0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (191 puan) tarafından

Asla diyet yapamıyorum aralıklı oruç yapayım dedim 3 gün düsenli yapabildim 56 kilonun üstüne çıkmazdım oglumu dogum yaptım 70 kiloya çıktım sonra 68 da kaldım 3 yıl boyunca tutamadım kendimi veremedim sonra kızıma hamile kaldım 69 ile başlayıp 78 ile doğuma girdim kızım şuan 6 ayına girmek üzere ve ben 71 kiloyum asla veremedim çok canım sıkılıyor spor yapmıyorum kızım durmuyor genelde uykusuda yok diyet yapayım diyorum birde yürüyüş ama sabah başayıp akşama ya çikolatayla ya ekmek arasıyla kapatıyorum :( 58 kiloma dönmek istiyorum ama böyle nasıl döncem 

6 Cevaplar

0 oy
(11,926 puan) tarafından
Sen zaten sorunun cevabini biliyosun canim :) şuan ben tamda olmak istedigin kilodayim. 2 dogumuda 75le yaptim. Kizim 21 aylik suan kucugu
(191 puan) tarafından
Bana motivasyon lazım canım ya eşim ben bişey yememeye başladıgım gün yemek hazırlıyor yada yatmadan ekmek arası yapar asla dayanamıyorum nasıl düşcem kız bana bi söyle hele
(11,926 puan) tarafından
Irade canim. Benim esim mesela yemiycem dediyse onu oldursen agzina 1 kasik koyamazsin. Tadina bile baktiramazsin. Valla oglun okula gidiyo muhtemelen. Atacaksin kziini bebek arabasina birazda kalin giyin terlemek icjn. Yaninada al 1.5 litre su. Yuru Allah ne verdiyse. Benim sadece gobegim var. Onuda bugun basladim insallah. Sabahtan beri bisey yemedim aralikli oruc arti yuruyus yapicam. Bude spor sabah 15 aksam 15 20 dakka yapiyrm valla cocuklardan anca. Protein agirlikle beslenicem. Bu sabah 57.300 du tartida.
(191 puan) tarafından
Evet ben iradeli olamıyorum ya ama artık denicem bakalm
-Reklam-
0 oy
(274 puan) tarafından
O kapanışı birakmadan kilo verilmiyor maalesef. Gece aciktiginizda istah kesen bir bitki çayı icip ustune uc bardak su içmeyi deneyin. Birde her caniniz bisey istediginde iki uc bardak su için. Birkac gune alisirsiniz ama biraz sabretmek gerekiyor bol sans
(191 puan) tarafından
Denicem inşallah canım benim sağol bitki çayı olarak ne içebilirim
(274 puan) tarafından
Ben gecmis yillarda brown tea diye bir cay tuketmistim yemeklerden yarim saat once mi sonra mi ne iciliyodu. Yag yakici özelliği vardı guzel kilo vermistim istah kesiyordu bol su iciriyodu bi deneyin isterseniz. Onun dışında form caylari var bagirsak duzenleyici olanlardan tuketebilirsiniz
0 oy
(1,189 puan) tarafından

Bence şükret Bn 80 90 hatta 100e yakın rakam görüyorum en zayıf olduğum  kilom 78 :'(

(191 puan) tarafından
Ama vücudum alışık değil tatlım hazmedemiyorum ve hala yiyorum hazımsızlık var sezeryan oldum iki doğumda ve göbegim katlancak diye korkuyorum
(1,189 puan) tarafından
Diyetisyen eşliğinde diyet yapmalısın ozmn  hedef koyarak doktor  kontrolüne gdiyorsun
(191 puan) tarafından
Kız onuda yapamıyordum ben ya belki iştah kapama makinasına baglansam olur denedim diyetisyeni :)
(1,189 puan) tarafından
Emzriyormusun bebek varken insan pekte diyet yapası gelmiyor  enerji sürekli düştüğü için
(191 puan) tarafından
Evet canım emziriyorum
0 oy
(1,560 puan) tarafından
İştahın çok açıksa canım önce bi doktora gidip değerlerine troidlerine baktır derim yada hormon testi falan da yapıyolar ona göre bir yol çiz 
(191 puan) tarafından
Yok canım herşeyim normal sadece demir eksikligim var doğumdan kaynaklı ve bebek emziriyorum
0 oy
(16,323 puan) tarafından
Emzirirken zor oluyor acıkman normal ama daha sağlıklı ve kalorisiz şeyler yemen gerekli
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Maalesef kilo vermenin tek yolu boğazını tutmaktan geçiyor canım ben de hamileyken ve lohusalığım da toplamda 30 kilo aldım senin gibi aynı 58 kilo ile gebe kaldım oğlum 6 aylıkken bir baktım ki 88 kiloyum ve artık etrafımdaki insanlar dalga geçmeye başladılar benimle sonra dedim ki ben bir kere diyete başlayacağım ve istediğim kiloya ulaşana kadar durmayacağım hiç kimse de benimle bir daha dalga geçemeyecek yaklaşık 2 yıldır diyetteyim çok şükür 61 kiloya kadar düştüm son 3 kiloyu vermek için de hala çabalıyorum maalesef bu yol uzun Bir yol öyle 1-2 haftada verilecek kilolardan bahsetmiyoruz zaten hızlıca giden kilo hızlıca geri geliyor o yüzden sana tavsiyem tek başına ilerleyemiyorsan mutlaka bir diyetisyen ile ilerle uzun sürdürülebilir bir şey bulman lazım çünkü

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 555 göst.
26 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 393 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elif. Zehra (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 366 göst.
10 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 342 göst.