+8 oy
1,528 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (994 puan) tarafından
Kızlar eşim 2 ay önce belediyeye işe girdi ve çöp arabasında çalışıyor. Bugün bi arkadaşimı gördüm hayırlı olsun eşin işe girmiş dedi sonrada eşinden tiksinmiyonmu bu işi yapıyor milletin çöpüne elini değiyor diye demez mi bende eşimden asla tiksinmem helal iş yaptıktan sonra ama varya dedim şuan senden tiksindim eşimin üzeri kirleniyo senin kalbin kirlenmiş dedim buna bozuldu bende başka bişey demeden yanından gittim şimdi akşama beni çaya çağırıyor sen beni yanlış anldın kusura bakma falan yazmış eşinin işinden utanan varmı yada tiksinen 

Neden buraya yazdım bilmiyorum ama böyle konuşması zoruma gitti

87 Cevaplar

+1 oy
(414 puan) tarafından
Mahallenin çöplerini toplayan abılere saygım sonsuz onlar olmasa gerçekten hâlimiz zordu.. En helal ekmek onların ekmeği... Böyle cırkefce acık acık patavaysızca söyleyen bırının çayını içme bile.... Ikı gun esın ve esin gibi calısan abiler o mahalleden geçmezse o arkadaş denılen şahıs kapı önünde bekler ne zaman gelırler diye 
-Reklam-
+1 oy
(224 puan) tarafından
Keşke benim eşimde belediyede çalışsaydı çöpçü işi hiç farketmez yeterki belediye işi olsaydı. Ama fabrikada temizlikçi. Ona kurban olurum terine
+1 oy
(5,740 puan) tarafından
O kişi görgüsüzlük etmiş boşver o akılsızi dediğin gibi eşin helalinden para kazanıyor ya elhamdülillah sende hiç bir zaman eşinden ve işinden dolayı şüpheye girme eşin adam gibi adam sana ve evlatlarına bakmak için çalışıyor vallahi başkası için büyük bir nimet iş 
+1 oy
(740 puan) tarafından
Helal para kazanıp eve ekmek getirenin eli öpülür canım ne tiksinmesi. Asıl tiksinc olan arkadaşın. Birdaha görüşme bence
(740 puan) tarafından
Benim eşim de Bim de çalışıyor. Ben Mali müşavir olmak üzereyim. Çevremden eşin ne iş yapıyor diye soran oluyor bim de diyorum. Hmmm olsun falan diyorlar. Bu insanları anlamak çok zor gerçekten çok garipler
+1 oy
(20 puan) tarafından
Hayır deseki eşinin işi zor akşama kadar çöplerle uğraşıyor çöpler kokuyor eşin tiksinmiyor mu kokudan rahatsız olmuyor mu dese haklı ama o patavatsızlık yapmış kendi karakterini göstermiş sana demek ki onun için helaliyle para kazanmak önemli değil direk mesafe koy ve hiçbir şekilde görüşme terbiyesiz
+1 oy
(1,571 puan) tarafından
Sakın ha gitme çayını içme iğrenirim de belki anlar 
+1 oy
(177 puan) tarafından
Eşim belediye de temizlikte çalişiyo 10 yıldır beni istemeye geldiğinde de aynı işteydi,gurur duyuyorum helalinden çalişip bize böyle güzel bir yaşam sağladığı için kimin ne düşündüğü zerre umrumda olmadi hiçbir zaman ben bana bakan adamin babaliğina adamliğğnaa bakarim işiylede gurur duyuyorum.kimseye bakma sen eşinle gurur duy tksinen gelmesin..

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 303 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Berra.umay (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yasirinn annesi (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.
12 Eylül 2021 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,022 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Prensannesi07 (55 puan) tarafından soruldu

412,321 soru

12,412,022 cevap

44,890 kullanıcı

Kategoriler

...