi ustu basi kir icinde eve gelirdi 

Simdiki esi tornaci ve tirnak iclerine kadar yağ pislik icinde 

Ayrica da karton ve plastik biriktiriyor annem satiyor 

Babamda neyi begenmediyse fazlasiyla kendisi yapiyor şimdi 
+1 oy
(677 puan) tarafından
Hiç te tiksinmem eşimin elleri simsiyah nasırlı geliyor yikasada geçmiyor avucunun içini opuyorum bizim için ellerin.nasir tutmuş hakkını helal et derim 
+1 oy
tarafından
Esim sanayide çalışır bazen mazot kokar bazen kullandigi malzemelerin kokusu üzerine siner ama hiç sorun etmem helalinden kazanıp geliyor sonuc olarak hiç tiksinmem.  Eskiden başka işte çalışırken tirnaklarindan goz altlarina aletine varana kadar kapkara geliyordu ama onu da dert etmezdim ne olacak sanki 
+1 oy
(325 puan) tarafından
Eşin ve başka adamlar iş yapmasaydi cöp içinde otururduk hepimiz evet onun kalbi pis ben o laf eden kadından tiksindim
+1 oy
(909 puan) tarafından
Eşim üniversite mezunu çok güzel bir fabrikada çalışıyor hani bilmeyen takım elbiseyle çalışıyor sanır ama eve bir gelişi var iş kıyafetlerinin üstü başı motor yağı bakır kalıntısı elleri yüzü gözü yağ içinde kaç yıldır beyaz nevresim sermediö yatağa beyaz havlu asmadım hiç rahatsız olmasın diye beyaz koltuk örtüsü var onda bile ne kadar yıkarsa yıkasın elini izi kalıyor motor yağının helal para kazanıp boğazımızdan geçiren adamdan tiksinilir mi.  Eşiniz çöp toplamasın bir hafta bakalım da çöpünü ne yapıyormuş hanımefendi nasıl anlıyormuş yapılan işin kıymetini görelim 
+1 oy
(605 puan) tarafından
Ay ne alaka ya saçmalamış 
+1 oy
(2,027 puan) tarafından
Aslında çöp kovası yerine böylelerinin kafatasına atmalıyız çöpleri.
+1 oy
tarafından
Nasıl patavatsız biriymiş bence uzak dur bu insandan
+1 oy
(1,126 puan) tarafından
Yani bugüne kadar bu iş için tiksinme lafı aklıma gelmemişti bana benim eşimde bı ara çok istiyordu belediyde çalışmak olmadı halende olsa çalışırım der nie tiksinmek olsun boş kalmdan iyi haram kazmakdan iyi çoluk çocuğunu gecindire biliyor daha ne olsun iyi cevap vermisiniz o arkdasa bence taktir ettim sizi..

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 288 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Berra.umay (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yasirinn annesi (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
12 Eylül 2021 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,016 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Prensannesi07 (55 puan) tarafından soruldu

408,355 soru

12,268,279 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...